0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen juni 2017

Ervaringen juni 2017

Op 18 juni 2017 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Day. De bevalling ging allemaal heel snel en we kregen goede steun van onze verloskundige en kraamverzorgster Deborah (die wij toen voor het eerst ontmoetten). Vanaf het eerste moment hadden wij allebei een hele goede klik met Deborah. Het is een super lieve zorgzame vrouw die ons tijdens de kraamweek goed verzorgd heeft. Wat wij heel fijn vonden is om kennis te maken met de dunstan baby taal. Deborah heeft ons hier goed in begeleid en we hebben zoveel inzicht in ons kindje gekregen. Day is een rustig en tevreden meisje! Onze zoon Kyan is goed begeleid en erg bij de zorg rondom zijn zusje betrokken. Wij hebben met z'n 3-tjes ook wat traantjes gelaten toen Deborah er afgelopen zondag voor het laatst er was. Ook willen wij Welkom Kraamzorg als organisatie heel erg bedanken voor de leuke romper die wij hebben gekregen omdat we bevallen zijn op vaderdag. We vonden dit super!

Heel veel complimenten voor deborah en Welkom Kraamzorg!

Groetjes Familie Weijters- van de Werve

                                                                                              
De beste en liefste kraamverzorgster van heel Den Bosch!

Een week lang is Annemieke bij ons geweest om voor mij en Sten te zorgen. We hebben thuis al een dametje van 2 rondlopen, en Annemieke en Jara hadden meteen een klik. Op dag 2 werd Jara 's ochtends wakker en riep ze al om Annemieke! Annemieke had alle touwtjes in handen; het huishouden, de zorg voor mij, de zorg voor Sten en de zorg voor Jara! Dankzij Annemieke heb ik echt genoten van mijn kraamtijd. We hebben veel informatie gekregen en al onze vragen werden beantwoord. Om een lang verhaal kort te maken; we zijn voor volle 1000% tevreden over de kraamperiode. Annemieke; bedankt!!!
Liefs, Arno Mylene Jara & Sten

                                                                                            
Gisteren een heel bijzonder gezin afgesloten, in Zaandam. Ik heb mogen kramen bij mijn allerliefste, mooiste en eerste achterneefje Jonah Gabriel Rejaan. Wat was dat bijzonder mooi. Maras Rejaan en Sheila Lopes, ik wens jullie super veel geluk met jullie mooie mannetje, ik ben super trots op jullie. Bedankt voor de mooie bloemen en het heerlijk kado, en oma Marije Rejaan bedankt voor het mooie Zaanse pakketje. Mede dank aan Welkom Kraamzorg en De Kraamvogel voor de samenwerking, zodat deze week mogelijk was.


Leonie, kraamverzorgende Welkom Kraamzorg

                                                                                             

In 2 woorden geweldige kraamzorg! Top vrouwen! Aanrader voor iedereen!

Corine is een leuke spontane vrouw! Haar koek koek hoor ik nu soms nog steeds in mijn hoofd als er iets 'fout' gaat haha. Lisette is een leuke vrouw. Spontaan net zoals Corine maar op een andere manier. Ik denk omdat zij nog niet zo lang in het vak zit nog even moet wennen. Ik heb van beide veel geleerd en kijk met veel liefde en plezier terug op mijn kraamtijd. Wat mis ik die gezellige dames om mij heen! De kinderen missen ze ook. (Romaïssa en Vajèn). 
Jullie zijn een organisatie waar je trots op mag zijn!
Prettige ervaring met alle 3 de kraamtijden.

                                                                                                        
Femma en Jolande, zijn echt geweldig!!!
Ze verdienen een dikke 10.
Wat een fantastische tijd hebben wij gehad!!!!
De matchmaker heeft gezorgd voor een goede match!!

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier