Home > Ervaringen > Ervaringen juli 2019

Ervaringen juli 2019

Hilde is een fantastische kraamhulp. Vanaf het moment dat zij er was liep alles op rolletjes, zowel met de baby als met mijzelf als eigenlijk ons gehele huishouden. Toen de kraamweek erop zat had zij ons genoeg tools gegeven om het vanaf nu zelf te doen, erg fijn! Ook haar persoonlijkheid past helemaal bij wat je graag ziet bij een kraamhulp. Daadkrachtig zonder overheersend te zijn en met ruimte voor de wensen van de ouders. De eerste paar uurtjes Kraamzorg van Ada waren voldoende om te weten dat dit niet de kraamhulp was waar wij gelukkig van zouden worden. Ada is een lieve vrouw maar best wel trubbelig. Wat voor ons niet werkte was de hoeveelheid informatie die meteen op ons afkwam direct toen we uit het ziekenhuis kwamen. Ada begon letterlijk al informatie te geven over irrelevante zaken waardoor het ons duizelde. Liever wilden we even rustig opstarten. Dit hebben we haar ook aangegeven maar al snel bleek dat dit niet zou veranderen. Erg fijn dat er zo snel geschakeld werd toen wij vertelden een anti-klik te hebben met Ada. De volgende ochtend stond Hilde al op de stoep, super service! Hulde aan Hilde!

                                                                                                   

Nel heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben een hele goede kraamtijd gehad. Nel is een fantastische kraamhulp. Ze heeft ons alle zorgen uit handen genomen. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Bij een eventuele volgende hopen we dat Nel beschikbaar is voor ons.

                                                                                                   

Colinda is een topper! Hele fijne kraamtijd gehad.

                                                                                                   

We willen Sjan ontzettend bedanken voor alle hulp, tips, informatie en fijne gesprekken!

                                                                                                   

Lia is een geweldige kraamverzorgster een ware topper in haar vak! Wat een vakkennis, wat een liefde en wat een fijn mens is lia! Zij maakt het verschil en maakt van de kraamtijd een feestje. Ik zou Lia als organisatie extra eren en prijzen, zulke medewerkers zijn zeldzaam.

                                                                                                    

Topper!!! We missen haar nog steeds! En dokter Ties (onze oudste) mist zuster Frozan ook nog elke dag. Hij heeft het er nog dagelijks over dat hij samen met zuster Frozan dokter mocht spelen en zo Stijn en mama mocht verzorgen! Hij is ook super trots op zijn diploma met een 10! Geef haar maar de groetjes van ons!
2x een super fijne kraamtijd gehad 1e keer in juli 2014 met Sjan en 2e keer in juli 2019 met Frozan!

                                                                                                   

Geweldige vrouw met een heel zorgzaam karakter! Ziet werk en heel plezierig en gezellig om in je huis te hebben. De kinderen waren gek op haar. Onderneemt leuke activiteiten met de kids. Erg creatief. Je mist haar na je kraamtijd echt. De beste kraamverzorgster die er is! Heeft oog voor vele aspecten. Begrijpt mensen en ondersteunt precies waar nodig is. Heb door Antoinette een roze wolk gehad! Ben haar ontzettend dankbaar.

                                                                                              

We hebben een hele goede kraamtijd gehad. Nel is een fantastische kraamhulp. Ze heeft ons alle zorgen uit handen genomen en verwachtingen overtroffen. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Bij een eventuele volgende hopen we dat Nel beschikbaar is voor ons.

                                                                                                 

Colinda is een topper! Hele fijne kraamtijd gehad.

                                                                                                  

We hebben een hele fijne week gehad met Petra, ze heeft ontzettend goed voor ons gezorgd! Bij beide kinderen een fijne week gehad met ervaren professionele kraamverzorgsters. Wij zijn zeer tevreden en kijken met een goed gevoel terug op de kraamtijd!

                                                                                                   

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad met Ria, ondanks ik zelf helemaal niet fit was!
Ik zag erg op tegen de kraamzorg, maar uiteindelijk was ik er super blij mee! Erg tevreden over alles.

                                                                                                    

Stefanie heeft ons een super fijne kraamtijd bezorgd ze is erg goed in haar werk en je merkt dat ze het met veel plezier en passie doet. Bedankt voor de fijne kraamtijd.

                                                                                                   

Jeanne legt alles goed en duidelijk uit. We hebben echt heel veel geleerd van haar. Jeanne nam de tijd om de informatie goed uit te leggen, heel fijn! Jeanne is een lieve en kundige kraamverzorgende. Het voelde gelijk heel vertrouwd en wat hebben wij veel van haar mogen leren!

                                                                                                     

Ondanks dat ik en mijn partner van te voren een beetje sceptisch waren over kraamzorg. Heeft Ingrid dit volledig weggenomen en er voor gezorgd dat de 1e kraamweek een hele fijne was. Ook de info en tips die we kregen waren heel erg fijn, mede ook doordat ze deze verspreid heeft over de volledige periode waardoor de info ook echt bleef hangen. We zijn dan ook zeer tevreden over Ingrid en haar werkwijze. Ingrid heeft de overdracht naar zowel de verloskundige als het consultatiebureau zeer goed gedaan. Daarnaast was zij zeer alert toen Logan erg geel was en ervoor gezorgd door de korte lijntjes dat de verloskundige snel ter plaatse was waardoor de situatie niet verder kon verslechteren.

 

 

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder