Home > Ervaringen > Ervaringen juli 2019

Ervaringen juli 2019

We hebben een hele fijne week gehad met Petra, ze heeft ontzettend goed voor ons gezorgd! Bij beide kinderen een fijne week gehad met ervaren professionele kraamverzorgsters. Wij zijn zeer tevreden en kijken met een goed gevoel terug op de kraamtijd!

                                                                                                   

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad met Ria, ondanks ik zelf helemaal niet fit was!
Ik zag erg op tegen de kraamzorg, maar uiteindelijk was ik er super blij mee! Erg tevreden over alles.

                                                                                                    

Stefanie heeft ons een super fijne kraamtijd bezorgd ze is erg goed in haar werk en je merkt dat ze het met veel plezier en passie doet. Bedankt voor de fijne kraamtijd.

                                                                                                   

Jeanne legt alles goed en duidelijk uit. We hebben echt heel veel geleerd van haar. Jeanne nam de tijd om de informatie goed uit te leggen, heel fijn! Jeanne is een lieve en kundige kraamverzorgende. Het voelde gelijk heel vertrouwd en wat hebben wij veel van haar mogen leren!

                                                                                                     

Ondanks dat ik en mijn partner van te voren een beetje sceptisch waren over kraamzorg. Heeft Ingrid dit volledig weggenomen en er voor gezorgd dat de 1e kraamweek een hele fijne was. Ook de info en tips die we kregen waren heel erg fijn, mede ook doordat ze deze verspreid heeft over de volledige periode waardoor de info ook echt bleef hangen. We zijn dan ook zeer tevreden over Ingrid en haar werkwijze. Ingrid heeft de overdracht naar zowel de verloskundige als het consultatiebureau zeer goed gedaan. Daarnaast was zij zeer alert toen Logan erg geel was en ervoor gezorgd door de korte lijntjes dat de verloskundige snel ter plaatse was waardoor de situatie niet verder kon verslechteren.

 

 

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder