Home > Ervaringen > Ervaringen juni 2019

Ervaringen juni 2019

We zien onze kraamverzorgende graag terug bij een eventuele 2de. Zo fijn voelde het. Een top kraamvrouw met liefde voor haar vak. We vonden het jammer haar te moeten laten gaan. Alles voelde heel natuurlijk en gemakkelijk bij haar. Alles verliep super

                                                                                                    

Vorig jaar een slechte ervaring gehad met een andere kraamzorgorganisatie. Doordat we ons zoontje waren verloren moesten ze snel iemand plannen maar er was geen rekening gehouden met het karakter van die persoon. Om deze ervaring een andere draai te geven en te voorkomen dat we een onzeker gevoel hadden hebben we voor Welkom gekozen. Ellen was een geweldig fijne kraamverzorgende! De klik was er meteen bij binnenkomst. Ze liet ons veel zelf doen wat we ook graag wilden. Het voelde alsof we haar al langer kende, dat was erg belangrijk voor ons. Lekker vlot en in voor een geintje! Ze gaf ons de juiste en volledige informatie om vervolgens zelf de keuze te maken. Erg fijn dat ze zelf geen voorkeur opdrong.

                                                                                                    

Fijn dat de intake in de avond kon, zodat mijn partner ook aanwezig kon zijn.

                                                                                                    

Jeanne was een erg fijne kraamverzorgende met hart voor het vak en het voelde meteen vertrouwd! We hebben een heleboel informatie gekregen die we kunnen gebruiken. De communicatie en het overleg tijdens deze week was top! Onze kraamweek hebben we als heel fijn ervaren!
Ook tijdens huisbezoeken van de verloskundige, was Jeanne aanwezig en had een positieve bijdrage tijdens de gesprekken. Daarnaast hebben we informatie gekregen over wat het consultatiebureau doet en waar ze onder andere voor nodig zijn.
Jeanne gaf veel nieuwe informatie over de borstvoeding en de begeleiding hierbij was fijn! Jeanne heeft veel uitgelegd en laten zien. Dit werd ook aangepast op wat haalbaar was voor ons, hier is goed rekening mee gehouden. Je merkt dat Jeanne echt uit ervaring spreekt! De hulp, ondersteuning en begeleiding van Jeanne was super en heeft voor een zeer fijne kraamweek gezorgd voor ons alledrie!

                                                                                                    

Ingrid gaf na de geboorte van Levi in het ziekenhuis aan dat ze graag ook de kraamperiode bij ons thuis wilde doen en vroeg ons of ze dit door mocht geven bij Welkom. Dit gaf ons meteen een gevoel van vertrouwen. Ingrid was erg betrokken, meedenkend en een fijne steun. Ik weet niet of er ooit een tweede komt, maar ik zou zonder twijfelen weer voor Welkom kiezen en zelfs vragen of Ingrid de kraamperiode dan weer zou mogen / kunnen doen.
Het was een beetje lastig dat er net een grote telefoonstoring was toen ik jullie wilde bereiken. Via Pantein is het uiteindelijk toch gelukt om iemand aan de telefoon te krijgen. Erg fijn dat mijn nummer werd doorgegeven bij degene met het noodnummer van Welkom en dat ik vrijwel meteen door die persoon terug gebeld werd. Ook fijn dat er meteen werd gezegd dat ik dat nummer gewoon mocht bellen als het nodig was.

                                                                                                     

Rijanny heeft ervoor gezorgd dat wij maximaal konden genieten van onze kraamtijd. Vanwege de borstvoeding hadden we een ietwat lastige start, maar hier ging ze erg goed mee om. Tot aan de verzorging van Philou, tot een aai over de bol van onze katten. Niets was haar teveel. Rijanny heeft ons erg goed op weg geholpen. Ze heeft ons vele tips gegeven over bijv. houdingen tijdens borstvoeding, het badderen van Philou in het badje, tummytub en met ons onder de douche. We hebben erg veel geleerd in een korte periode.
Rijanny nam op een aantal momenten direct actie en indien nodig nam ze telefonisch contact op met de verloskundige. Fijn dat ze ons hierin heeft kunnen ontlasten.

                                                                                                     

We waren heel erg blij met Rita!


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder