Home > Ervaringen > Ervaringen juni 2022

Ervaringen juni 2022

Op 08-07-2022 is onze knappe dochter Lyvana geboren en op 10-07 is de kraamzorg gestart i.v.m. 1 dag observatie in het ziekenhuis. De eerste dag waren mijn partner en ik best nerveus omdat we niet wisten wat we konden verwachten van de kraamzorg en hoe diegene was, ook al hadden we de matchmaker ingevuld. Jolanda stond bij ons aan de deur en het klikte vrijwel meteen. We zijn samen met Jolanda gaan zitten en hebben afspraken gemaakt wat we konden verwachten, wat onze wensen waren etc. Jolanda ging daarna gelijk huishoudelijke taken op zich nemen wat ik heel fijn vond. Jolanda zorgde goed voor mij, Lyvana en mijn partner. Bij een eventuele volgende geboorte kiezen we weer voor Welkom kraamzorg.
Ook al waren wij in het begin sceptisch over de kraamzorg omdat we allerlei verhalen gehoord hadden over kraamzorg in het algemeen, is het ons 100% meegevallen en hebben wij een super kraanweek gehad. Wij willen Jolanda erg bedanken want zonder haar was het niet gelukt. 

Groetjes Mariska, Lyvana & Jordy

                                                                                                    

Kraamzorgconsulente Yvonne is prettig in de omgang en ondanks dat het d.m.v. videobellen was voelde het dichtbij en betrokken (bij ons waren corona klachten). Kraamverzorgende Larissa heeft er voor gezorgd dat we een hele fijne kraamweek hebben gehad. Ze heeft veel kennis en ervaring, prettig in de omgang, rustig en duidelijk. Ze was tevens onwijs leuk met onze dochter Isa, zij hadden een fijne klik samen in een korte tijd. Larissa dankjewel voor alles!

Gezin uit Boxmeer

                                                                                                   

Kraamverzorgende sloot goed aan bij onze wensen.

Gezin uit Oss

                                                                                                     

Heel prettig intakegesprek! Goed plan opgesteld voor onze hoog sensitieve dochter van 4. Echt heel prettig!
Wat hebben wij een prettige kraamweek gehad, mede door Wilma! Naast de verzorging van de baby en mij, was ze er ook echt voor onze dochter. Het was op een gegeven moment alleen nog maar, 'Wilma, Wilma..' Echt top!
Bij deze nogmaals een dikke pluim voor Wilma! Maar ook zeker voor Fem, die net 5 minuutjes te laat was bij de bevalling (wat echt helemaal niet gek was, want het ging wederom heel snel!) Heb de extra ondersteuning net na de bevalling ook als heel prettig ervaren.

Gezin uit Oss

                                                                                                    

De baby was al geboren toen de kraamverzorgster aan kwam, enkel de placenta moest nog geboren worden. Hilde heeft me nog heel prettig ondersteund waar ze kon.
Irene draaide vanaf de eerste minuut op een hele prettige manier mee in ons huishouden. Ze had de perfecte balans tussen de zorg voor onze oudste, mijzelf en het huishouden. Ze is een grote steun geweest voor ons hele gezin en heeft de kraamtijd tot een feestje gemaakt.
Irene nam uitgebreid de tijd voor mijn vragen en zorgde dat ze mij ook iedere dag vertelde over onderwerpen die van belang waren, zonder me te overspoelen met informatie. Ze heeft me veel bijgebracht ondanks dat het een tweede kindje was, maar nam ook de tijd om me gezelschap te houden en een gezellig praatje te maken. Over Hilde zijn we ook heel tevreden, die heeft ons een hele fijne start gegeven, maar we hebben minder tijd met haar doorgebracht dus ook minder te beoordelen.

                                                                                                      

Ik had zelf rondom de intake geen vragen, maar de informatie voorziening was vrij kort. Dit past wel bij ons, omdat we ook al een kindje hebben en niet alles tot in detail hoeven te weten.
Alles rondom de bevalling en kraamzorg was heel fijn en vol vertrouwen richting mij. Vond het fijn dat ze de verloskundige kon overtuigen van wat zaken, zodat deze niet te strak vasthield aan protocollen (moest volgens protocol eigenlijk bijvoeden, maar Moira deed het meteen zo goed en de kraamzorg zag dit.
Voordeel van meerdere kraamverzorgenden vond ik dat ze me allemaal iets anders konden leren.

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder