Home > Ervaringen > Ervaringen februari 2023

Ervaringen februari 2023

Yvonne is fantastisch! Ze werkt ontzettend hard. Ik heb erg veel moeite om mensen te vertrouwen. Vanaf moment een kon ik Yvonne vertrouwen en was zij mijn steun en toeverlaat. Ik hoefde mij nergens voor te schamen en durfde alles met haar te delen. Ze heeft ons allemaal in de watten gelegd. Ik ben ook nog eens behoorlijk perfectionistisch maar hoefde niets te vragen want voordat ik er ook maar aan dacht, was het werk al gedaan. Alleen maar lof voor haar!

Gezin uit Oss 

                                                                                                  

Welkom Kraamzorg sprak ons direct aan en in vergelijking met andere sites hadden wij het beste gevoel bij Welkom zorg.
Kraamverzorgende Chantal is echt een schat van een vrouw, wij hebben door haar inzet en werkzaamheden altijd een prima verzorging gehad. Ook werd ons als kersverse ouders op een lieve en goede manier uitgelegd hoe wij Tess goed konden verzorgen!
Tess heeft de eerste dagen een lastigere start gehad, waardoor het voor ons als kersverse ouders best even spannend was. Chantal heeft ons heel goed geholpen en op een rustige en positieve manier door deze periode heen geholpen.
Chantal is een lieve, oprechte vrouw met een hart van Goud! Wij hebben enorm veel gehad aan haar hulp. Ze heeft zelfs haar vrije dagen op gegeven om ons vooruit te helpen in de kraamtijd. Voor ons voelde het heel vertrouwd en we gaan haar dan ook enorm missen! Bij de tweede (als die er ooit mag komen) hopen wij dat Chantal ons weer wilt komen helpen!

Gezin uit Den Dungen

                                                                                                  

The service of the nursery was amazing. It was much better than I could expect.
Ingrid was amazing with all of us. She does her job with enthusiasm and passion. I could not imagine a better person to do it. She took care of every single detail to make our life easier in a delicate and special moment. She took care of everything with love and care. Was very special to have her here. Ingrid made sure to explain everything in detail for us.
On top of explaining every little thing about the breastfeeding with care and pacient she went well beyond and we latter on had dificultis were Ingrid helped us to put us in touch with a specialist.
Ingrid did her job with a lot a care and kindness it exceeded all our expectations. We are very thankful to have her here.
Nothing to add. It was perfect to us.

Gezin uit Cuijk 

                                                                                                   

Ingrid heeft oog voor iedereen in het huishouden, en kan die aandacht perfect verdelen.Ingrid heeft overal aan gedacht, en heeft ook een telefonische overdracht naar het consultatiebureau gedaan zodat ik zelf niks kon vergeten. Ook heeft ze actief actie ondernomen om mijn lichamelijke ongemakken te verzachten (bellen met de huisartsenpost) Alle zorg nam ze uit handen. Dankzij Ingrid hebben we een kraamtijd gehad met een gouden randje.

Gezin uit Boxmeer

                                                                                                   

Erg fijn en vertrouwd intakegesprek met Maud gehad.
Na het ontslag uit het ziekenhuis kwam Lisette al snel om de opstart te doen met ons thuis. Dit voelde gelijk heel vertrouwd en stelde ons goed gerust zodat we zelf de nacht in konden. Helaas gaf ze aan de volgende dag niet meer te komen. De dag erna kwam Marie-Louise. Dit voelde ook meteen heel erg vertrouwd. Dit vonden we een super fijn gevoel. Toch raar als er iemand “vreemds” alles overneemt in je eigen huis. Maar dit heeft Marie-Louise super aangepakt.
Van beide kraamverzorgsters zijn we op een kundige manier over de voeding geïnformeerd. Er was ruimte voor vragen en ze stelde ons gerust. Lisette heeft ons geholpen de eerste nacht door te komen. Hiervoor hebben we gekozen voor de Madonna houding. Marie-Louise heeft me de dag erna de liggende en rugby-houding geleerd om af te kunnen wisselen. Met name de liggende houding was voor mij prettig ivm de hechtingen. Beide erg kundig!
We hebben ervaren dat we erg blij waren met de kraamzorg. Zij was tijdens haar aanwezigheid gedurende de 8 dagen van alles op de hoogte. De Verloskundige staat daar toch wat verder vanaf en houden zich meer aan vaste regels die misschien in de praktijk niet werken. Dit was wat ons opviel.
We waren echt super blij met Marie-Louise. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen bedenken. Toch spannend wat je kan verwachten, maar dit is super positief uitgevallen. Zowel ik als mijn partner lagen op één lijn met haar en hadden ook overeenkomende interesses. Dit schept toch ook wel een band! Een mega prettig persoon en fijn om ons heen te hebben. Ze heeft ons heel erg goed geholpen, zodat we het na de kraamtijd vol zelfvertrouwen zelf konden doen.
Ga zo door! Een fijne organisatie.

Gezin uit Veghel 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder