Home > Ervaringen > Ervaringen mei 2016

Ervaringen mei 2016

Dinsdag 10 mei 2016 zijn wij ouders en grote zus geworden van een kerngezonde zoon Thijs. Toen mij gevraagd werd of er een stagiaire mee mocht komen heb ik geen seconde getwijfeld. En  wat een goede keuze is dat geweest. Ik heb een goede bevalling gehad met de begeleiding van Berian en Renee. We hebben een heerlijk relaxte kraamtijd gehad. Renee en Berian zijn een super team samen. Fleur heeft genoten van deze 2 dames en dat heeft ook heel veel rust in mijn kraamtijd gegeven.

Lieve Renee en Berian,

Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen tijdens de bevalling en de heerlijke kraamtijd. Dankzij jullie heb ik heerlijk uit kunnen rusten en kan ik er nu na de kraamtijd weer helemaal tegenaan.

Groetjes van Laurenc en Pauline en een dikke kus van Fleur en Thijs ​

                                                                                                   

Wat hebben wij 8 super dagen beleefd met onze kraamverzorgster. Het was een tijd om nooit te vergeten dankzij Anja. Wat heeft zij deze trotse papa en mama goed op weggeholpen.
Heel veel liefs van Dex en de groetjes van Bart en Nicole 
                                                                                                    
Wouwwww wat een super kraamverzorgende. Mochten we nog ooit bevallen dan willen we weer Rijanny: een super vakvrouw met een hart van goud en heeft ons veel geleerd en papa veel zelfvertrouwen. Wij zullen haar aan iedereen aanbevelen. Ik heb een kraamverzorgende met ervaring gevraagd en die ook gekregen. SUPER SUPER SUPER
Dank zij het doorzettingsvermogen van Rijanny en lactatiedeskundige drinkt onze zoon nu volledig aan de borst!
Door de vele adviezen van telkens een andere verloskundige was het niet gemakkelijk voor de kraamverzorgende omdat er om de dag een ander plan werd geschreven, maar dankzij haar goede adviezen en schema's is het ons toch gelukt om onze zoon volledig aan de borst te houden/krijgen.
SUPER Rijanny, wat een lieve en professionele kraamverzorgende.
HEEL HARTELIJK DANK!

Gezin uit Heijen 

                                                                                                    
Betsie was een zeer prettige kraamhulp, heel fijne omgang en fijn persoon. In vergelijking met eerdere hulp de prettigste kraamhulp die we hebben gehad! En verstaat haar vak heel goed.

Gezin uit Berghem

                                                                                                     
Bep is een ontzettende lieve zorgzame vrouw die haar werk met hart en ziel uitvoert. Ze heeft ons nieuwe gezinnetje geholpen om een warm thuis te creëren. Ze heeft veel aandacht gehad voor mij als kraamvrouw, maar ook voor mijn partner als kersverse vader, die veel wilde leren. Een kraamweek waar wij als gezin heerlijk op terug kijken.

Gezin uit Grave

                                                                                                      

Elly was een hele fijne vrouw om om je heen te hebben waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze zorgde erg goed voor mij en onze zoon. Maar ook voor de grote zus van 16 maanden. Ik kon alles aan haar vragen en kreeg dan een behulpzaam antwoord. De begeleiding bij het voeden van de baby deed ze erg goed. Heb in het begin wat moeten oefenen,omdat hij steeds met een te kleine mond pakte. Ook ging aan 1 kant rondom de tepel de huid wat kapot. Ze gaf hier goede tips over om te zorgen dat het zo spoedi mogelijkgeneest. En ze dacht ook goed mee over hoe we dingen het best konden aanpakken. Elly had van te voren alles goed uitgelegd over wat ik nodig had voor de overdracht. Ze had alles daarvoor mooi bij elkaar klaar gelegd. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen. En ik hoop dat iedereen zo’n fijne kraamverzorgende krijgt als ik had. Ik had het niet beter kunnen hebben.

Gezin uit Uden

                                                                                                      
Heel bijzonder dat mijn moeder de intake kon doen. Berian kwam 5 minuten voordat onze dochter geboren werd nog net binnen. De bevalling ging zo snel dat het nog een wonder was dat ze op tijd was. Goede assistentie wel met de nageboorte. Iedereen bleef kalm en professioneel. Ze deed nog veel meer wat wij verwacht hadden dat ze zou doen, maar wat ze maar uit handen kon nemen nam ze uit handen en zorgde dat wij genoeg rust kregen. We zijn op en top verzorgd op alle fronten en ze oefent haar vak duidelijk met grote passie uit en draait nergens haar hand voor om. Zij zou absoluut een voorbeeld zijn voor iedereen in haar vak. Had me wat dat betreft geen betere kraamweek kunnen wensen met haar begeleiding en steun. Ze overhandigde ons verschillende folders met toelichting en we keken en bespraken de dvd over het shaken baby syndroom. Topbegeleiding bij de borstvoeding. Veel tijd geïnvesteerd om dit goed aan te leren. Ze heeft me allerlei dingen geleerd over het juist aanleggen van de baby in verschillende houdingen, de behoeftes van de baby, hoe ik mijn borsten moet verzorgen/in de gaten moet houden. Elke dag was er vooruitgang te zien, we hebben echt heel veel geoefend en heeft ook echt het belang daarvan duidelijk uitgelegd. Dat hield mijn motivatie om door te gaan ook goed. Naar mijn weten verliep elke samenwerking vlekkeloos en heeft niemand nodige informatie gemist. Ik heb nergens iets gemist of gedacht: dat had ik anders gewild. Tel al mijn voorgaande commentaren maar bij elkaar op. Ik kan oprecht geen verbeterpunt noemen, dus ik kan niet lager geven dan een dikke vette 10!


Gezin uit Den Bosch

                                                                                                     
Uitleg was erg duidelijk! Ze herhaalde het ook een aantal keer waardoor de informatie goed bleef zitten. De borstvoeding verloopt nu goed door de begeleiding van deze 2 dames (kraamverzorgende en stagiaire)!

Gezin uit Heesch

                                                                                                     
Wat was het fijne kraamperiode met Wilma in huis. Wilma heeft goed voor mij, de baby en mijn zoontje van 2,5 gezorgd. Uit zichzelf zag en deed ze van alles en ik kan haar eigenlijk nog niet missen. Het liefst had ik haar de laatste dag hier opgesloten haha ;) Wilma is duidelijk en heeft ons van verschillende informatie en tips voorzien. Erg fijn! Voeden ging vanaf het begin al erg goed. Wanneer ik vragen of hulp nodig had dan was Wilma er. Wilma zorgde ervoor dat alle informatie op papier stond en alle belangrijke documenten zaten netjes in een map bij elkaar. Ik zou Welkom kraamzorg willen  meegeven: Blijf aandacht besteden aan communicatie. In het begin van ons contact met jullie waren er een aantal dingen langs elkaar heen gelopen. Kan gebeuren natuurlijk maar een goede communicatie is en blijft belangrijk.

Gezin uit Vinkel

                                                                                                      
Saskia nam alle tijd voor ons tijdens de verzorging. We hebben ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. De informatie was prima en erg duidelijk. Saskia herhaalde ook veel waardoor we het goed konden onthouden. Wij zouden bij een volgende kraamperiode graag weer Saskia in huis willen hebben. Ze kan goed omgaan met jonge mensen, is erg zorgzaam en doet alles in overleg. We hebben heel veel aan haar gehad.

Gezin uit Uden

                                                                                                     
Graag willen wij onze ervaringen met Welkom Kraamzorg delen. Op 5 mei zijn wij de trotse ouders geworden en Lara trotse grote zus van een zoon/broertje Niels. Niels had helaas een moeilijke start dit door een zware bevalling. De eerste dagen waren helaas niet wat we hadden gehoopt; Niels had het zwaar. Hij jammerde en had weinig behoefte aan voeding. Hierdoor viel hij dan ook af in gewicht. Hierdoor moesten we toch weer worden opgenomen in het ziekenhuis. Een hectische tijd boordevol emoties, vooral voor mama. Na 2 dagen in het ziekenhuis te hebben doorgebracht was Niels ineens een heel ander mannetje. Hij dronk goed en was erg tevreden. Wat waren we blij dat onze kraamhulp Jolanda weer bij ons terug kwam! We kijken nu een aantal dagen later terug op een mooie tijd, Een periode vol met emoties; een lach en een traan maar ook heel veel mooie momenten. Tijdens deze toch wel hectische start had onze kraamhulp Jolanda altijd een luisterend oor, goede raad en prettige begeleiding. Zij zorgde er voor met haar altijd opgewekte, vriendelijke, geduldige persoonlijkheid maar ook met humor dat wij op de dag van haar vertrek vertrouwen hadden in de toekomst. Ongeloofelijk wat deze vrouw voor ons deed tijdens de uren dat zij bij ons aanwezig was. Ook met onze dochter Lara had zij direct een klik, zo mooi om te zien. 

Welkom Kraamzorg: bedankt voor de fijne support!!

Groetjes, Stefan, Sabrina, Lara & Niels 
                                                                                                    
Goede verhalen gehoord van vrienden en de uitgebreide informatie op de website gaven de doorslag. Intaker Martina nam echt de tijd en heeft mijn wensen (en angsten ;-)) goed verwoord. Verder heeft ze mij ook met andere zaken m.b.t. de baby uitzet kunnen helpen. Kraamverzorgende Wilma is een kanjer! Dankzij haar aanwezigheid heb ik een top kraamtijd gehad waar ik ontzettend van genoten heb, dat kon ik van te voren niet bedenken. Stiekem mis ik haar nog steeds en niet alleen vanwege de goede zorgen en de vraagbaak, maar vooral omdat ze zo'n ontzettend fijn mens is! Alle vragen die wij hadden, hoe gek ook, daar had Wilma antwoord op. Verder gaf ze ons gedoseerd, dus zeker niet te veel ineens, informatie over alle voornoemde zaken. Je komt in een hele nieuwe wereld terecht als je net bevallen bent, met instanties waar je nog nooit van gehoord hebt. Alles is duidelijk uitgelegd door Wilma, alsook door de documentatie die we ontvangen hebben. Ze werkt met passie en gedrevenheid voor het vak, kan zich goed inleven en ze was ontzettend fijn 'aanwezig, afwezig'  waardoor wij gewoon onszelf konden zijn in ons eigen huis! Verder heeft ze het hart op goede plaats en krijgt ze van ons een dikke zoen!

Gezin uit Uden
                                                                                                     
Advies gekregen van collega's: Gemakkelijke aanmelding via de telefoon en goede uitleg over het vervolg. Intake: Fijn en duidelijk gesprek, alle vragen werden beantwoord. Beide (kraamverzorgende en stagiaire) hebben ons zeer prettig door de eerste dagen geholpen! Duidelijke uitleg en adviezen gegeven. Al onze vragen werden beantwoord. Er werd veel tijd besteed aan het voeden, dit hebben we als zeer prettig ervaren. Fijne kraamhulpen die ons geweldig door de eerste (moeilijke) dagen heeft geholpen: Vriendelijk, geduldig, veel kennis, flexibel.

Een dikke 10 voor beide dames!!

Gezin uit Heesch
                                                                                                     
Erg goede kraamverzorgster met erg veel kennis in huis.

Gezin uit Berghem

                                                                                                   
Lia en Linda (stagiaire) hebben ervoor gezorgd dat we echt hebben kunnen genieten van onze kraamtijd! Ik had moeite met de borstvoeding, kwam niet voldoende op gang, waarop Lia adviseerde een kolf te huren en de Lactatiekundige in te schakelen. Na een dag was dit al flink verbetert en nu gaat het super! Ze hebben hard gewerkt, maar er was ook tijd voor een serieus gesprek en een boel humor! Heel fijn. We zouden ze graag nog wat langer willen houden... Maar ze hebben er wel voor gezorgd dat we er vertrouwen in hadden om 't zonder hun hulp te gaan doen. En dat gaat nu ook super! Je merkt aan Linda dat ze nog lerende is, maar ze is enthousiast en doet echt haar best, fijn om te zien! Ik hoop dat ze bij ons veel heeft kunnen leren, vooral over de borstvoeding en de uitdagingen daaromheen. Lia is een geweldige kraamverzorgster, helemaal het type wat bij ons hoort, kundig, maar wel met een flinke dosis humor, heerlijk! Als er ooit een 2e kindje komt, weten wij al naar wie onze voorkeur uitgaat!

Het zijn 2 toppers!

Gezin uit Oss

                                                                                                     
Super verzorging door Marieka!
Hele goede begeleiding door Marieka en veel zeer bruikbare tips gekregen, ondanks dat dit mijn tweede kind is heb ik daar heel veel aan!
Marieka heeft de kraamzorg map heel uitgebreid bijgehouden (de kraamhulp bij mijn vorige kindje deed dit minder) dit vond ik erg prettig! Ook de info punten die elke dag besproken dienen te worden, werden door Marieka elke dag rustig toegelicht. Heel prettig!
Marieka was voor ons een super kraamhulp! Door haar heb ik mijn kraamweek nu heel anders, veel rustiger ervaren. Het is altijd even spannend natuurlijk wie er in huis komt. Bij Marieka had ik echter meteen een goed gevoel. Ze is heel professioneel, zeker van haar zaak (dit had ik echt nodig) en gezellig. Ze heeft een hele goede balans bij het afwerken van haar taken. Ik hoop dat ze nog veel gezinnen zo in de watten mag leggen.
Een 9, omdat ik nu super tevreden ben. Met name door Marieka, maar ook de telefonistes van de organisatie. Altijd vriendelijk. Mijn vorige kraamweek bij toen nog Pantein heb ik iets anders ervaren. Ook goed, maar nu beter en rustiger. Vandaar geen 10.

Gezin uit Uden

                                                                                                   
Ik heb veel steun aan Saskia gehad. Ze was er als het nodig was maar heb nooit het gevoel gehad dat er een vreemde was in ons huis. Ik heb de kraamtijd thuis als super fijn gevonden. Eigenlijk een 9.5 maar die stond er niet tussen. En een 10 geven doe ik bijna nooit ;)

Gezin uit Heesch

                                                                                                 
Ardi is een super kraamhulp!! Toen ik de mooie fruitcocktail op Facebook had gezet om te vertellen dat ik wel erg werd verwend door de kraamhulp, kreeg ik direct veel reacties. Meest bijzonder nog dat ik vanuit wel 3 mensen hoorde dat ik wel heel veel geluk had met zo’n hulp. Mede doordat zij zelf ook de positieve ervaring met Ardi hadden. Ardi zorgt voor alle hulp bij de baby, het gezin, het huishouden en het bezoek. Ze is op geen enkel moment “aanwezig”. Erg fijn!!!!

Gezin uit Heeswijk Dinther

                                                                                                
Laura, sympathieke meid, weet van wanten, toont zelf initiatief, adviseert op een prettige niet belerende manier.

Gezin uit Cuijk

                                                                                                
Het intakegesprek is prima en duidelijk verlopen. Wij hadden een top kraamverzorgende, die ontzettend lief en zorgzaam was voor alle leden van het gezin. Wij waren heel erg blij met Ardi!!!! Aangezien Rocci niet ons eerste kindje betreft en haar oudere zus pas anderhalf is, is de babytijd nog niet zo lang geleden voor ons. Veel dingen m.b.t. de verzorging/veiligheid van een baby zaten dan ook nog vers in ons geheugen. Ardi friste zaken op, gaf aanvullende informatie en legde uit m.b.t. algemene zaken en specifieke zaken waar wij behoefte aan hadden. Ook hierover waren wij heel erg tevreden!
Wij menen oprecht dat Ardi van ons een dikke 10 krijgt!!! Een ontzettend lief en warm mens, die heel goed aanvoelde wat wij nodig hadden/prettig vonden. Super fijn om zo iemand om je heen te hebben tijdens je kraamweek!!! Daarnaast was ze ook erg lief voor onze oudste dochter en dat was geweldig om te zien!

Gezin uit Uden

                                                                                              
Leonie heeft heel veel aandacht en energie gestoken in de borstvoeding. Wat had ik het getroffen met Leonie. Een lief, fijn en warm mens die helemaal bij ons gezin hoorde. Het feit dat ik haar miste op de eerste dag zonder haar zegt genoeg.

Gezin uit Veghel

                                                                                              
Loes was een geweldige kraamhulp. Heel lief, harde werker, alles is brandschoon in mijn huis, ontzettend leuk met mijn andere dochter en erg fijn de structuur en planning die ze in het gezin bracht. Ze gaf goede tips, adviezen en legde veel uit. Ondanks we al een dochter hebben vond ik dit erg prettig. Ik heb een onbezorgende kraamtijd gehad en kon haar alles vragen. Kon echt geen betere hebben!

Gezin uit Veghel

                                                                                             
Wij zijn heel tevreden met Marja’s hulp. Was plezier om Marja in ons huis te hebben tijdens de kraambed. Zij heeft heel goede professionele benadering. Twee keer kraamzorg en twee keer superblij! Bedankt!

Gezin uit Eindhoven

                                                                                            
Het was heel erg fijn om Lieke als kraamverzorgster te hebben! Ze gaf erg goede zorg en stelde me erg op mijn gemak. Ook had ze goede tips zonder bazig over te komen. Mijn man, ik en Fay hebben het echt getroffen met haar en hopen haar weer te krijgen als we een 2e kindje krijgen.

Gezin uit Uden

                                                                                            
Jullie website was duidelijk en keek professioneel uit. Veel informatie was daarop te vinden en ook linken naar cursussen tijdens en na de zwangerschap. Rita was echt super efficiënt en heel vriendelijk. Zij heeft ons super goed geholpen en heeft ook goede zorg voor onze oudste zoon gegeven.

Gezin uit Sint Oedenrode

                                                                                           
Jeanne is gewoonweg een kanjer!!

Gezin uit Veghel

                                                                                           
De informatie voorziening was helder, concreet en duidelijk. Maaike was de laatste 2 dagen aanwezig om Debbie te ondersteunen en van haar te leren. Vandaar dat ik haar geen beoordelingen heb gegeven, omdat Debbie dat van te voren al had gedaan. Ik wilde snel overstappen van borstvoeding op flesvoeding. De reactie en begeleiding van Debbie daarbij was heel erg prettig. Top!

Gezin uit Uden

                                                                                           
Heel goed geholpen met de borstvoeding en vinger voeding. Frank en mij overal bij betrekken over verzorging enz. super goed gehandeld en hele goede informatie goede informatie gegeven. Hielp overal heel goed erbij. Super tevreden.

Gezin uit Oploo

                                                                                          
We zijn weer super tevreden over de zorg van Sabine in onze kraamweek. Dankzij haar hebben we een fijne kraamtijd gehad. Het was ook erg fijn Sabine weer bij de bevalling erbij te hebben. Toen we thuiskwamen vanuit het ziekenhuis was Sabine er al en ze hielp ons met het avondeten, het wiegje op te maken en gaf ons tips over de eerste nacht met Mitch. We mochten haar altijd bellen als we ons zorgen maakten, een geruststellend gevoel! Iedere ochtend kregen we een lekker ontbijtje en onze dochter Jill was blij als Sabine binnenkwam. Als ik ‘s ochtends ging douchen werd mijn bed opgemaakt en de vloer gedweild. Waarna ik weer fris terug het bed in kon gaan en ik en Jill een bakje fruit konden eten. Sabine hield het huishouden ook erg goed bij. De badkamer werd iedere dag schoongemaakt en beneden zag het er keurig uit. Ik hoefde me hier totaal geen zorgen over te maken. Ook ik werd goed in de gaten gehouden of het wel goed met me gaat. Meerdere keren per dag deed Sabine de controles. Sabine kan lekker koken en zorgde voor ons avondeten. En natuurlijk het allerbelangrijkste: de goede zorgen voor Mitch. Top!

Gezin uit Schijndel

                                                                                         
De manier waarop Marlies voor ons heeft gezorgd, was echt geweldig; ikzelf kwam niets te kort, maar ook ons oudste zoontje en mijn man werden overal bij betrokken en verwend. Daarnaast was het heerlijk dat het huis elke dag helemaal aan kant werd gebracht en dat de was bijgehouden werd. De borstvoeding van mijn eerste zoontje verliep niet helemaal vlekkeloos, dus ik was vooraf wat bezorgd over het al dan niet slagen van de borstvoeding bij Bram. Maar mede dankzij de rust, de kundige begeleiding en het vertrouwen dat Marlies je geeft, verloopt de borstvoeding nu heel erg voorspoedig. Marlies is erg kundig als kraamverzorgende en ze treedt daadkrachtig op naar zowel de kraamvrouw, de familie en het kraambezoek; precies wat nodig is op het moment dat je vanwege de gierende hormonen en veranderde situatie zelf minder rationeel bent. Ook geeft Marlies je zelfvertrouwen in het zorgen voor de baby, de borstvoeding etc. waardoor je aan het einde van de kraamweek het gevoel hebt dat je het zelf kan redden - erg waardevol! Daarnaast is ze heel vriendelijk en benaderbaar, wat fijn is voor een open communicatie en voor het contact met overige kinderen in een gezin.

Gezin uit Schijndel

                                                                                      
Geweldige kraamzorg! Marlies paste helemaal in ons gezin. We gaan zeker om haar vragen bij een eventueel volgend kraambed. We wisten eigenlijk alles nog van de vorige 2 en ze ging netjes het lijstje af en hield het kort bij alles waarvan we aangaven geen info meer nodig te hebben.

Gezin uit Rosmalen

                                                                                     
Mijn eerdere zwangerschap had ik Vivent. Dat bestaat niet meer en Welkom Kraamzorg werd genoemd als zijnde de opvolger van Vivent. Dus heb ik welkom kraamzorg gekozen. Waar ik geen moment spijt van heb gehad. Clazien heeft geholpen met de bevalling en opstarten thuis dat was super. Ine is hier van zaterdag tot vrijdag geweest en werkelijk alles van mijzelf tot de baby tot het huis heb ik haar zonder moeite toevertrouwd. Ze is geweldig lief en goed voor onze mart en ons geweest. Alles werd duidelijk uitgelegd. Bij vragen legde ze het altijd nog eens uit met veel geduld. Niks was teveel. En erg duidelijk in de uitleg. Fijne ondersteuning gehad van Clazien tijdens de bevalling. Ine: een kraamverzorgende kan je kraamtijd maken en breken. Dankzij Ine heb ik een hele fijne, rustige en gezellige kraamtijd gehad. Zo'n vertrouwen in haar in hoe ze met Mart omging en met ons. Ze heeft voor ons de kraamtijd gemaakt. Ze is echt een super kraamzorg.
Als je allemaal zo'n mensen die zo begaan zijn en met zoveel liefde hun beroep uitoefenen bij jullie organisatie hebt werken als Ine en Clazien. Dan niks veranderen!!

Gezin uit Boekel

                                                                                     
Dit is wat ik op mijn blog heb geschreven. Ik ben haar elke dag nog dankbaar! Wie ziet ons elke dag in de kraamweek en staat altijd voor je klaar? Juist de kraamverzorgster (en hopelijk je partner). Ik wil graag een blog schrijven over iemand die ik dankbaar ben. Zoals de titel het al zegt, ode aan de kraamverzorgster. Ik ken de negatieve verhalen maar ik vind dat de positieve ook zeker gedeeld mogen worden. En zeker als je zo'n topper hebt gehad als wij hebben gehad. Ik zal bij het begin beginnen. Vorig jaar vond ik mijn kraamweek niet echt leuk. Roze wolk? Ik zag grijze wolken. Bevallen op maandagavond mochten wij op dinsdag naar huis. Ik was doodsbang. Bang dat ik fouten zou maken en het helemaal niet goed zou doen. En daar kwam N. Vrolijk en positief gingen we er een mooie week van maken. Tenminste dat dacht ik. We hadden besloten voor BV te gaan maar helaas na een aantal dagen proberen met kolven, huid-op-huid en fingerfeeding leek onze knul alleen maar af te vallen. Ik was op donderdagavond zo kapot van de vermoeidheid dat ik weg wilde uit de hele situatie. Ik wilde hem niet eens meer voeden. Niet met BV tenminste. We (mijn man en ik) hebben die avond ook besloten om voor de FV te gaan. Het moest niet ten koste van alles gaan gebeuren. De volgende ochtend kwam N en die schrok natuurlijk. Ze was weg gegaan en ik was toen al erg moe maar ze kwam nu terug en ik was zover dat ik zelfs weer terug wilde aan mijn medicijnen (ADHD medicatie) omdat ik rust wilde. Ze heeft me goed gevraagd of ik het heel zeker wist want ze wilde niet dat ik er spijt van zou krijgen. Nee ons besluit stond vast. We gingen overstappen op de FV zei ik in tranen. En toen begon mijn tweede gedeelte van de kraamweek. Eindelijk een luier verschonen en eindelijk mee wassen. Ik ben die dag ook voor het eerst naar buiten geweest en vond het heerlijk. Zo sloten we de week + 2 extra dagen ook af. Ze ging de deur uit en ik ben boven in huilen uitgebarsten. Hoe moesten we het nu doen zonder haar? Toen we vorig dus opnieuw zwanger werden wilde ik haar dolgraag als kraamverzorgster. Ik vond haar positiviteit en vrolijke inbreng heerlijk. We hebben ook besloten om deze keer meteen voor de FV te gaan en dat was hemel op aarde voor mij. Ik mocht meteen de luier verschonen en meehelpen met wassen. Ik heb echt genoten. En wederom kwam ze elke dag vrolijk binnen. De kraamweek is ontzettend vermoeiend en als je dan zo'n positief en vrolijk iemand in je buurt hebt sla je je er wel doorheen. Dus ik vind dat we echt stil mogen staan bij deze bijzondere mensen die ons bijstaan in deze bijzondere weken in ons leven. Ze leren ons alles over de verzorging van de baby. Verwennen ons tot op het bot met de ontbijtjes lunches en andere lekkernijen. Geven ons de rust om even te douchen (elke moeder al bevallen weet dat het heel luxe kan zijn om te douchen met de deur dicht en uitgebreid je haren te kunnen wassen of zelfs dat je even rustig je benen kan scheren en  je haren wassen op dezelfde dag) en ze zijn naast onze partners onze steun en toeverlaat als we ons niet op het meest charmante voelen. Ik liep tenminste (en loop nog steeds) in mijn joggingbroek met mijn slobbertruien. Dus als je net zo'n kraamverzorgster hebt gehad net zoals N. laat het haar dan weten hoe dankbaar je bent voor alles wat ze voor jullie heeft gedaan! N. als je dit ooit leest, dank je wel! Je bent een schat en ik hoop dat je nog vele gezinnen mag helpen net zoals je ons hebt geholpen.

Gezin uit Veghel

                                                                                              
Zeer genoten en goede adviezen gehad. Marlies is een Top kraamverzorgster!

Gezin uit Den Bosch

                                                                                             
Ik heb Marlies als een fijne kraamhulp ervaren. Ze was er op momenten dat het nodig was, maar bood ook persoonlijke ruimte. Ik voelde me vertrouwd bij haar en voelde haar betrokkenheid. Ze heeft me veel kennis gegeven om te kunnen starten samen met Lenn en mijn partner.

Gezin uit Veghel

                                                                                            
De verloskundige gaf aan dat jullie vaak gekozen worden en dat zij er ook erg over te spreken zijn. En mijn broer heeft ook vanuit jullie twee maal kraamzorg gehad bij zijn kinderen en ook hij was hier erg over te spreken! De mevrouw die het intake gesprek bij ons thuis kwam geven nam de tijd voor duidelijke uitleg te geven maar ook onze vragen werden goed besproken! Ook gaf zij tips over het hoe om te gaan met huisdieren en baby's! Tijdens het gesprek hebben wij afspraken gemaakt en die zijn tijdens het kraambed veranderd en zij had ook aangegeven dat dit mogelijk was! We vroegen om een flexibele kraamverzorgster en die hebben we ook zeker gekregen!
Jolande heeft rust, reinheid en regelmaat gegeven aan ons tijdens ons kraambed! Zij heeft ons super goed geholpen en bleef altijd rustig en kalm. Ik heb veel last van kraamtranen gehad en zij wist daar heel goed mee om te gaan! Ook lukte het aanleggen aan de borst niet en mijn te hoge bloeddruk hielp daarbij ook niet echt mee, maar Jolande bleef rustig en had altijd wel weer een oplossing voor alles! Ze wist precies wat wij ( moeder, vader en dochter) nodig hadden. We waren ook erg blij dat ze nog een dagje langer is gebleven. Jolande nam de tijd om alles uit te leggen dit deed ze ook op de juiste momenten tijdens een kopje koffie of tijdens de lunch. Ook onze vragen werden goed beantwoord. Jolande heeft op tijd de lactatiekundige er bij gehaald en dat heeft bij mij veel stress weg genomen. Het uiteindelijke resultaat was dat er meer rust en zekerheid was en dat was als resultaat dat Evy (onze dochter) er niks mee heeft geleden, het was en is een geweldig rustig kind!
Jolande is die 10 zeker waard! Ze is zelfs de zondag terwijl ze hier niet meer hoefde te zijn terug gekomen om Evy te wegen. Evy was namelijk niet genoeg aangekomen en anders moesten we wachten tot maandag tot er iemand van het consultatiebureau langs zou komen om haar te wegen, maar omdat Jolande zich toch ook wel zorgen maakte is ze in haar eigentijdse toch even langs gekomen. Ook nu hebben we nog wel eens contact om te laten weten hoe het gaat, ze is er echt bij betrokken. Als wij ooit weer een kindje krijgen komen we zeker terug bij Welkom kraamzorg en vragen we zeker of Jolande bij ons terug kan en mag komen!!??

Gezin uit Uden

                                                                                             
We hebben Jolande als een hele fijne en ervaren kraamverzorgende ervaren. Ze zorgde heel goed voor ons en was fijn in de omgang. Ook ons zoontje van 2 vond het allemaal prima en werd super verzorgd door haar. We hebben echt kunnen genieten van de kraamtijd.

Gezin uit Veghel

                                                                                            
Lieke  is  ontzettend lief en respectvol . Ze legde dingen goed en duidelijk uit en was er voor ons. Ik voelde me dus echt gesteund door Lieke. Nooit geweten hoeveel een kraamverzorgster doet! Ik zal Lieke en jullie organisatie zeker aanbevelen aan andere. En mocht er ooit nog een kindje komen hoop ik dat Lieke weer hierheen kan komen. Ze heeft van onze kraam een top tijd gemaakt!

Gezin uit Uden


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier