Home > Ervaringen > Ervaringen januari 2018

Ervaringen januari 2018

Onze kraamverzorgende dacht goed mee. Ada heeft ons goed geholpen. En ik begrijp dat onze situatie wellicht moeilijk is mee om te gaan (ik heb borstkanker). Maar Ada probeerde goed met deze situatie om te gaan. Al snap ik dat het voor haar vast ook moeilijk is geweest. Dus bedankt Ada!

                                                                                                  

Beide waren heel fijn. Dimphy was fantastisch!! Die zocht actief naar waar ze ons, in ons gezinnetje, met onze gewoontes kon ondersteunen. Dimphy heeft ons echt geholpen toen slapen in het bedje even niet lukte. Bij Mieke was dat nog niet aan de orde. Dimphy kwam zelf met het idee en de middelen om het kolven al een keer te oefenen samen. Wij zijn heel blij voor de ondersteuning, de tips, de hulp, het meedenken. Veel dank!

                                                                                                 

Dimphie is een fantastische kraamhulp. Ze nam ons mee door de eerste stappen als ouders en zorgde ervoor dat wij met vertrouwen als ouders door het leven gaan. Ze biedt handvatten, overlegd en evalueert en laat ruimte zodat wij het op onze eigen manier konden doen. Van ons krijgt ze een dikke 10.

                                                                                                 

Prima intake. Had achteraf ook telefonisch gekund, ik wist niet dat dat een mogelijkheid was. We zijn heel tevreden over de kraamweek. Wij zijn Nel en stagiare Cynthia zeer dankbaar voor de goede verzorging. Nel arriveerde net na de uitdrijving in het ziekenhuis, dus kon bij de bevalling alleen nazorg bieden. Dat was naar tevredenheid. De bevalling ging zo snel dat dit bijna niet te voorkomen was. Over Nel zeer tevreden! Cynthia deed het ook prima, maar omdat dit haar eerste stage adres was kan ik daar nog geen rapportcijfer aan hangen.

                                                                                                    

Veel geleerd van Marie, goede en nuttige tips gehad, toegepast en ze werkten goed bij onze baby. Zeer tevreden over het werk van Marie. We hadden een hele goede klik. Een fijne persoon, goede professional in wat ze doet!

                                                                                                   

Ik was vrij laat met aanmelding voor kraamzorg. Verloskundige vertelde dat ik bij welkom kraamzorg de meeste kans had op plek. Prettig gesprek, met ruimte voor vragen. Ik was al bevallen voordat de kraamverzorgster hier kon zijn. Geweldige verzorging gehad door Marie! Alle tijd en rust voor de voeding gehad. Dat was fijn. Oog voor persoonlijke wensen. Open houding om daarop in te spelen. Zorg afgestemd op mij en ons gezin. Mijn zoon van tien vertelde Marie te missen na de kraamweek. Hele fijne start kunnen hebben doordat Marie oog had voor ieder van ons (samengesteld gezin, lat relatie en zoon van 10). Flexibele instelling qua werktijden, indien nodig bleef Marie langer.

                                                                                                     

De folder sprak mij het meeste aan. Duidelijk, vriendelijk en gemoedelijk. Heb een hele fijne kraamtijd gehad door Sandy. Ze is kundig, vriendelijk, duidelijk en geduldig. Kom helemaal mezelf zijn tijdens de kraamtijd.

                                                                                                      

Yvonne is echt een super kraamverzorgster. We waren erg blij dat zij ons opnieuw kon komen helpen, fijn dat er zoveel rekening was gehouden met onze wens die we tijdens de intake hadden aangegeven. Yvonne was super leuk met ons dochtertje en heeft mij super geholpen met de borstvoeding en onze baby Guus. Yvonne doet dat heel natuurlijk, zonder het voor te schrijven (dit moet zo) maar juist door het te adviseren en ons ermee te laten werken. Yvonne heeft me heel goed geholpen met de begeleiding bij het voeden. Het tepelhoedje waarmee ik uit het ziekenhuis kwam wisten we weer snel niet meer nodig te hebben waardoor ik echt weer volledig natuurlijk kon genieten van het borstvoeden. Yvonne geeft rust en zelfvertrouwen, net wat nodig is voor het voeden. Ik ben hartstikke tevreden, geen opmerkingen.

                                                                                                      

Wilma was een top kraamverzorgende heb veel van haar geleerd! Alles was goed gegaan zoals we gewenst hadden. Alles ging heel goed en had veel hulp daarbij van wilma. Zou Wilma heel graag willen bij een tweede kind.

                                                                                                     

We hebben erg veel gehad aan Anja, zowel voor de zorg als de uitleg die ze heeft gegeven voor de zorg van Quinn. Zeker met het geven van borstvoeding/kolven heb ik veel aan Anja gehad ondanks dat de borstvoeding niet voldoende was heeft Anja er alles aan gedaan om het toch te laten slagen. Ondanks dat verloskundige het niet eens was met het opstarten van het bijvoeden van Quinn zijn wij erg blij dat Anja ons hierin gestuurd heeft en dit opgestart heeft. Dit gaf ons een erg goed gevoel.

                                                                                                     

Zeer tevreden over Anny een top vrouwtje met veel passie en liefde heeft voor het vak

                                                                                                      

Lisanne, Super leuke meid!! Hele fijne tijd gehad!

                                                                                                      

Kraamzorgconsulent,  was erg duidelijk en  lief!

                                                                                                     

Annie is een heel fijn persoon...de klik was er en ze stond altijd meteen klaar als er iets was. Wij konden al onze vragen stellen en kregen een duidelijk antwoord. Annie heeft ook een vlotte babbel en dat was wel gezellig, maar ze kon ook 'streng' zijn. Met streng bedoel ik meer dat ze 's middags tegen mij en mijn vriend zei. Nu ga ik voor jullie lunch maken en dan gaan jullie slapen. Dit had ik wel nodig en ik vond het Superfijn dat annie dit deed. Topvrouw!

                                                                                                      

Ria is een topper als kraamzorg en ben super blij dat ze bij ons is geweest. Wij wilde graag iemand bekends in huis die ons persoonlijk kende.

                                                                                                      

Super fijne kraamtijd gehad dankzij Miriam ! Echt een topper.

                                                                                                      

Het was een prettig en ontspannen intake gesprek. Ik voelde mij op mijn gemak en ik kon al mijn vragen stellen. Ingrid is een lief en zorgzaam mens. Ze wist waar onze prioriteiten lagen daar heeft ze oog voor en probeert ook altijd nog net een beetje extra te geven. Ze heeft ons allemaal goed verzorgd en heeft ook goede uitleg over de verzorging gegeven van onze jongste dochter. Voor de voedingen en de begeleiding daarvan werd alle tijd genomen. Dat voelt erg prettig om dat dit de belangrijkste levens behoefte is van onze dochter. Je moet er zelf gevoel bij krijgen. (denk aan: wat kan je het beste doen, wanneer verhogen, wanneer is het een honger huiltje of is het een huil om aandacht), welke fles verhoog je het eerste, waarom doen we wat we doen, enz).

                                                                                                      

We hebben genoten van een lieve, betrokken kraamhulp. Ingrid voelde heel goed aan wat onze wensen waren en checkte daarnaast regelmatig onze tevredenheid. Ingrid was goud voor onze zoon die heel veel plezier heeft beleefd aan haar aanwezigheid. Wat een lief en zorgzaam mens!

                                                                                                      

Goede communicatie! Goede medewerkers, goede informatie boekjes. Door een snelle bevalling was het voor de kraamverzorgende niet mogelijk om op tijd te zijn...
Ingrid is een topper! Lief voor de andere kinderen. Erg bekwaam in haar vak. Voelt goed aan waar ik behoefte aan had. Prettig om gesprekken mee te voeren, veel tips gekregen bij de verzorging van de baby. Erg zorgzaam en naast haar verzorgende taken voor de baby en mij ook nog tijd en ruimte om te helpen in de huishoudelijke taken. We hebben mede door Ingrid een geweldige kraamtijd gehad!

                                                                                                      

Super fijne kraamweek gehad met goede tips en duidelijke uitleg. Ook Saar vond het erg gezellig met Rita. Bedankt voor de hele fijne kraamweek. Dat jullie nog maar veel gezinnen mogen verblijden met een top kraamverzorgende.

                                                                                                      

Ik vond rust heel belangrijk bij mijn bevalling en dat deed Bettine prima. Een kindje erbij brengt altijd onzekerheden met zich mee. Erg fijn was dat Bettine ons zelfvertrouwen versterkte!

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder