Home > Ervaringen > Ervaringen juni 2018

Ervaringen juni 2018

Félice Peters is geboren op 5 juni 2018. Ze is het eerste kindje van Justin & Marcylia. Félice ligt heerlijk te slapen in de armen bij haar kraamverzorgende Ingrid.

                                                                                                   

We hebben een hele fijne kraamhulp gehad! Ik moet zeggen dat ik er van te voren een beetje tegenop zag de hele dag een vreemde in huis, Maar dankzij Irene zijn al die zorgen voor niks geweest! Geweldige hulp en vooral ook een goede steun op momenten van slecht nieuws, en niet onbelangrijk was het contact tussen mijn zoontje Kobus en Irene. Dat was super goed!

                                                                                                       

Helaas kon Irene er niet bij zijn bij de thuisbevalling. Irene kwam net toen de verloskundige de placenta vast had! De samenwerking was super goed! Irene is echt een topper! Ze heeft haar hart op de juiste plaats, zeker dat ons dochtertje nog steeds over Irene praat ( In positieve zin ) nadat ze weg is doet ons heel goed! Een betere kraamverzorgende hadden we niet kunnen wensen.

                                                                                                    

Ik zou Greetje bij iedereen aanraden als kraamhulp. Echt een top vrouw! Ze heeft ervoor gezorgd dat ik een hele fijne en zorgeloze kraamtijd heb gehad.

                                                                                                    

Wat ik het belangrijkste vond, was dat het zou klikken tussen de kraamverzorgende en de andere 2 kinderen. Bij binnenkomst van Anja zat dat altijd meteen goed. De kinderen kunnen vaak erg verlegen zijn, maar met Anja was dat niet het geval.
Ze praatte meteen enthousiast met haar en Anja betrok ze overal bij. Hoewel ik het meeste nog wel wist van de andere 2 kinderen, was het toch erg fijn het allemaal nog een keer duidelijk en met uitleg waarom te horen.
In totaal heb ik 9 maanden borstvoeding gegeven bij de andere 2 kinderen. Maar toch was het weer erg wennen en moeilijk die eerste dagen.
Maar door de hulp van Anja en het doorzetten is het toch goed gekomen!
Het was echt een heerlijke kraamweek met Anja. Ze was echt top!


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder