Home > Ervaringen > Ervaringen mei 2019

Ervaringen mei 2019

Hilde is een fijne kraamverzorgster. Ze geeft informatie waar nodig, geeft tips en denkt met je mee. Ze brengt weer ritme en regelmaat kijkt naar wat je nódig hebt qua rust. Even praten met je. Het huishouden heeft ze heel goed bijgehouden. En de andere kinderen en mijn vriend heeft ze ook veel aandacht gegeven. Ik geef ze een dikke 10. Ze heeft me een hele fijne week bezorgd.​

                                                                                                    

Ik was super blij met Nel. Door haar heb ik een super fijne kraamtijd gehad en missen doen wij haar nog steeds!

                                                                                                    

Irma is een top kraamverzorgende. Iemand die voor haar vak staat. Naast dat ze een oprecht lief en goed persoon is wist ze precies hoe ze mij gerust kon stellen een vertrouwd gevoel kon geven. Shane vond het heerlijk met haar en de tips en info die wij kregen waren top en werkten voor ons en Shane. Irma heeft ons fijne informatie gegeven door ons een andere type fles te laten kopen. Nu drinkt Shane veel rustiger.

                                                                                                    

We waren super blij met Agnes. Ze heeft er voor gezorgd dat we een heel relaxte en gezellige kraamperiode hadden. Een erg lieve vrouw die haar mening gaf en advies maar ook niet te erg aanwezig was en ook heel lief voor onze oudste dochter was. We zouden haar bij iedereen aanbevelen. Agnes: nogmaals super bedankt en bedankt voor je lieve kaartje!

                                                                                                    

Wilde graag een bekende als kraamzorg. Helaas kon ze niet en kregen we iemand anders. Vond het jammer dat mij man vaak zelf voor zijn eten moest zorgen en ik alleen boven zat te eten. Tegen het einde wel vaker samen boven gegeten. Was zo blij met alle info van Meintje. Hebben veel geleerd deze kraamperiode ondanks dat het ons tweede kindje is. Zo blij met de hulp van Meintje bij het geven van de borstvoeding anders had ik de eerste dagen niet gered om zelf te voeden. Uiteindelijk werd het me toch te zwaar en de keus gemaakt om over te gaan op flesvoeding. Kreeg hierbij ook haar volledige steun! De samenwerking met de verloskundige was echt super fijn. Meintje nam direct actie toen Damian zoveel was afgevallen. Ze wist heel goed waar ze heen wilde en wat ze wilde bereiken bij de verloskundige! Een super fijne kraamweek gehad. Super blij dat we Meintje hebben gehad deze week. Kijken er met een goed gevoel op terug. Mis haar adviezen nog steeds! En ook onze dochter vraagt nog regelmatig wanneer Meintje weer terug komt.

                                                                                                    

De website sprak ons meer aan dan van andere organisaties. Prima en duidelijk intake gesprek gehad. Dimphie is een hele vriendelijke en zorgzame vrouw. Ze heeft ons super goed geholpen met het opstarten na de geboorte van onze zoon Mees. We hebben een supertijd gehad!

                                                                                                    

Kraamverzorgende Irene was eerlijk en beantwoorde al onze vragen met veel geduld en liefde. We voelden ons gehoord. Ze bevestigde ons ook regelmatig dat we het goed deden en moedigde ons aan. Ze heeft van onze kraamtijd een super tijd gemaakt. Irene nam de tijd om alle belangrijke punten met betrekking tot veiligheid en verzorging goed met ons door te nemen. Irene heeft mij meerdere manieren laten zien om borstvoeding te geven en oefende deze met mij. Dit gaf mij vertrouwen in mijzelf. Irene hield de lijntjes kort, ze appte met de verloskundige en belde met de GGD. Ze hield alles goed bij en daardoor was iedereen goed op de hoogte. Mochten we nog een kind krijgen zouden we graag weer aan Irene gekoppeld worden. We hebben een ontzettend fijne tijd gehad en hebben ons erg op ons gemak gevoeld bij haar. Als organisatie: ga zo door!

                                                                                                    

Larissa is de eerste dag (tijdens de bevalling en aansluitend bij ons thuis) een paar uur bij ons geweest. De rest van de week was Andrea bij ons. Beide dames waren erg aardig en hebben ons op een fijne wijze handvaten aangereikt voor de verzorging en behandeling van Jens. Andrea luisterde goed naar ons en dacht actief met ons mee. Ze had veel goede en bruikbare tips en het was ons duidelijk dat zij veel ervaring heeft in het vak. We hebben de kraamweek als zeer prettig ervaren! We vonden het fijn dat Andrea de informatie herhaalde, omdat het voor ons van tijd tot tijd best veel was tegelijk. Dit voelde ze altijd goed aan. Een voorbeeld van het actief meedenken van Andrea: we hadden al een borstkolf in huis en ik had erge last van stuwing. Andrea adviseerde om in de ochtend te resetten en ik ben ervan overtuigd dat dat advies (en de beslissing die we vervolgens maakte) ervoor heeft gezorgd dat ik geen borstontsteking en koorts heb gekregen. Ik voelde me na het kolven namelijk een stuk beter! We zijn super tevreden en hebben alleen maar lof voor de dames! Ga zo door!

                                                                                                   

24 mei 2019 zijn wij de trotse ouders geworden van ons lieve meisje Lux.
Bij thuiskomst was daar onze kraamverzorgende Jeanne.
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad!
Jeanne is super lief, kundig en het voelde gelijk heel vertrouwd.
Bedankt voor alles!
En een hele dikke knuffel van Lux! 

                                                                                                   

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Ria. Zo'n lieve vrouw.
Ik vond het best wel moeilijk dat er iemand vreemds in huis kwam maar toen Ria er eenmaal was voelde het meteen vertrouwd.
Ria, je bent een topper.

                                                                                                                                                           

Wij zijn super blij met Sandra als kraamhulp.
Ze is duidelijk, eerlijk en geeft hele fijne tips!

                                                                                                                                                                                                                                                             

Lisette was een ontzettend fijne hulp zowel voor mezelf voor Juna voor mijn man en zelfs voor onze hond. We hebben echt een ontzettend fijne kraamweek gehad.

                                                                                                                                                                                                                                                            

Fijn dat er telefonisch nog dingen nagevraagd zijn zoals het navragen of er een stagiaire mee mocht. Sanne moest omtrent de borstvoeding soms dingen navragen, deed dit dan ook en kwam er daarna dan weer op terug. Vond dit prettig. Beter even nagaan of ze het juiste zegt dan verkeerde informatie geven. Er werd meegedacht over wat de kraamzorg kon betekenen over zorgen die ik uitsprak over de kraamtijd. Daarop werden dingen voorgestelde waar ik vervolgens zelf een keuze in kon maken. Dit vond ik erg prettig. De flyer sprak ons het meeste aan van de verschillende die we hadden gekregen.

                                                                                                   

Lia deed het super goed. Luisterde goed naar onze wensen, heeft ons goed geholpen met de verzorging van chloë en alle vragen die we hadden heeft ze ook duidelijk en rustig beantwoord.  Lia had alles duidelijk op geschreven voor het consultatiebureau.
Intake: Hele fijne vrouw. Luisterde goed naar onze wensen.
Flyer: Deze sprak mij het meeste aan van de keuzes die er waren.

                                                                                                

Karien is de meest fantastische kraamverzorgster die er is. Wist direct wat ze moest doen en paste zich perfect aan mijn wensen aan. Nam voor alles de tijd om het uit te leggen of voor te doen en vond het niet erg om dingen dubbel uit te leggen. Ik kon met al mijn vragen en onzekerheden bij haar terecht.

                                                                                                    

Wij hebben echt een hele fijne ervaring met Irma gehad! Ze is echt een lieve behulpzame aardige vrouw waar we veel van geleerd hebben!

                                                                                                    

We zijn ontzettend blij geweest met alle begeleiding en ondersteuning van Marian. Ze stond dagelijks met veel liefde en plezier voor ons klaar en we hebben veel van haar geleerd. Ontzettend fijn. Dikke 10!!
                                                                                                       

Wij hopen dat Welkom Kraamzorg beseft wat voor kundige, prettige topper Bea is, wij waren wederom super blij dat we Bea als kraamverzorgende hadden. Was top! Ben goed voor uw medewerkers, zij zijn het kapitaal van uw organisatie.

                                                                                                    

Ingrid is goud waard! Een hele prettige persoonlijkheid die heel kundig is. Ze heeft ons een hele fijne en ontspannen kraamweek bezorgd door alle zorg uit handen te nemen. Ook met onze oudste dochter was er meteen een klik terwijl die best terughoudend kan zijn naar mensen die ze niet kent. Ingrid voelde vanaf het eerste moment heel vertrouwd aan.

                                                                                                     

Dankzij Steffi hebben wij een fijne en relaxte kraamtijd gehad. We hebben veel van haar geleerd en wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde kraamweek. Steffi is altijd welkom!

                                                                                                     

Jammer dat pas op de dag de bevalling duidelijk was hoeveel uren kraamzorg ik kreeg. Volledig of dat er gekort werd ivm drukte. Jammer dat we uiteindelijk 3 verschillende kraamverzorgende hebben gehad. Gelukkig wel 2 toppers! Rita en Mieke.

                                                                                                     

Danielle heeft ons een super fijne kraamtijd gegeven. Ze is zorgzaam vriendelijk en besluitvaardig. Ze had oog voor ons alle drie; mijzelf, Abel en mijn partner. Door haar adequate optreden is Abel snel weer op zijn geboorte gewicht gekomen. Gaf duidelijke instructies over het aanleggen van Abel. Corrigeerde me op een prettige manier. Ze gaf me vertrouwen in het geven van borstvoeding. Daniëlle nogmaals bedankt voor een super fijne kraamtijd!

                                                                                                   

Beste Welkom kraamzorg,
Via deze weg willen wij u laten weten hoe wij onze kraamweek hebben ervaren met Lisette.
Lisette je bent een topper! Wat ontzettend fijn dat jij bij ons in huis was de afgelopen week, we hebben ontzettend veel geleerd en zijn heel blij met jou hulp.
Je wist precies hoe je ons kon helpen, wat wij nodig hadden en waar we hulp bij nodig hadden. Lisette we hadden geen beter kraamhulp kunnen wensen voor Debbie en onze kleine Juna. De kraamweek is voorbij gevlogen en we gaan je aanwezigheid, gezelligheid en tips missen!
Heel veel succes in de toekomst!

Met vriendelijke groet, familie van Haren.

                                                                                                   

Hallo Welkom Kraamzorg, 

Ook wij willen graag onze ervaring delen van de hulp die we hebben gehad in de kraamtijd. Eenmaal thuis van een snelle bevalling in het ziekenhuis stond al snel kraamverzorgende Sandra bij ons aan de deur. Eerste indruk was meteen goed. Leuk en vlot en er was meteen wel een klik. Voor mij was het een hele stap om mijn huishouden uit handen te geven. Ik heb graag zelf de controle over alles, maar ik was al snel aan gewend. Sandra nam in de ochtend eerst rustig de tijd om door te bespreken hoe de nacht verlopen was. Daarna volgde heel veel handige tips waar we ook echt mee aan de slag konden. We hebben een fijne kraamtijd gehad en wat wij ook heel belangrijk vonden was dat onze katten zich op hun gemak voelde. En dat is bij Sandra helemaal goed gekomen! Kortom we hebben een hele fijne kraamtijd gehad! Sandra, dank je wel hiervoor!

Groetjes Aafke , René & Dieke.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder