Home > Ervaringen > Ervaringen maart 2020

Ervaringen maart 2020

Via deze weg willen wij onze dank uitspreken en een aantal complimenten geven.
Allereerst willen wij Welkom kraamzorg bedanken voor de moeite die zij hebben gedaan om ervoor te zorgen dat Dimphie onze kraamhulp zou zijn.
Dit was een hele sterke voorkeur van ons en jullie hebben je best gedaan (met succes) om dit te regelen.
Uiteraard willen wij ook onze complimenten doorgeven aan Dimphie. Wat een geweldige en lieve vrouw. Echt een topper!
Wij zijn Dimphie ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan. Zij heeft ons echt ontzorgt en ervoor gezorgd dat de afgelopen week, ondanks het huidige coronavirus en het niet mogen ontvangen van bezoek toch een echt feestje is geweest.
Dimphie heeft niet alleen oog voor moeder en baby maar voor het hele gezin. Daarnaast is ze een harde werker, zeer ervaren, altijd vrolijk en ontzettend lief!!
Wij hadden ons geen betere kraamhulp en fijnere kraamweek kunnen wensen. Dimphie is echt een vrouw uit duizenden. Het was dan ook even moeilijk om vandaag afscheid te moeten nemen.
Onze dank is enorm groot!!!!!!!!!!!!
Jim, Hester, JJ en Bentley

                                                                                                     

 

Via deze weg willen wij graag onze dankbaarheid en complimenten geven aan onze kraamverzorgster Ingrid.
Mijn vrouw en ik zijn afgelopen zondagnacht ouders geworden van onze dochter Julia. Vanaf maandag ontvangen wij kraamzorg van Ingrid, wat tot dusver als uiterst positief ervaren wordt! Wij ervaren Ingrid als een zeer professionele, gepassioneerde en proactieve kraamverzorgster. Zij neemt alles uit handen, doet ook uiterst veel met en voor onze twee andere kinderen (2 en 4 jaar oud). Ingrid geeft advies, denkt overal in mee, maar laat ons ook onze eigen beslissingen nemen. Ze is constant bezig met alles rondom Julia, het huishouden en de algemene verzorging van ons gezin.

Nogmaals onze complimenten voor deze uiterst bekwame vrouw, welke ook veel plezier lijkt te ervaren in haar werkzaamheden. Wij voelen ons erg op ons gemak met haar in ons huis, ze is van zeer grote toegevoegde waarde gebleken tijdens onze kraamtijd!
Wij mogen nog een paar dagen genieten van deze geweldige kraamhulp, waarna zij hopelijk nog vele gezinnen kan verblijden met haar aanwezigheid – maar met name kan helpen met haar goede zorg.
Met vriendelijke groet, Familie van Elden

P.S.  Dit is de tweede keer dat wij met Kraamzorg Welkom te maken hebben gehad. Bij onze eerste dochter Emma hebben wij het genoegen gehad om kraamverzorgster Frozan in ons huis te mogen ontvangen. Tweemaal zijn wij uiterst tevreden over de aangeboden kraamhulp, dus ook de complimenten aan Welkom Kraamzorg voor het binnenhalen van deze zeer bekwame vakmensen!


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder