Home > Ervaringen > Ervaringen januari 2022

Ervaringen januari 2022

Wij willen graag onze lieve kraamverzorgster Annemieke bedanken voor de geweldige kraamweek. Wat vonden wij het bijzonder om jou voor de 2de keer in ons gezin te hebben. Je hebt ons flink in de watten gelegd en goed voor ons gezorgd. Wat hebben wij en de kids van jou genoten. Bedankt voor alles en we gaan je missen.

Dikke kus van Richard, Kayley, Suus, Djayden en Valeyna

                                                                                                  

Kraamverzorgende Wilma is echt top!! Heeft ons weer een hele mooie week gegeven om nooit te vergeten!!

                                                                                                    

Ik heb de kraamtijd als heel prettig ervaren. De 3 dames die voor ons hebben gezorgd en geholpen hebben bij de eerste week als kersverse ouders, zijn één voor één goud waard. We hebben gezien dat ze dit werk doen met liefde. Deze dames zijn toppers. Wij handen ons geen beter kraamverzorgster kunnen wensen. Wij zijn dankbaar voor deze mooi tijd.

                                                                                                                                                                                                          

José heeft er voor gezorgd dat wij een geweldige kraamweek hebben gehad. Ze heeft ons alles geleerd wat we op dat moment nodig hadden, ze heeft ons gerustgesteld bij twijfels en ons ontzettend goed verzorgd. We hebben geen lactatiekundige op bezoek gehad. De begeleiding van José was voldoende om de borstvoeding goed op gang te krijgen. José, bedankt voor je goede zorgen! Het gaat heel goed met Sam, mede dankzij de goede start die we samen hebben gemaakt. Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

                                                                                                    

Super kraamverzorgster, hele goede begeleiding met de borstvoeding, fijn in de omgang, lekker vlot in huis en attent met het maken van extra luxe ontbijtjes en lunch.
Heeft duidelijk veel ervaring en kennis. We hebben geen lactatiekundige nodig gehad door goede begeleiding van kraamhulp zelf.
Er werd laagdrempelig contact op genomen met de verloskundige over gewichtsafname e.d.

Gezin uit Vught

                                                                                                    


Super fijne ervaring weer. We hadden dezelfde kraamverzorgende aangevraagd en dit kon geregeld worden. Super fijn het voelde direct weer vertrouwd.
Super nette opgeruimde vrouw. Die niks aan het toeval overlaat en je huis en ons super verzorgd! Een echte topper!
Goede tips gekregen. Waar we nu zeker nog wat aan hebben.
Voor Welkom Kraamzorg: Ga zo door. Je voelt je geen nummer in de organisatie maar één persoon. In vergelijking met mijn vorige zwangerschap 3 jaar geleden voelt de organisatie als geheel persoonlijker en toegankelijker. Mooie vooruitgang.

Gezin uit Vinkel

                                                                                                    


Ik heb telefonisch contact opgenomen met de kraamzorg, dit was met Yvonne, zei is later ook op huisbezoek geweest voor de intake. Dit was een erg fijn en duidelijk gesprek.
Het klikte meteen al met Ineke. Het voelde meteen vertrouwd. Ze heeft ons heel goed op weg geholpen en heel veel geleerd. Veel informatie gekregen en het was gezellig. Ook was ze erg zorgzaam en deed ze veel voor ons en in het huishouden. Wat ons betreft krijgt ze een dikke 10! Ze heeft ons een hele fijne en onvergetelijke kraamtijd bezorgd!
Ineke heeft veel tijd en moeite gestoken in het helpen met de borstvoeding. Door goed te leren met aanleggen en de houding en verdere zorg hier over. Erg tevreden dus!
Met de voeding ben ik super op weg geholpen door ineke. Ik heb veel geleerd waardoor het voor mij makkelijk is!
Het klikte meteen al met Ineke. Het voelde meteen vertrouwd. Ze heeft ons heel goed op weg geholpen en heel veel geleerd. Veel informatie gekregen en het was gezellig. Ook was ze erg zorgzaam en deed ze veel voor ons en in het huishouden. Wat ons betreft krijgt ze een dikke 10! Ze heeft ons een hele fijne en onvergetelijke kraamtijd bezorgd!
Wij hebben een super tijd gehad dus wij zien geen verbeterpunten!
Geweldige kraamzorg! Aanrader

Gezin uit Cuijk

                                                                                                   

Er is heel goed voor ons gezorgd en de verzorging verliep uitstekend. Annemarie heeft veel kennis en heeft deze vol passie aan ons overgedragen. Ze gaf duidelijke begeleiding over het voeden van onze zoon Deen.
Goede samenwerking met duidelijke communicatie. Wij waren heel blij met Annemarie en wij konden ons geen betere kraamhulp wensen! Wij hebben super veel van haar geleerd. Annemarie is een warm persoon met veel humor en ze biedt een luisterend oor. Ze werkt hard en voelt aan wat nodig is. Wij denken nog vaak terug aan de fijne kraamweek!

Gezin uit Geffen

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder