Home > Ervaringen > Ervaringen juli 2020

Ervaringen juli 2020

Op 1 juli 2020 is onze zoon Kay geboren. Ons eerste kindje en dit vonden wij spannend. Hierbij wil ik u mededelen dat we de kraamhulp van Jeanne als zeer prettig hebben ervaren. Jeanne is zeer ervaren en zette graag een extra steentje bij. Ze had alle zorg voor mijn vriendin (herstellende van een keizersnee) en de kleine. De positieve houding en de warme persoonlijkheid van Jeanne deden ons goed! Als we een cijfer mochten uitdelen dan geven wij haar een dikke 10! Medewerkers zoals Jeanne zorgen voor goede reclame voor uw organisatie. We zullen onze positieve ervaring dan ook zeker delen met familie en vrienden. Verder zijn we ook tevreden over de organisatie ‘Welkom’, leuke cadeautjes en de communicatie is goed verlopen. Het boek is op een heldere wijze opgebouwd en zeer behulpzaam tijdens deze spannende tijd.
Mochten we een tweede kindje krijgen dan weten we dat ‘Welkom’ onze kraamhulp wordt.

Gezin uit Veghel

 

Wij zijn 6 weken geleden fantastisch geholpen door Peggy! Ons zoontje van 3 had al snel een nieuwe vriendin terwijl wij op een super fijne manier geholpen werden met ons baby dochtertje! We konden alle vragen bij haar kwijt en heeft ons heel erg verwend! Super bedankt lieve Peggy!

Lieve groetjes, Roel, Geertje, Vic en Julia

 

Sjan hadden we vorig jaar in Mei ook. Bij onze dochter Isa, des te leuker nu om haar weer te zien. En nu met Max weer een kleine week in huis. Ze heeft het weer super gedaan. En Sam en Isa overal bij betrokken. Wat is het toch een topper! Kan zo nog een heel bericht schrijven. Maar denk wel dat het duidelijk is </div>
</div>
		</div>
	</div>
			<div class=

Ervaringen


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder