0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen januari 2017

Ervaringen januari 2017

Helaas zit onze kraamweek erop. Wat heeft Agnes ons goed geholpen! We hebben genoten met ons gezinnetje. En vooral het contact tussen onze dochter Floor en Agnes (oma, Achmed en uiteindelijk Agmes, volgens Floor) was geweldig!! Wat een lol hadden ze samen! 

Bedankt Agnes!  

Liefs Jeffrey, Hanneke, Floor & Lex 

                                                                                 

Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van Hanneke. Dit is de tweede keer dat wij haar hadden tijdens de kraamweek. Met onze dochter hadden we haar ook. Weer heeft ze super goed voor ons gezorgd en hebben we veel van haar geleerd. Het was zo genieten hoe ze met onze dochter omging.Het waren echt 4 handen op 1 buik. En dan kwam het moeilijke moment om afscheid te nemen, de deur ging dicht en toen kreeg ik het heel moeilijk. We gaan er met een goed gevoel op terug kijken en we gaan je zeker missen. 

Marc, Tinka, Anne en Ruben

                                                                                 

 

Bettie was er een kwartier. Ging zo snel dat we thuis bevallen zijn. We hadden een voorkeur aangegeven voor kraamverzorgster maar meteen na de bevalling was duidelijk dat we Bettie graag als kraamverzorgster behielden. Er is werkelijk niets wat we beter zouden kunnen wensen. Goede klik en super deskundige kraamverzorgster! Veel tips en trucs gekregen ondanks dat het ons tweede kindje is. Even alle kennis opgefrist en nieuwe dingetjes te horen gekregen super. Bettie denkt oplossingsgericht met je mee en daardoor vind je ook als het even wat lastig is de goede weg,  bij voorbeeld een andere fles.
Bettie heeft regelmatig contact gehad met de verloskundige en bij twijfel nog eens extra. Alle gegevens zijn duidelijk opgeschreven en de overdracht verliep daardoor vlot. Vanaf het eerste moment was er een goede klik met Bettie, ook met mijn vrouw, zoontje en naaste familie. Begripvol en met respect vele gespreksonderwerpen gehad in de kraamweek.
Mede dankzij Bettie hebben wij echt genoten van de kraamweek. En zoals zij zei; 'zeker omdat het de laatste keer is geweest dat we dit meemaken hier een mooie herinnering van gemaakt en dat is voor 100% gelukt'. Wij kijken heel erg fijn terug op onze kraamweek! Bedankt voor de goede zorgen!

Gezin uit Megen

                                                                                            
Annemiek heeft ons gezin een heerlijke kraamtijd bezorgd. Ze wist precies wat nodig was zonder dat wel er om hoefden te vragen. Een fijn en lief mens met passie voor wat ze doet!

Gezin uit Rosmalen

                                                                                             
We hebben een fijn intakegesprek gehad met veel uitleg. Angela is een fijne kraamverzorgende waar we veel aan hebben gehad. Ze heeft ons veel geleerd en wij zijn dan ook zeer tevreden!!! Bij ons was alles perfect geregeld en weet dan ook geen verbeterpunten te vermelden.

Fijne organisatie!!

Gezin uit Oss

                                                                                              

Op donderdag 29 december is onze tweede dochter Zoë geboren! Via deze weg willen we graag onze complimenten geven voor de kraamverzorgster van Welkom: Nel! Mede dankzij Nel kijken er terug op een heerlijke kraamweek: Nel heeft bijzonder goed voor ons allemaal gezorgd: voor Zoë, voor zus Noa, voor mama, voor papa en de visite. Het was heerlijk om Nel tijdens de kraamweek om ons heen te hebben! We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen! We kijken met zoveel plezier terug op de aanwezigheid van Nel tijdens onze kraamweek dat we het de moeite waard vinden dit aan jullie kenbaar te maken, vandaar deze mail. Nel is echt een mooi visitekaartje voor Welkom: lief, deskundig en zorgzaam! Bedankt!

Gezin uit Den Dungen 

                                                                                               

Lizzy Mirelle Willemsen, ons mooie kerstkindje samen op de foto met onze kraamhulp. We hebben een geweldige kraamtijd gehad met onze super lieve kraamhulp Lisette. Bedankt voor alles!

Een paar weekjes geleden vroeg broer Tobias nog naar je. Of je nog terugkomt, wilde hij weten... Mede dankzij jou hebben wij zo'n goede en ontspannen start gehad. Angelique nogmaals bedankt voor jouw goede zorgen bij de geboorte van onze dochter en zusje Suze! 

Lieve Marlies, ontzettend bedankt voor je warme en lieve zorgen. Dankzij jou heb ik als moeder ontzettend verwend en ondersteund gevoeld. Daarnaast was je er niet alleen voor mij maar ook voor ons hele gezin. Dank je wel voor alles en we gaan je missen.

Liefs Michel, Maja, Isis en Aeden.

                                                                                              
We zijn super blij met Bep. Bep is bij al drie de kids geweest in de kraamperiode. Werkt hard is vriendelijk en behulpzaam een spontane vrouw.

Gezin uit Mill

                                                                                               
Het was een heel prettig intakegesprek, waarbij we echt het gevoel hadden dat onze wensen serieus werden genomen. We waren heel erg blij met onze kraamverzorgster Marloes. We hadden vanaf het begin een goede klik. Door haar goede zorgen hebben we een heerlijke kraamtijd gehad, waar we met veel plezier op terug kijken.

Gezin uit Escharen

                                                                                                
Vond het heel attent dat er tijdens het intakegesprek verwezen werd naar een eventueel pakketaanpassing bij de zorgverzekering van CZ. Wij vonden Sandra een hele fijne kraamhulp. Ze legde alles goed en rustig uit. Ook meerdere keren uitleggen was geen probleem. Ook had Sandra fijne en handige tips ook voor na de kraamtijd. Bij ons ging fles en borstvoeding door elkaar middels finger feeding. Wij hebben wel goed in overleg met Sandra en verloskundige kunnen kiezen wat het beste zou zijn voor onze dochter. Helaas was de afspraak met het consultatiebureau nog niet gemaakt toen Sandra weg ging. Sandra heeft hiervoor wel nog contact gehad met het consultatiebureau.

Gezin uit Grave

                                                                                        
Rita was geweldig met onze oudste, gaf heel goed uitleg over de verzorging van onze zoon en zorgde ook heel goed voor mij en mijn man.  We hebben een geweldige kraamtijd gehad! Ze heeft alles besproken wat besproken moest worden en er was genoeg ruimte voor vragen. Fijn om alles nog een keer goed uitgelegd te krijgen, aangezien het alweer een tijdje geleden was. Goed overleg en ook een goede uitleg over het hoe en wat na de kraamtijd. We hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad. Rita is vrolijk, spontaan en gezellig, en we missen haar stiekem wel een beetje!

Gezin uit Boekel

                                                                                          
Na een hele fijne kraamperiode bij onze eerste, wilden wij graag dezelfde kraamhulp. Op deze manier kon dit niet tegenvallen! Ingrid voelde goed aan hoe het met mij en de borstvoeding ging, ze begeleide me super en forceerde niks. Ingrid werkt hard. Je hoeft haar helemaal niet aan te sturen en ze neemt zelf het initiatief. Dit geldt voor het huishouden, het kraambezoek, ontbijt, avondeten, haar grote broer & natuurlijk voor onze dochter en mama. Niks werd vergeten of overgeslagen. Ook papa werd in de watten gelegd. We hebben het weer heerlijk gehad. Een dikke vette 10! We hebben weer genoten van haar aanwezigheid en vonden het jammer dat we weer afscheid moesten nemen! Ingrid is echt een topper, een betere hulp hadden we ons niet kunnen wensen.

Gezin uit Cuijk

                                                                                             
We zijn echt zeer tevreden over de kraamverzorgster Ingrid, die ons de eerste 8 dagen na de geboorte van onze zoon heeft ondersteund. Dankzij haar hadden we er na deze periode voldoende vertrouwen in om volledig zelf voor onze zoon te kunnen zorgen!

Gezin uit St. Agatha

                                                                                               
Wat een schat is Rianne toch! zo lief als ze met dochter is, zo toegewijd aan haar werk, daar nemen wij ons petje voor af! We wilden haar niet laten gaan!Het was alsof we elkaar al jaren kenden....Als iedereen bij jullie zo vol is van haar werk als Rianne, dan hebben jullie echt goud in handen als organisatie....hopelijk wordt dat ook van bovenaf gewaardeerd!

Gezin uit Cuijk


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier