Home > Ervaringen > Ervaringen januari 2023

Ervaringen januari 2023

Hele fijne intake. Het gesprek met Yvonne voelde heel vertrouwt en gaf ons een goed gevoel over wat er komen zou gaan na de bevalling!
Kraamverzorgenden Ria en Luna hadden een hele fijne manier van communiceren. Eerlijk, open, maar vooral veel humor en we voelden ons gelijk op ons gemak. Ria had veel kennis over het opvoeden en heeft ons veel tips gegeven niet alleen voor onze baby, maar ook over onze peuter van 2. Het huis was elke dag tiptop in orde!
Omdat bij onze vorige baby het voeden niet vanzelf ging, zag ik hier tegenop. Met de hulp van Ria en Luna is het toch meteen gelukt. Ze hadden veel kennis rondom de borstvoeding en hebben mij hierin goed ondersteund.
Hele fijne kraamverzorgster. Ria met al veel ervaring en Luna lerende. Luna mag nog wat zekerder van zichzelf worden, maar ze heeft het heel goed gedaan!
Het was even schrikken toen we om half 8 Het ziekenhuis uit mochten en we eigenlijk geen kraamhulp voor de eerste nacht zouden krijgen. Gelukkig mochten we nog een nachtje in het ziekenhuis blijven, zodat we toch een goede opstart met onze baby hadden.

Gezin uit Boxmeer

                                                                                                    

Anny was super! Lieve vrouw, eerlijk en duidelijk en geweldig bezig met de andere kinderen.

Gezin uit Uden

                                                                                                  

Intake was duidelijk maar onze kraamvrouw heeft daarna nogmaals alle tijd genomen om alles nog eens uit te leggen. Super fijn.
Mieke pakte de zorg voor mij en Fedde super fijn op. Ze gaf altijd eerst aan wat ze ging doen, en ook waarom. Dit vonden wij super leerzaam. Mijn partner heeft aangegeven welke dingen ze wel en niet hoefde op te pakken in huis. Hierdoor hadden overdag ook de tijd om lekker te kletsen waardoor ik veel vragen heb kunnen stellen.
Mieke verdient echt een 10! Ze zit vol kennis en draagt deze kennis op een leuke manier over. We hebben heel veel van haar geleerd en ze heeft super goed voor ons gezorgd. Iedereen verdient een Mieke in haar kraamtijd. Met haar is het echt een feestje! Onze kraamtijd was pittig maar zij was er om ons te steunen en uiteindelijk konden we altijd weer lachen.
Tip voor de kraamzorgorganisatie:
Na de inschrijving duurde het erg lang voordat ik iets hoorde waardoor ik twijfelde of mijn aanmelding goed was doorgekomen. De periode waarin contact opgenomen wordt, zou wat mij betreft sneller mogen.

Gezin uit Veghel

                                                                                                                                                                    

José is echt een fantastische kraamverzorgster. Ik zou haar heel graag weer bij een eventueel volgende kindje in huis hebben. En aanraden aan alle vrienden familie. Ze heeft onze kraamweek perfect verzorgd! Een dikke 10!
José is een topper!

Gezin uit Sint Oedenrode

                                                                                                   

Mariska was duidelijk in communicatie, heel zorgzaam en altijd bezig.

                                                                                                   

Ik heb heel veel geleerd bij Mariska!

Gezin uit Heeswijk-Dinther

                                                                                                    

 Aanmelding ging goed, op hoogte gehouden wegens mailing. Intake ging goed, fijn persoon, sloot goed aan in het gesprek.
Kraamverzorgende José is echt een topper, we hebben veel geluk met haar gehad. Ze is aanwezig, maar niet dominant. Helder, duidelijk en rustig. Gaf ons zelfvertrouwen en was eerlijk. We hadden geen beter persoon kunnen treffen. Nogmaals bedankt!
De begeleiding bij de voeding was hartstikke prettig, ook de samenwerking van haar met onze eigen verloskundige praktijk verliep soepel.

Gezin uit Uden

                                                                                                    

Petra heeft ons fantastisch geholpen. Met super veel liefde en vertrouwen. Wij zijn super blij met petra! Ze heeft ons in alle opzichten goed geholpen en voelde precies aan wat we nodig hadden. Ze heeft ons ook het vertrouwen gegeven dat we het daarna zelf konden en dat blijkt nu :) Wij kijken terug op een intensieve en mooie week waarin Petra ontzettend veel voor ons betekend heeft.

Gezin uit Vught

                                                                                                     

We hebben de websites van verschillende instanties bekeken en die van Welkom Kraamzorg sprak ons het meeste aan. De eerste indruk en werkwijze werden door ons als positief ervaren.
Ik had me geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Céline was enthousiast, betrokken, lief en vooral ook heel deskundig. Vanaf het eerste moment dat ze bij ons binnenkwam, voelden we ons op ons gemak hij haar en dat was echt heel fijn.
Céline heeft ons veel verteld over borstvoeding. Veel van wat ze ons vertelde was gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ze wist echt waar ze het over had. De borstvoeding is ook goed op gang gekomen. Daar waar het nodig was, heeft Céline direct contact opgenomen met de verloskundige. Ook was zij steeds aanwezig bij de controles van de verloskundige, zodat ze mee kon luisteren en dingen toe kon lichten.
Zoals ik eerder al zei: ik had me geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Voor een eventuele volgende keer zou ik Céline graag weer als kraamverzorgende krijgen.

 Gezin uit Vught


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder