Home > Ervaringen > Ervaringen maart 2020

Ervaringen maart 2020

Via deze weg willen wij onze dank uitspreken en een aantal complimenten geven.
Allereerst willen wij Welkom kraamzorg bedanken voor de moeite die zij hebben gedaan om ervoor te zorgen dat Dimphie onze kraamhulp zou zijn.
Dit was een hele sterke voorkeur van ons en jullie hebben je best gedaan (met succes) om dit te regelen.
Uiteraard willen wij ook onze complimenten doorgeven aan Dimphie. Wat een geweldige en lieve vrouw. Echt een topper!
Wij zijn Dimphie ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan. Zij heeft ons echt ontzorgt en ervoor gezorgd dat de afgelopen week, ondanks het huidige coronavirus en het niet mogen ontvangen van bezoek toch een echt feestje is geweest.
Dimphie heeft niet alleen oog voor moeder en baby maar voor het hele gezin. Daarnaast is ze een harde werker, zeer ervaren, altijd vrolijk en ontzettend lief!!
Wij hadden ons geen betere kraamhulp en fijnere kraamweek kunnen wensen. Dimphie is echt een vrouw uit duizenden. Het was dan ook even moeilijk om vandaag afscheid te moeten nemen.
Onze dank is enorm groot!!!!!!!!!!!!
Jim, Hester, JJ en Bentley

                                                                                                     

Via deze weg willen wij graag onze dankbaarheid en complimenten geven aan onze kraamverzorgster Ingrid. Mijn vrouw en ik zijn afgelopen zondagnacht ouders geworden van onze dochter Julia. Vanaf maandag ontvangen wij kraamzorg van Ingrid, wat tot dusver als uiterst positief ervaren wordt! Wij ervaren Ingrid als een zeer professionele, gepassioneerde en proactieve kraamverzorgster. Zij neemt alles uit handen, doet ook uiterst veel met en voor onze twee andere kinderen (2 en 4 jaar oud). Ingrid geeft advies, denkt overal in mee, maar laat ons ook onze eigen beslissingen nemen. Ze is constant bezig met alles rondom Julia, het huishouden en de algemene verzorging van ons gezin.
Nogmaals onze complimenten voor deze uiterst bekwame vrouw, welke ook veel plezier lijkt te ervaren in haar werkzaamheden. Wij voelen ons erg op ons gemak met haar in ons huis, ze is van zeer grote toegevoegde waarde gebleken tijdens onze kraamtijd!
Wij mogen nog een paar dagen genieten van deze geweldige kraamhulp, waarna zij hopelijk nog vele gezinnen kan verblijden met haar aanwezigheid – maar met name kan helpen met haar goede zorg.

Met vriendelijke groet, Familie van Elden

P.S.  Dit is de tweede keer dat wij met Kraamzorg Welkom te maken hebben gehad. Bij onze eerste dochter Emma hebben wij het genoegen gehad om kraamverzorgster Frozan in ons huis te mogen ontvangen. Tweemaal zijn wij uiterst tevreden over de aangeboden kraamhulp, dus ook de complimenten aan Welkom Kraamzorg voor het binnenhalen van deze zeer bekwame vakmensen!

                                                                                                   

Yvonne was echt een topper! Ze heeft gezorgd dat we precies de juiste aandacht, uitleg en advies kregen die we nodig hadden om als nieuwe ouders/gezin onbezorgd na de kraamweek verder te gaan. Yvonne kwam met goede tips, folders, websites en apps waar we meer informatie konden lezen. Yvonne kon lezen en schrijven met de verloskundige. Met alles zaten ze op 1 lijn en dat werkte heel geruststellend. Yvonne was 1 week lang echt onderdeel van het gezin en zorgde ervoor een prettige en relaxte sfeer in huis en zorgde dat alles op rolletjes draaide gedurende de week en dat wij als nieuw gezin precies wiste wat en hoe we dingen moesten doen na de kraamweek. We zien geen verbeterpunten voor wat betreft de kraamzorgorganisatie. We hebben Welkom Kraamzorg als zeer prettig ervaren en bij een tweede kind zouden we wederom voor Welkom Kraamzorg (en het liefst met Yvonne als kraamverzorgende) kiezen.

                                                                                                    

Super kraamtijd gehad met Hilde. Wist goed aan te sluiten op onze wensen. Ook de omgang met onze andere dochter was top. Hilde heeft Iris goed betrokken bij alles, zonder te overweldigend te zijn. Iris heeft nog meerdere dagen gevraagd of Hilde weer kwam. Super dat Hilde ons de ruimte gaf om over te stappen naar flesvoeding. Ik zou Hilde bij iedereen aanraden. Lieve kraamverzorgende wie van aanpakken weet. Het is dat er geen volgende zwangerschap/kraamtijd komt anders had ik Hilde graag weer teruggezien.

                                                                                                    

Wij hebben een fantastische kraamperiode gehad dankzij Dimphie!!! Zie mijn gestuurde mail met alleen maar complimenten voor Dimphie Dimphie verstaat haar vak ontzettend goed en is een geweldige vrouw. Wij zijn ontzettend blij met haar!!

                                                                                                    

Wilma heeft ons super geholpen in de kraamweek. Ze is erg zorgzaam, gaat hygiënisch te werk en is heel lief voor zowel Loïs als ons geweest. Wilma nam overal de tijd voor en heeft ons goed voorzien van info. Wilma is een lieve zorgzame vrouw die haar beroep met veel plezier uitoefent.

                                                                                                       

Fijne kraamhulp gehad. Wel kort, maar 5 dagen hierdoor merkte ik dat er veel informatie gegeven moest worden door de kraamhulp. Nu liep het bij ons voorspoedig maar als dat niet is, is het echt te kort. We hebben Saskia als kraamhulp in huis gehad. Dat was erg prettig en ze was heel behulpzaam. Kelly hebben we telefonisch gesproken en ze heeft al onze vragen kunnen beantwoorden, maar het blijft telefonisch anders dan dat er face to face contact is.

                                                                                                       

Ilse heb ik kort meegemaakt bij een gedeelte van de bevalling. Goede indruk! Geïnteresseerd en het 1e gedeelte was ook pittig en Ilse ondersteunde goed! Dimphie was er bij ons 1e kindje ook! De klik tussen ons was en is super! Dimphie staat voor het hele gezin klaar en doet de huishoudelijke taken erbij lijkt het met gemak. Ze heeft duidelijk plezier in haar werk. Ook heeft ze mij weer heel goed kunnen helpen met de borstvoeding. Daar weet ze echt veel vanaf en gaat ervoor om te zorgen dat het werkt indien gewenst en haalbaar! Ook ging ze goed om met de Corona richtlijnen, dat voelde goed en veilig.

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder