Home > Ervaringen > Ervaringen juli 2016

Ervaringen juli 2016

 

Annemieke is een SUPER kraamhulp, gewoon in alles is ze een kei! Wat hebben we het weer getroffen met haar, een lot uit de loterij!! Annemieke nogmaals bedankt, alle kids en ik zijn echt niets tekort gekomen!!
Annemieke is een TOPPER!

Gezin uit Nuland

______________________________________________________
Verzorging van moeder en kind was het belangrijkste zoals afgesproken. Veel en duidelijke uitleg over Verzorging, voeding en slapen.
Goede begeleiding bij aanleggen, kolven en bijvoeding (achteraf gelukkig niet nodig geweest). Verschillende houdingen geleerd.
Veel aandacht voor de wensen van moeder (borstvoeding goed op gang krijgen).

Een fijne kraamhulp! Betrouwbaar, deskundig en hart voor haar werk!

Gezin uit Oss

_____________________________________________________
Jeanne is een super geweldige kraamverzorgster!! ZIJ heeft ons een geweldige kraamweek bezorgd!!
Jeanne heeft veel tips en weetjes aan ons doorgegeven, het was gewoon super met haar!!

Gezin uit Rijkevoort 

_____________________________________________________
Dionne was de perfecte match voor ons. Ze speelde goed in op ons gezin en was daar aanwezig waar we haar het meest nodig hadden.

Dionne heeft alles uitgelegd met behulp van het groene boek en we hebben alles besproken wat van belang was voor de kraamtijd en daarna.

Dionne deed alles in overleg met mij en / of de verloskundige waardoor ik het gevoel had dat ze er alles aan wilde doen om het mij zo duidelijk mogelijk te maken wat de beste manier zou zijn om mijn baby te voeden naar zijn behoeften.

Fantastisch mens met een goede beroepshouding die weet van aanpakken en heel enthousiast is in haar werk. Ze speelt goed in op het gezin en treedt op waar nodig. Iets wat ik zelf als heel prettig heb ervaren. Ze is duidelijk in haar informatie, doet alles wat ze moet doen in overleg en was voor ons een rijke aanvulling de eerste dagen dat onze zooN bij ons was.

Het is dat we geen kinderwens meer hebben, maar anders zou ik zeker weer van jullie dienstverlening gebruik maken. (En vragen om Dionne :) ) Ik zou Welkom zeker aanbevelen bij anderen.

Gezin uit Oss

_________________________________________________
We hebben in de kraamweek van onze beide dochters Corry als kraamhulp gehad. Het was voor ons beide keren een bijzondere en mooie kraamweek dankzij Corry!

Gezin uit Cuijk

___________________________________________________                                                                                          
De intake was een informatief, vriendelijk en gezellig gesprek! Al onze vragen werden zeer naar tevredenheid beantwoord. Saskia hebben we maar heel even bij ons thuis gehad, maar zeer leuke spontane vrouw! Was heel duidelijk over alle informatie en zeker ook heel lief voor Skye! Ook fijn dat ze signaleerde dat Skye geel zag! Rea was ook ontzettend lief voor ons allemaal! Werkt hard en geeft de ruimte waar nodig. Heeft ons goede tips gegeven voor tijdens en na de kraamtijd. Vond het erg leuk om haar in huis te hebben!

Ze hebben me allebei goed geholpen en verschillende voedingshoudingen uitgelegd. Saskia belde meteen de verloskundige nadat ze zag dat Skye geel zag. Heel fijn! Overdracht is ook soepel verlopen. Dankjewel, dames! We hebben een zeer fijne kraamtijd gehad! Wij hebben niks te klagen gehad en zijn zeer tevreden! Dus wij zeggen, ga zo door!

Gezin uit Oss

                                                                                                                                                                                                

We hebben een hele fijne kraamperiode gehad dankzij Corina. Doordat ze ook zo goed met onze oudste dochter omging, was de sfeer heel fijn en relaxt.

Gezin uit Zeeland

                                                                                                

Antoinette heeft ervoor gezorgd dat onze kraamweek een hele fijne week is geworden. Ze heeft ons super fijn en goed geholpen en aan onze wensen voldaan! Echt een top kraamverzorgster!! Bedankt!!

Gezin uit Lith

                                                                                                                                                                                                   

Wij hebben echt een hele leuke tijd gehad met Anita ! Ze heeft het gewoon super gedaan! En ons dochtertje vond het ook helemaal leuk!

Gezin uit Geffen

                                                                                                   

Jeanne is een top kraamverzorgende. Lief, deskundig, betrouwbaar, hardwerkende vrouw met vooral veel passie voor haar werk.

Gezin uit Oploo

                                                                                                    

Wilma was echt een topper!!! Ik was ook heel blij dat ze nog 2 ochtenden langer kon blijven i.v.m. mijn onzekerheid en de borstvoeding die niet goed op gang wilde komen.... Ik was vooral heel erg blij met de hulp en alle adviezen van Wilma. Mocht er ooit nog een tweede komen hoop ik oprecht dat Wilma ons weer komt helpen.

Gezin uit 's Hertogenbosch 

                                                                                                     

Complimenten, we hebben mede dankzij Frozan een zeer prettige kraamtijd gehad.

Gezin uit Oss

                                                                                                      

Super fijne kraamverzorgster met veel ervaring en de capaciteit om moeiteloos in het gezin aan te sluiten en mee te draaien. Clazien heeft een aantal goede tips gegeven die zorgden dat de borstvoeding goed verloopt.

___________________________________________________________


Lisette en Rita, Super bedankt voor de erg fijne leuke, lieve en zorgzame kraamtijd van onze zoon. Ook onze andere zoon heeft erg genoten van jullie aanwezigheid.
Heel veel liefs en bedankt. Groetjes en liefs.

Gezin uit Beers

_________________________________________________________   

Het intakegesprek was een prima en prettig gesprek. Fijn om nog vragen te kunnen stellen over de aanschaf van spullen waar we nog onzeker over waren.
Ria is een top kraamverzorgster. Ze kwam in ons gezin en is vol overgave en passie aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat de borstvoeding op gang zou komen ondanks de ongunstige factoren. Zij had al direct door dat dit een grote wens was van me. Ze heeft me er letterlijk doorheen gesleept en haar expertise ingezet om het doel te bereiken. We hebben met zn allen hard gewerkt met als resultaat een kind dat aan de borst drinkt!! We hadden ons geen betere persoon dan Ria voor kunnen stellen bij het geven van de borstvoeding in onze situatie. Wat een kennis en doorzettingsvermogen had ze om ons doel te bereiken.
Ze heeft ons gaandeweg de week veel verteld over de verschillende facetten.
De samenwerking met andere professionals, zoals de verloskundige en lactatiekundige, verliep prettig. Ria is een topper. Ik zou haar willen adviseren aan iedereen.

Gezin uit Veghel

_________________________________________________________

Dionne is een zeer kundige en lieve kraamverzorgende die mij en mijn gezin goed heeft geholpen, verzorgd en ondersteund tijdens mijn bevalling en de kraamweek. Het voelde als een hotel in mijn eigen huis.

Gezin uit Boxtel

_________________________________________________________

Christine is echt een topper! We hebben veel van haar mogen leren en ze heeft ons zelfvertrouwen gegeven. Een gezellige dame die echt bezig is met haar vak.
Duidelijke informatie en Christine heeft heel erg gekeken naar wat er bij ons past. Dit voelde heel fijn.

Gezin uit Veghel

_________________________________________________________

Door Angela hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad en daardoor ging mijn herstel ook super snel! Vanaf de eerste minuut gaf ze ons het gevoel dat wij alles uit handen konden geven, wij hebben geen moment ergens zorgen over gemaakt. In 1 woord top! Ga zo door!

Gezin uit 's Hertogenbosch

_____________________________________________________       

Vandaag hebben wij het kraambed afgesloten met kraamverzorgster Ine. Ze heeft super voor zowel mij mijn man Martijn, onze baby Jens en onze dochter Fenne (van 2) gezorgd. Wat een geweldige vrouw. Complimenten aan deze kraamverzorgster. Jens is geboren op 3 juli om 09:13 uur.

Groetjes Martijn en Chantal

                                                                                              

Het liefst had ik Rianne 3 maanden in huis gehad. Geweldig! Top!

                                                                                               

Bij vragen goed advies en ruimte voor mogelijke oplossingen.

                                                                                               

We hebben tijdens de kraamtijd er alles aangedaan om geen borstontsteking / tepelproblemen te krijgen omdat ik dat tijdens mijn vorige kraamperiode wel had. Samen met de verloskundige en Saskia en Elly een plan bedacht en dat werkt tot nu toe goed. Onze zoon is nu 3 weken en ik heb geen last van mijn tepels en tot nu toe nog geen borstontsteking gehad. Dus dat heeft gewerkt! Super fijn. Saskia en Elly, middels deze weg nogmaals bedankt.

Leuke vlaggetjes en leuke sticker!

Gezin uit Ravenstein

                                                                                       

Annemieke is een geweldige vrouw. Raad iedereen haar aan! Jammer dat 1 week zo snel voorbij gaat. Heb nu echt van m'n kraamtijd kunnen genieten.

Gezin uit Heesch

                                                                                     

Naar mijn mening is alles top georganiseerd dus er hoeft niks verbeterd te worden. Gewoon lekker doorgaan hoe jullie bezig zijn dan is alles goed :)

                                                                                               

Ardi was een super kraamzorg!! Zoveel liefde en kennis in huis geweldig!!!

                                                                                              

Alleen maar lovende woorden over Laura! Leuk dat ze ook oog heeft voor de extra zaken (samen met Ferre "knutselen" voor vaderdag bijvoorbeeld). Leuke, spontane meid die ons op een fijne, nuchtere manier heeft geholpen.

                                                                                              

Leonie heeft ons ontzettend laten genieten tijdens de kraamweek. Ze gaf goede adviezen, maar heeft ons ook zelf de ruimte gegeven om uit te zoeken wat bij ons past. Uiteraard heel jammer dat ze weg ging, maar ze heeft ons geweldig voorbereid. Ze heeft mama met genoeg zelfvertrouwen achter gelaten en het gaat nu dan ook super goed met ons!

                                                                                             

Doordat ze iedere dag een beetje vertelde was de informatie niet overweldigend. Met soms wat toelichtende verhalen uit haar ervaring, bleef alles net wat beter hangen. Verder kon ik alles vragen en soms wel 3x en dan legde ze het gewoon nog een keer uit!!

                                                                                            

Fantastische verzorging op ieder vlak! Christel is geweldig! We hadden ons geen lievere kraamverzorgende kunnen wensen dan Christel. Wat was ze goed voor Mees, papa mama en de andere kinderen. Complimenten voor alles wat ze voor ons heeft gedaan! Mede door haar was de kramwerk heerlijk en we denken er vol warmte aan terug!

                                                                                           

Cindy, Een hele dikke 10

                                                                                           

Beide een super deskundige kraamverzorgster. Heb echt een heerlijke kraamtijd gehad. Door hun aanwezigheid. Geweldig super begeleiding en adviezen gekregen bij het geven van de borstvoeding. Wat een deskundigheid en super begeleiding. Leuk in de omgang met mij, mijn man, ons zoontje van 2 en ons kleine meisje. Een echte professional in haar vak. Mede dankzij haar heb ik een geweldige kraamweek gehad, Dank je wel.
Christel: wat bijzonder om haar de laatste 2 dagen van mijn kraamweek te mogen ontvangen. Onze vorige ervaring was super, in een woord geweldig. Vandaar dat we haar weer hadden aangevraagd. Geweldig dat dit mogelijk is gemaakt voor de laatste 2 dagen. Christel is erg deskundig heeft veel ervaring en brengt deze ervaringen professioneel over. Ze is erg leuk in de omgang naar mij, mijn man en onze kinderen. Het werk van een echte professional. Mede dankzij haar heb ik een onvergetelijke kraamweek gehad Dank je wel. (Gezin heeft 2 kraamverzorgende gehad omdat zij een voorkeur hadden voor Christel en zij de laatste 2 dagen beschikbaar was.)

                                                                                          

Marja is echt een gouden kraamverzorgster! Wij zijn zo ontzettend blij met haar komst geweest. Ik zou haar iedereen aanraden! Heel erg bedankt! Willen jullie Marja nogmaals bedanken en zeggen dat het met Pip heel goed gaat! Wij denken nog veel terug aan de kraamtijd en hebben super veel aan de tips van Marja gehad en nog steeds! Super fijn! We missen haar stiekem best een beetje soms! Echt een gouden kracht!

                                                                                          

Ik heb echt een hele fijne kraamtijd gehad met Saskia, ze hielp goed, betrok mijn oudste dochter ook super goed bij alles wat ik ook graag wilde. Ik heb een hele fijne week gehad.

                                                                                         

We kijken terug op een hele fijne kraamtijd dankzij onze kraamverzorgende. Rita was een hele attente zorgzame en flexibele vrouw die wist wat nodig was.

                                                                                        

Wij vonden het erg fijn dat wij van jullie dienst gebruik mochten maken ondanks dat wij buiten jullie werkgebied wonen. Wij zijn super tevreden en waren erg blij dat Marietta bij ons in huis was!

                                                                                       

Ine heeft mij opnieuw zelfvertrouwen gegeven om mijn baby borstvoeding te geven. Ik ben haar zeer dankbaar.

                                                                                     

Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad mede door de aanwezigheid van Agatha. Ze is een lieve vrouw, met ervaring, wist waar ze het over had en ze was op een prettige, gepaste, rustige manier aanwezig. Betrok de rest van de gezinsleden goed. Deed dingen in huis in overleg. Handige tips gekregen en verschillende technieken van het geven van borstvoeding geleerd. Daarnaast ook uitleg over het kolven enz.

                                                                                     

Alles/iedereen werd heel goed verzorgd door Larissa, echt een super kraamhulp. Super, mag een volgende keer zeker terug komen.

                                                                                    

Mijn zusje heeft stage gelopen bij Welkom en zei dat ze had mee gelopen met een hele leuke kraamverzorgster. Tevens hebben enkele vriendinnen ook Welkom kraamzorg gehad en die waren ook allemaal zeer tevreden. Alles werd netjes uitgelegd en al onze vragen werden beantwoord en konden we vervolgens nog terug lezen in de kraamwijzer. Bij ons was alles perfect geregeld en we hebben dan ook geen verbeterpuntjes. Ga zo door!

                                                                                   

Wij hebben een fantastische kraamtijd gehad dankzij Lieke. Echt een fantastisch lieve vrouw. Lieke heeft ons zeer goed begeleid met het opstarten van de borstvoeding. Mede dankzij haar lukt het nu heel erg goed, ze  krijgt van ons een dikke 10+


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier