0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen juli 2017

Ervaringen juli 2017

Afgelopen week hebben wij kraamzorg van Welkom Kraamzorg mogen ontvangen. Een week lang is Frozan bij ons in huis geweest. Graag wil ik via deze mail laten weten dat ik ontzettend tevreden ben over de hulp en steun die zij ons heeft gegeven. Wat ze deed, zei en adviseerde; het was perfect!

Fijn intake gesprek! Duidelijk geïnformeerd en mijn wensen werden serieus genomen. Top! Alles was erg fijn verlopen. Snelle bevalling waardoor ik daarna echt even bij moest komen. Maar daar was overal ruimte voor en er werd echt naar me geluisterd. We hadden een goede klik met Sandra waardoor we meteen gezellig met elkaar overweg konden. Samen goed gekeken of borstvoeding op gang zou komen. Helaas is dat niet gelukt. Sandra heeft daarin goed geholpen en voor mij gaf dat ook een fijn gevoel dat ik uiteindelijk voor flesvoeding heb gekozen. Ik heb me er snel bij neer kunnen leggen dat het weer niet lukte dit keer. We hebben weer een erg fijne kraamtijd gehad. Het leek weer een week vakantie! We zijn goed geholpen, leuke gesprekken gehad en onze oudste zoon heeft het ook prima naar zijn zin gehad met Sandra!
Bedankt voor de goede zorgen!!

                                                                                             
Miriam is fantastisch. Ik had me geen betere kraamzorg / kraamweek kunnen wensen. Ze heeft meteen geschakeld met mijn onzekerheid over borstvoeding. Waardoor we het ook snel onder controle hadden. Ik wil Miriam 100% weer bij een eventuele vervolg zwangerschap. Niets meer dan lof! Er was een klik. Is super omgegaan met het verlies van ons eerder dochtertje Mare.  Ik kijk heel blij, tevreden en trots terug op mijn kraamtijd. :-) Goede wisselwerking tussen Miriam en mijn verloskundige. Super blij mee!

                                                                                                 
Het ging eigenlijk allemaal heel soepel en als vanzelf. Als we wilden dat er iets gedaan werd konden we dat aangeven. Mijke de stagiaire kan nog wel wat leren op poets gebied, af en toe was de wc nog niet helemaal schoon. Maar alles moet geleerd worden dus ik heb dat niet als vervelend ervaren. Ik vind dat Lisanne echt heel veel kennis heeft over borstvoeding. Dit had ik niet verwacht van de Kraamzorg en vond ik echt heel fijn! Ook toen de lactatiedeskundige er was, was ze heel erg geïnteresseerd. Zo weet ze de volgende keer nog meer wat heel fijn is. Ik had wel het idee dat ik veel zelf moest vragen, maar ze gaf overal rustig en duidelijk antwoord op dus dat was heel fijn. Lianne heeft het super gedaan, wij zijn echt heel erg blij geweest met haar. We hebben al gezegd dat mocht er een 3de komen, zij bovenaan ons lijstje komt te staan! Echt een hele fijne kraamweek gehad met super veel goede tips en heel veel goede hulp!

                                                                                                
Alle lof voor Ank! Ze heeft erg goed gezorgd voor ons alle vier. Lief en meedenkend persoon! Mocht er een volgende keer zijn dan mag ze zeker weer in ons gezin komen helpen. Heel fijn om iemand thuis te ontvangen en alles te bespreken. Wij zouden dit telefonisch niet prefereren. Bij de keuze bij ons 1ste kind hebben we de folder en informatie op de website bekeken. En ons gevoel gaf aan dat deze organisatie de beste keuze zou zijn.

                                                                                               
Super fijne kraamzorg Ingrid. Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad. Wanneer ik erg twijfelde over borstvoeding was Ingrid erg begripvol en gaf me een zeker gevoel met mijn uiteindelijke keuze.

                                                                                                                                                                                            

Op 3 juli 2017 is onze dochter Daantje van Veghel geboren. We zijn afgelopen week uitstekend geholpen en verwend door onze kraamverzorgster Lisanne. We willen haar en welkomkraamzorg bedanken voor een onvergetelijke week voor ons!
Groetjes familie van Veghel


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder