Home > Ervaringen > Ervaringen maart 2021

Ervaringen maart 2021

Wat een fijne kraamtijd hebben wij als gezin gehad door Ingrid! Een warme en hartelijke vrouw. Ingrid heeft geen woorden nodig zij voelt alles instinctief aan. Bedankt voor alle goede zorgen Welkom Kraamzorg en Ingrid!

Fam. Suppers

Toelichting i.v.m. Corona mag op de website helderder vermeld worden. Wij vonden de teksten over matching op de website / die in de intake gewekt werden niet echt waargemaakt. Dit omdat we in de week dat wij kraamzorg kregen een tekort was aan kraamzorgcapaciteit / mensen voor de uren die nodig waren. In de praktijk hebben we dus kraamzorg ontvangen van degene die toevallig beschikbaar was. Gelukkig waren beide kraamverzorgenden helemaal top dus dat was fijn.

                                                                                                   

Wilma heeft ons allemaal van begin tot eind compleet in de watten gelegd. Niks was teveel en we hoefden ook op huishoudelijk gebied nergens naar te kijken. Wilma weet echt alles over borstvoeding. Hierdoor werd het binnen een week een succes. Zonder Wilma was ik waarschijnlijk gestopt.

                                                                                                   

Irene is echt een hele lieve vrouw die weet wat ze doet en je heel goed helpt en verzorgd. Ze heeft verstand van zaken en ze is er niet alleen voor moeder en kind maar voor het hele gezin. Mocht er ooit nog een 2e kindje komen dan willen we heel graag dat ze weer komt.

                                                                                                   

Een jaar en 2 maanden geleden hadden we onze eerste baby gekregen en veel informatie wisten we nog, waardoor het onnodig was alles nogmaals te herhalen. De thuisbevalling ging zó vlug, de baby was er al voordat de kraamhulp aanwezig was. We kregen een super lieve kraamhulp, ze heeft heel goed voor mij en mijn gezin gezorgd!  Ik zou zo geen verbeterpunt kunnen benoemen. 

                                                                                                   

Het intakegesprek was een gezellig en vertrouwd gesprek. De kraamverzorgende heeft ons super verzorgd. Ze heeft verstand van zaken. Super blij. De kraamverzorgende heeft me genoeg informatie gegeven. Het was natuurlijk kind nummer 3 maar er waren genoeg dingen die ik 'vergeten' was. Gelukkig was Marie er om het nog een keer uit te leggen.

Ze heeft me goed begeleid en geholpen bij de borstvoeding. Bennie hapte moeilijk aan in het begin, maar met hulp van Marie is dat ook goed gekomen. Marie is een gezellige vrouw. Ze begeleidt je goed waar nodig. Ik heb een gezellige kraamweek gehad. Echt een super tijd. Ik heb geen verbeterpunten. De begeleiding is super. Daarom 2x bij jullie kraamzorg gevraagd.

                                                                                                  

We hadden Welkom kraamzorg ook tijdens onze eerste bevalling en is destijds ook erg goed bevallen. Het intakegesprek was gewoon goed en duidelijk. Jolijn was fantastisch en ook heel erg leuk en lief met onze zoon van 20 maanden. Goede verzorging en aandacht voor zowel moeder als de baby. Moeder is Engelstalig en het was fijn dat Jolijn hier geen enkel probleem mee had. Samenwerking met verloskundige is lastig te beoordelen want merendeel was telefonisch en we hebben maar een keer bezoek gehad van de verloskundige i.v.m. covid19. We zijn gewoon heel tevreden, goede verzorging en fijne aandacht.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder