0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen maart 2017

Ervaringen maart 2017

27 maart 2017 is Maartje geboren! En wat een geluk heb je als je voor het eerst papa en mama wordt en dan zo ontzettend goed op weg geholpen wordt in je kraamweek door de kraamverzorgster. We hebben optimaal kunnen genieten van ons kleine meisje en ondertussen ook ontzettend veel geleerd! Op de eerst plaats kwamen mama en Maartje maar achter de schermen heb je ook nog veel voor ons in het huishouden betekend! Super bedankt Lisette!!!

Groetjes Debbie, Laurens en Maartje

                                                                                               

Op maandag 27 naart is onze dochter Pien geboren. Op deze dag maakte we kennis met onze kraamverzorgster Madeleine. Wat waren wij blij met haar, bedankt voor het zorgen voor mama, papa, Pien en het visite.  Je bent geweldig! We konden geen betere kraamzorg wensen. Bedankt voor de adviezen die we van jou hebben gekregen. We vonden het een hele fijne ervaring! Dankjewel voor alles, groetjes Bart, Cindy en Pien ... en een pootje van Boes.

                                                                                                                                                                                         

Bij deze willen wij Anja bedanken dat zelfs een jaar naar de geboorte van onze DEX nog aan ons gedacht word met een kaartje voor zijn 1e verjaardag.
We kijken nog steeds met heel veel plezier terug op deze geweldige en gezellige week.
Anja Bedankt! 

Lieve groetjes, Bart, Nicole en Dex

                                                                                               
Bep legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Ook heeft ze geduld en neemt rustig de tijd voor ons. Dit ervaren wij als zeer prettig. Bep heeft mij super begeleid bij het geven van borstvoeding. Toen het de tweede dag nog steeds niet lukte in de avond en nacht was ik erg overstuur en hadden ik en mijn partner nauwelijks geslapen omdat we de hele nacht hadden geprobeerd Eden te voeden. Helaas was dit vanaf 21:15 uur niet meer gelukt en was er een lichte paniek. Toen Bep 's ochtends kwam was ik in tranen en mijn partner was ook gebroken. Bep heeft toen geholpen Eden aan te leggen. In eerste instantie lukte dit nog steeds niet, en hadden we besloten toch bijvoeding te geven en een tepelhoedje te gaan gebruiken. Maar voordat dit in huis gehaald was lukte het dan eindelijk! Eden dronk aan de borst! Super gelukkig waren wij, dat het na twee dagen eindelijk lukte door de hulp van Bep die ook maar bleef proberen! Wat een geduld hebben we met zijn allen moeten hebben, maar het was alles meer dan waard! Zonder de hulp van Bep hadden wij het waarschijnlijk opgegeven en had Eden nu flesvoeding gekregen. Hiervoor willen we Bep nog eens extra bedanken!!!!
Wij, mijn partner en ik zijn super tevreden over hoe onze kraamweek is verlopen! We zijn heel erg te spreken over zowel Welkom de organisatie, als Claudia die me in het ziekenhuis en dezelfde avond thuis heeft geholpen en bijgestaan en Bep die me heel erg heeft geholpen in mijn kraamweek.

Een stukje over Claudia: Een super aardige vrouw die met alles wat ze kan wil helpen. Zo heeft ze me in het ziekenhuis tijdens de bevalling gesteund en erna geholpen zodat ik snel weer naar huis kon. Eenmaal thuis heeft ze gezorgd dat hier alles spik en span was en heeft goed gezorgd voor mijn kraambezoek die avond. Een vrouw met passie voor haar werk, eventjes langer blijven dan normaal was dan ook geen probleem.
Een stukje over Bep: Wauw, wat een geweldige vrouw is zij! Bep kwam op haar eerste dag meteen vol goede zin bij ons binnen en wilde meteen ontbijt gaan maken en voor zowel mij als mijn partner en Eden zorgen. De klik met deze vrouw was er meteen! Super hard heeft ze hier iedere dag gewerkt en altijd stond ze voor ons klaar met een glimlach van oor tot oor. Ze heeft mij heel erg geholpen met de borstvoeding op gang te krijgen zoals ik al eerder heb genoemd. Ook het huishouden ging door en het zag er hier iedere dag super netjes en schoon uit. De dagen vlogen voorbij, wij moesten heel erg wennen aan het echt met zijn drieën zijn, puur omdat we echt een topweek hebben gehad met super veel hulp en gezelligheid! Wij hebben Bep ervaren als een zeer professionele harde werkster die zelfs als het zou moeten, midden in de nacht voor ons klaar zou staan!!

Dank jullie wel voor de geweldige hulp in deze mooie periode! Wij zijn heel erg blij dat wij hebben gekozen voor Welkom en zullen jullie dan ook aanbevelen!

Gezin uit Uden
                                                                                            

We zijn heel blij met Rijanny! Ze heeft voor iedereen in het huis heel goed gezorgd! We vonden Rijanny een hele leuke vrouw die haar werk heel goed doet en kind en moeder als eerst in de prioriteitenlijst zet. We zijn haar heel dankbaar voor alle hulp en advies.

Gezin uit Cuijk
                                                                                          

Ineke is zeer prettig in contact. Leuk dat ze zelf ook met ideeën komt (bijvoorbeeld met de baby samen douchen i.p.v. in badje). Goede praktische tips en op de achtergrond snel veel huishoudelijke taken verricht. Zeer goede kraamverzorgende!
Fijn om samen te brainstormen over het evt. toekomstige kolven en apparatuur. Nog extra telefoontje verricht omdat we nog geen afspraak hadden met het consultatiebureau op de laatste dag van de kraamzorg.

Gezin uit Grave 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier