Home > Ervaringen > Ervaringen juni 2016

Ervaringen juni 2016

We zijn allemaal op en top verzorgd deze week! Het was geweldig!! Tamara nam alle tijd om mij te laten wennen aan het geven van borstvoeding. Erg fijn begeleid! De samenwerking is prima verlopen. De lijntjes waren kort en dat was prettig. Tamara heeft ons echt in de watten gelegd! We hebben een top week gehad! Heel erg speciaal om dit mee te mogen maken. Onze kraamweek was een groot feest, waar we allemaal ontzettend van genoten hebben! Super veel dank aan Tamara!!

Gezin uit Ooijen 

                                                                                           


Elly is een hele fijn kraamverzorgster geweest voor ons. Ik zou haar dan ook van harte aanbevelen bij andere.

Elly heeft me heel erg goed ondersteund bij het geven van de borstvoeding en het aanleggen in verschillende houdingen. Betreft de verzorging van mij en onze dochter heeft ze uitgebreid de tijd genomen om ons weer op de hoogte te brengen hoe je te werk gaat. Lieve vrouw die met veel passie haar vak uitoefent en haar kennis graag deelt.

Gezin uit Heeswijk Dinther

                                                                                              

Corina is een vakvrouw die zich niet opdrong binnen ons gezin. Vooral ook met ons oudste kindje wist zij heel goed om te gaan en haar ook in haar waarde te laten. Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad mede door Corina.

Gezin uit Sint Oedenrode

                                                                                            

Tijdens onze eerste zwangerschap hadden we ook Welkom als kraamverzorgster en is ons toen zeer goed bevallen. Waarom voor iets anders kiezen als het goed is toch;)

Prima intakegesprek, kon goed mijn vragen/verhaal kwijt en had zeker het idee dat er werd geluisterd. Dit ging met name over de omgang met de oudste.

Fijne, betrokken kraamverzorgster. Wat voor ons op nr 1 stond was eigenlijk de omgang met onze oudste zoon. Dit liep vanaf het eerste moment goed. Hierin merkte je dat Lisette duidelijk ervaring heeft met kinderen en ook dat ze de wensen van de ouders respecteert. Zich goed heeft ingelezen in zijn structuur en daar op een natuurlijke wijze meer omging.

Daarnaast was de zorg voor de kleine en mij ook prima. Konden met vragen terecht bij Lisette en daarnaast gaf ze zelf ook veel tips/adviezen. Hebben de kraamtijd als gehele gezin dan ook als zeer prettig ervaren.

Kregen zelfs vernieuwde tips, het was tenslotte al onze 2e en nog kwamen we weer nieuwe dingen te weten. Fijn is dat. dan is het zeker nuttige informatievoorziening.

De uitleg over het voeden met de fles was prima. Hadden al enige ervaring met onze oudste betreft een moeilijke drinker. Op advies van Lisette zijn we nu al snel veranderd van fles wat in ieder geval bijdroeg aan het niet hebben van krampen.. De rest zal de kleine toch zelf moeten doen.  De tips en trics om hem te laten drinken was fijn.

Op het moment dat lisette iets niet vertrouwde/graag had dat er even naar gekeken werd communiceerde/overlegde ze dit met ons en vervolgens belde ze de verloskundigepraktijk.

We hebben onze kraamtijd met Lisette als zeer prettig ervaren. Iemand die kennis heeft van haar vakgebied en doet wat nodig is. Het voelde erg ontspannen in huis en ik had zeker het gevoel dat ik even kon bijkomen/ tot rust kon komen na de bevalling. Wetende dat alles gewoon doorging en de zorg goed is. O.a. de zorg voor onze oudste zoon was erg fijn, ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik me daarmee bezig hoefde te houden. En het is eigenlijk al heel wat dat hij ondanks zijn structuren, verlegenheid voor vreemde direct een klik had met Lisette. Super fijn. Nogmaals bedankt voor alles.

Gezin uit Zeeland

_____________________________________________________________________________

De verzorging die onze dochter en ik kregen tijdens mijn kraamweek was super.. ze was super lief voor ons.. en de kinderen vonden haar ook heel leuk!!

Gezin uit Cuijk

_____________________________________________________________________________

Super fijne tijd gehad. We hebben echt kunnen genieten.

Veel uitleg gehad. Ook nieuwe uitleg ondanks dat het ons derde kindje is.

Super tevreden.

Gezin uit Veghel

_____________________________________________________________________________

Alles is altijd super geregeld;  zijn zeer tevreden over de organisatie en personeel.

Gezin uit Berghem

______________________________________________________________________________

Ria heeft tijdens de kraamtijd heel goed voor ons allemaal gezorgd. Ik ben goed tot rust gekomen.

Ria heeft ons heel veel informatie en tips gegeven. Ook over wat er nog kon komen waardoor we niet voor verrassingen zijn komen te staan.

Ria heeft goed geholpen bij de borstvoeding en ook hierbij tips en uitleg gegeven over dingen die er kunnen gebeuren.

Wij hebben een hele fijne tijd gehad met Ria. Ze heeft ons veel geleerd en het vertrouwen met ons kind gegeven. Daarnaast heeft ze goed voor ons gezorgd en paste ze goed bij ons.

Gezin uit Loosbroek

_____________________________________________________________________________

Dat was nog eens bijzonder ... op 7 juni is onze zoon en broertje Neal geboren. Na een nachtje ziekenhuis mochten naar huis. Toen kregen we de kraamzorg van kraamverzorgende Jeanne, haar hadden we gehad bij onze oudste dochter Linn.

Helaas hebben we maar 1.5 dag van haar kunnen genieten want toen werd Neal opgenomen in het ziekenhuis na 10 dagen ziekenhuis hebben we nog enkele uurtjes zorg gehad van de kraamzorg Angela (geholpen bij onze 2e dochter). We zijn erg blij dat de planning dit voor ons heeft kunnen waarmaken!! Wij hebben ondanks de opname toch nog een redelijk fijne kraamtijd gehad. We zijn nu eindelijk aan het genieten van ons gezellig liefdevol gezin.

                                                                                              

Op 13 juni 2016 zijn wij om 05.08 uur trotse ouders geworden van Ferre. In de nacht kwam Laura ons al helpen en is uiteindelijk 10 dagen onze steun en toeverlaat geweest. We zijn Laura (en ook snuffelstagiaire Bernadette) erg dankbaar voor alles wat ze ons heeft geleerd en voor de fijne kraamtijd die ze ons bezorgd heeft. We missen nu al de ontbijtjes op bed en de gezellige praatjes.
Liefs, Dolf, Anne en Ferre

                                                                                            

Op 22 mei werd ons meisje geboren, in bijzijn van natuurlijk papa (de verloskundige en kraamverzorgster) maar ook oma en haar grote broers. 

Omdat ik ze graag de kans wilde geven dit mee te mogen maken kozen we ervoor om de bevalling op een door haar vader gemaakte baarkruk te doen. Dit is ook zo gegaan en de aanwezige kraamverzorgster maakte volop foto's en hielp mee maar ze kon niet de hele week vol maken dus de volgende dag kwam er een andere... helaas voelde ik al gelijk dat er geen klik was en dat bleek ook duidelijk aan de 3 uur die toen volgde... Gelukkig hebben we dezelfde dag nog contact met jullie opgenomen en kwam er een dag later iemand anders. Wat was/is dit een geweldig mens, ze paste helemaal bij ons en heeft onze week echt heel bijzonder gemaakt.

En de grote broers van 13-12-10 waren erg trots op hun diploma hoor!
Mijn boodschap is dus... als je geen klik voelt wacht dan niet af maar laat het gelijk weten want dat kan echt je week heel anders maken.

Groetjes Evelien

                                                                                              
Rita was een super fijne kraamverzorgende. Het klikte goed tussen ons en het gezin! Rita verdient een dikke 10 we zijn super tevreden !

Gezin uit Schaijk

                                                                                               
Marion is een top kraamverzorgster! Wij konden ons geen betere wensen.  Wij hopen dat ze bij een eventuele volgende zwangerschap weer bij ons kan komen.

Gezin uit Vierlingsbeek

                                                                                              
Bij een eventuele volgende zwangerschap zouden wij weer graag Bettie willen als kraamhulp.

Gezin uit Oss

                                                                                              
Heel tevreden! Prima verzorging, kundig, straalde rust uit. Was duidelijk en kordaat wanneer nodig. Rustige instructies. Goede signalering van te kort tongriempje en hier adequaat op gehandeld. Annemieke was een super fijne kraamverzorgende! Rustig, duidelijk, empatisch en zeer zorgzaam. En ons huis is nog nooit zo netjes geweest, heerlijk! Bij een eventuele volgende kraamperiode zouden we haar graag weer terug zien!

Gezin uit Den Bosch

                                                                                            
Mede door Lisette heb ik een hele fijne bevalling gehad. Mooie foto’s er aan overgehouden en prima naar huis begeleid. Door Anita heb ik een hele fijne kraamtijd gehad. Ze heeft mij en mijn zoon maar zeker mijn dochter van 21 mnd uitstekend verzorgd. En natuurlijk is de vader ook niets tekort gekomen.

Gezin uit Veghel

                                                                                             
De intaker was een erg vriendelijke, ontspannen vrouw (Petra). Makkelijk om mee te praten, liet ruimte voor eventuele vragen en was erg duidelijk. Mijn kraamtijd was geweldig, ontspannen en zeer leerzaam. Ik heb echt kunnen genieten, juist door Corina! Wat een fijne vrouw. Ze zorgde goed voor mij, de kleine en mijn oudste zoontje (2) die de grootste lol met haar had en Corina hem tussen de middag gewoon naar bed liet brengen. Ik heb veel aan haar gehad, heb lekker met haar kunnen praten en ben volledig mezelf geweest. Ze straalt ook rust uit. Fijn hoor!  Ook qua uitleg, informatie en aandachtspunten wat betreft de verzorging van mij en de baby was ze erg duidelijk.
Een 10 klinkt misschien overdreven, maar Corina heeft er voor gezorgd dat ik de kraamtijd op een positieve manier nooit meer zal vergeten. Ook mijn zoontje heeft het nu nog over haar. Als we hem in bad gaan doen zegt hij "Dalijk komt "Cohina" ? :-)    Bij een eventuele volgende kraamtijd zou ik haar zéker weer als kraamverzorgende willen hebben als dat mogelijk is!

Gezin uit Grave 

_________________________________________________________________________
Christien heeft me tijdens couveuse nazorg uren geleerd zonder tepelhoedje borstvoeding aan te bieden. Super fijn! Onze dochter drinkt nu volledig zonder tepelhoedje.
Hele fijne kraamverzorgster! Veel ervaring, duidelijk en direct! Hou ik van!!

Gezin uit Ravenstein

__________________________________________________________________________
Lia heeft ervoor gezorgd dat mijn kraambed een topweek was. Ze zorgde heel goed voor mij maar ook voor onze baby en dochter van 2,5. Lia heeft keihard gewerkt en zorgde ervoor dat naast de zorg voor ons ook ons huis spik en span was. Daarnaast heeft ze ons ook weer de tips en tricks geleerd voor onze zoon (aankleden, verschonen, in bad doen etc). Hierdoor was ik erg zelfverzekerd dat ik het zelf kon doen na mijn kraamweek. Nogmaals Lia is een topper.

Gezin uit Rosmalen

__________________________________________________________________________
Ze maakte er een echt 'kraamvakantie' gevoel van. Super gedaan!

Gezin uit Landhorst

__________________________________________________________________________

Het intakegesprek was een fijn persoonlijk gesprek. Alles werd duidelijk uitgelegd. De vrouw die het gesprek deed was heel prettig duidelijk en kwam voor ons heel belangstellend en geïnteresseerd over. Hele prettige leuke vrouw en leuke ervaring. Onze kraamverzorgende Anny wat een geweldige vrouw!. Voor ons allemaal heel belangrijk geweest. Professionele lieve zorgzame warme hulp, en dan doe ik haar met het woord 'hulp' nog tekort. Een luisterend oor en iedere dag weer een vrolijk gezicht die vol liefde en toewijding haar werk doet. Anny voor ons hele gezin ben je echt heel belangrijk geweest en we kijken met heel veel plezier en warmte terug naar jouw aanwezigheid. We missen je nog steeds !!!

Ben over alle service gesprekken, intake en kraamhulp meer dan dik tevreden. .. Fijne lieve mensen .. Daar mogen jullie trots op zijn!

Gezin uit Sint Agatha

                                                                                                
Wilma hoefde niets in het huis te doen maar hielp zodra er tijd over was en dit was heel fijn. Ze zat geen moment stil en hielp prima.
Wilma weet erg veel en ik kon met haar echt oefenen om onze zoon te verzorgen. Hierdoor vond ik het totaal niet eng om het zelf te doen na het vertrek van Wilma.

Gezin uit Berghem

                                                                                                
Christien was fantastisch! Ik heb een heerlijke kraamtijd gehad en Christien was mijn steun en toeverlaat die eerste dagen. Ik kan niks noemen wat ik anders had willen zien. Christien was goud voor ons!

Gezin uit Den Bosch

                                                                                                
We hebben in een paar dagen tijd heel veel mogen leren van Antoinette. Het was echt een super fijne kraamhulp met veel ervaring. Goede adviezen gekregen over houdingen bij / tijdens het voeden. Bij bezoek van medewerker consultatiebureau was Antoinette nog aanwezig bij ons ze heeft e.e.a. toegelicht. We geven Antoinette een 10, omdat wij in een paar dagen echt heel erg veel geleerd hebben. Het is ons eerste kindje en achteraf hadden we ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Antoinette heeft veel ervaring en heeft op heel veel vragen een passend antwoord. Ze laat je zelf eerst even stoeien; mocht het onverhoopt niet lukken dan legt ze uit hoe je iets makkelijker kunt doen. Niets is teveel gevraagd al moet ze iets 10 x voor doen. Het is een rustige en vriendelijke vrouw waar wij enorm veel aan gehad hebben.

Gezin uit Oss


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier