Home > Ervaringen > Ervaringen januari 2021

Ervaringen januari 2021

Wij willen graag onze lieve kraamverzorgster Bep uit Zeeland bedanken voor de fijne en bijzondere kraamtijd!
Bep heeft ons niet alleen geholpen met onze zoon ook konden we ons verhaal doen over de bevalling (geen prettige bevalling gehad) ze was een luisterend oor.
Ze is een harde werker, niks was teveel en ik vond het heel fijn en gezellig om Bep om ons heen te hebben.
Wij hebben gemerkt dat we veel hebben geleerd maar dat wij vooral naar ons gevoel moeten luisteren!
Lieve Bep bedankt voor alles je bent echt een topper!!

                                                                              

Bij de verloskundige praktijk lagen folders van diverse kraamzorginstanties, die van jullie vonden wij het meest informatief en dus ook het meest aansprekend. Beide kraamverzorgenden hebben ons super geholpen tijdens de kraamtijd. Niet enkel in de praktische zin, maar juist ook met handige tips en adviezen.

                                                                                 

Rianne is echt een toppertje! We waren super blij met Rianne en we hadden een hele goede klik!

                                                                                 

Kraamverzorgende Saskia is een fijne vrouw met veel vakkennis. Dit had ik de eerste dagen nodig, ons eerste kindje was het. Doordat Saskia er kort op zat, had ze al gauw in de gaten dat mijn borstvoeding niet op gang kwam. Ik zelf was lichamelijk op, en ben over gestapt naar flesvoeding. Dus echt chapo.
Danielle een lieve fijne vrouw waarbij ik later in mijn kraamweek dingen kon leren over de flesvoeding. Britt, een fijne stagiaire die ook antwoorden kon geven op vragen die wij hadden.
Voor wat betreft de samenwerking: Korte lijntjes met calamaris. Fijn. Kraamzorg nam direct het voortouw om te bellen dus super.
Wij kwamen thuis vanuit het ziekenhuis. Ik had een bevalling gehad van 26 uur. Twee nachten overgeslagen en was blij dat ik thuis was. Eenmaal thuis tegen een uur of 13.00 was daar de kraamzorg. Direct moest er vanalles, Dieke in bad. Als een wervelwind door het huis. Rick en ik waren onwijs moe en blij dat we thuis waren... Rick en ik keken elkaar aan, van whoo moet dit allemaal nu. Maar later dezelfde dag klaarde dit zeker op, wat een vakkennis hadden die kraamzorg zoveel geleerd van hen! Uiteindelijk doordat ik lichamelijk erg op was.. blaasproblemen dus heen en weer naar het ziekenhuis 4 dagen op rij, heb ik onwijs veel aan de kraamzorg gehad die hebben mij er door heen gesleept. Ik heb bij hen mogen huilen, lachen alle emoties kon ik kwijt. Top team.

                                                                              

Angelique is een super kraamverzorgster. Ze weet precies wat moeder en kind willen. Nienke heeft het ook goed gedaan en Angelique heeft haar goed begeleid. Veel aandacht ook voor mijn ander twee kinderen ook geholpen met het huiswerk. Heel tevreden!
Kan niet anders zeggen dat wij als gezin super tevreden zijn over de zorg van de kraamverzorgster (s) Bij een eventuele 4 de zwangerschap zouden we weer voor Welkom gaan. Bedankt voor alles!

                                                                              

Tonny, echt een geweldige vrouw! Wat hebben wij extra kunnen genieten van onze eerste week met zijn vieren dankzij haar. Wat een aanwinst voor welkom Kraamzorg is zij!

                                                                              

Twee van mijn beste vriendinnen hebben mij geadviseerd om voor jullie te kiezen. Alleen de verloskundige, met een stagiaire waren aanwezig bij de thuisbevalling. Kraamhulp was onderweg. Christel is maar kort geweest natuurlijk. Maar zij was hartstikke leuk en is nog speciaal naar het JBZ gereden voor voeding. Maja is een top kraamverzorgster! Ze geeft goede adviezen en heeft gezorgd dat ik borstvoeding(kolven) kan geven.
Dankzij Maja is het kolven goed op gang gekomen en ik voel mij daar goed bij. Door het kolven kan ik zien hoeveel onze kleine man drinkt. Met borstvoeding vind ik dat lastig en onzeker. Fijne zachte vrouw die hard werkt. Ook gezellig kunnen kletsen met haar. De was en ons huis heeft ze iedere dag netjes bijgehouden. Echt een topper!!

                                                                              

De verloskundigenpraktijk werkt vaak met Welkom samen. Ook mijn vriendinnen kozen voor Welkom en waren hier enthousiast over. Dit samen maakte ons keuze voor Welkom. We hadden een zeer prettig intakegesprek!
Zowel José als Christel hebben Fenne en mijzelf goed verzorgd. We zijn erg verwend en er was veel oog voor onze gezondheid. José heeft ons erg goed begeleid bij de keuze en overstap van borstvoeding naar flesvoeding. Dit was ontzettend fijn!
Voorafgaande aan de kraamtijd was het voor ons niet duidelijk dat kraamzorg en verloskundige zo nauw samenwerken. Die samenwerking vonden wij heel prettig. Tip om dit wellicht bij de intake alvast aan te stippen bij mensen die hun 1e kindje verwachten. Gewoon fijn om dat te weten.
We waren over beide kraamverzorgenden heel erg tevreden! We hebben een hele fijne week gehad.

                                                                              

We hebben als gezin een hele fijne kraamtijd gehad met Beppie. Kinderen waren dol op haar. We hoefden Beppie niks aan te geven of te vragen ze deed alles uit haarzelf. Leuke spontane gezellige vrouw. Beppie krijgt van ons een dikke 10!

                                                                              

Vorige keer hadden wij Adrie als kraamzorg, echt fantastisch. Voor ons tweede kindje was het prima. Als Kelly er bij ons eerste kindje was geweest, was ik niet tevreden geweest. Daarvoor had ze meer zelfstandigheid kunnen vertonen

                                                                              

Heel tevreden. Wij hebben het goed ervaren. Fijne kraamtijd gehad!!

                                                                             

Very clear and helpful information, specially the breastfeeding information helped us a lot!

                                                                              

Hele fijne begeleiding van de kraamverzorgende tijdens de bevalling! Heel fijne en uitgebreide uitleg en begeleiding gekregen bij de verzorging van ons zoontje! Kraamverzorgende nam dagelijks uitgebreid de tijd om informatie en uitleg te geven.
We zijn gestart met borstvoeding maar dit was erg pijnlijk, we hebben hier hele fijne begeleiding bij gekregen van de kraamverzorgende en verschillende tips en adviezen gekregen om te proberen dit beter te laten verlopen. Uiteindelijk na een paar dagen toch besloten om over te stappen naar flesvoeding omdat de pijn steeds erger werd.
Wij vonden het heel prettig met Cathalijn als kraamverzorgende, ze was heel erg betrokken, enthousiast, werkte erg hard en gestructureerd. Al met al heel erg tevreden!!
Geen verbeterpunten.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder