Home > Ervaringen > Ervaringen juli 2018

Ervaringen juli 2018

Adry heeft ontzettend goed voor mij, mijn baby en mijn gezin gezorgd. Haar kennis en kunde kwamen mooi samen met de liefde voor haar vak en daar zijn wij haar erg dankbaar voor. Dank je wel en het ga je goed Adry!

                                                                                                   

De verzorging was super en we hebben een hele fijn begeleiding gehad. Ze gaf hele duidelijk uitleg en nam er echt de tijd voor. Wilma had alles heel duidelijk opgeschreven een goede overdracht gemaakt voor consultatiebureau!

                                                                                                  

We hebben een super kraamtijd gehad met Wilma. Echt erg lief en betrokken was ze voor ons vooral natuurlijk voor kleine Olivier, ze hielp ons overal bij was ook erg leuk met ons oudste zoontje die betrok ze overal bij. Die was na een paar dagen echt dol op haar! Jammer dat het zo snel voorbij ging.

                                                                                                  

Na een aantal opties van de Verloskundige hebben we verschillende sites bekeken en gekozen voor Welkom Kraamzorg. We zijn zeer tevreden en waren zeer blij dat kraamverzorgende Irene er was!

                                                                                                  

De verzorging hebben wel als heel goed ervaren, we waren super blij met Dimphie vanaf het eerste moment!! Ook de informatievoorziening was heel goed. De begeleiding bij het voeden van ons kindje was heel deskundig en fijn! Ik voelde me gesteund ondanks mijn onzekerheden, heeft erg geholpen om een goede start te maken met borstvoeding. Geweldige kraamverzorgende! Had het niet beter kunnen treffen. Ook mijn vriend is zeer tevreden over de begeleiding. We kijken terug op en fantastische kraamweek, mede dankzij Dimphie. Super blij zijn wij geweest met Dimphie, zowel Jayvey, mama en papa hebben veel mogen leren van Dimphie en hier zijn wij nog steeds blij mee.
We voelden ons niet alleen gesteund en goed begeleid maar het was ook nog heel gezellig.
We gaan haar zeker missen!

                                                                                                   

Ik kreeg veel informatie van beide dames. Hilde had ik de hele week en heb veel kunnen leren van haar en ze legde alles heel goed uit. Sandy kreeg ik na de bevalling. Zij deed ook alles heel goed, alles netjes uitgelegd en advies gegeven. De dames hebben allebei hun werk prima gedaan.

                                                                                                  

Heb een heerlijke week gehad!! Goed verwend door Marian. Zo fijn dat alles voor je gedaan word als je het zelf niet kunt. Echt een luxe!! Ik ben zelf kraamverzorgster maar nu was ik ook gewoon kraamvrouw en heb ik veel bruikbare tips gekregen van Marian.

                                                                                                    

Wij geven Greetje een dikke 10. Wat een lieverd is zij! Na een heftige bevalling hebben we een super kraamweek gehad. Ze is erg enthousiast, ervaren, lief voor iedereen in het gezin. Ze zorgt er echt voor dat ik als mama kon bijkomen, maar ze bood ook echt hulp bij het verzorgen van Milan en zodat ik dit zelfverzekerd kon voortzetten. Ze had erg veel ervaring met borstvoeding en gaf hiervoor veel bruikbare tips. Diverse houdingen en goed aanleggen, dit checkte ze ook. En veel tips bij stuwing etc. dit was erg prettig.
Greetje is een aanwinst voor Welkom Kraamzorg. Zij heeft precies aangevoeld wat het beste is voor het gezin en paste zich hier perfect op in. Heeft het ons erg prettig gemaakt gedurende kraamweek, en was lief voor zowel Papa, Mama en Milan. Niks anders dan lof! Ik denk dat zij ook zeer goed geschikt is als visite kaartje binnen het bedrijf op wat voor manier dan ook, omdat zij uitdraagt waar Welkom voor staat:)
Bedankt voor de fijne week Greetje!! Wij hadden geen betere kraamhulp kunnen hebben!!
Een dikke 10 voor Greetje!

                                                                                                      

Intake was heel goed bevallen een heel fijn gesprek. De kraamverzorging was super!!
We zijn zeer tevreden over de begeleiding bij het voeden van ons kindje. Heel fijn in het meedenken.
We zijn heel erg tevreden over Adry en zouden haar zeker aanbevelen aan anderen.

                                                                                                   

Ine was super, toen het met mij even niet zo goed ging heeft zij me er wel doorheen getrokken. Een hele lieve warme en zorgzame vrouw die de zorg voor de kraamvrouw voorop heeft staan.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder