Home > Ervaringen > Ervaringen februari 2022

Ervaringen februari 2022

Bedankt lieve Anny, wij hebben een ontzettend fijne kraamtijd met je gehad! Lynn is ontzettend goed verzorgd, en wij ook! Je was ontzettend lief en we zijn blij dat we deze week met jou hebben mogen delen! Dat je nog maar veel gezinnen mag helpen en verzorgen want we zien dat je er van geniet! Houdoe!

                                                                                                 

Mieke was geweldig. Ik heb van haar heel veel informatie en help gekregen. Dankzij haar kan ik borstvoeding geven aan mijn dochter Sanne.

Gezin uit Erp

                                                                                                   

We hadden Larissa gevraagd of ze zich meer op Keesje (onze dochter) wilde focussen in plaats van op een schoon bed. Dat konden mijn man of zwager wel doen. En Keesje was echt helemaal gelukkig met haar. En wij uiteraard ook!!
Heb nog geen lactatiekundige nodig gehad. Maar heb van Larissa wel de nodige tips gekregen voor mocht ik deze in de toekomst nodig hebben.
Lia kwam als extra kraamzorg bij ons thuis. Wat een ongelooflijk lieve vrouw! Ze hielp daar waar nodig. Larissa is echt een kundige, lieve, behulpzame kraamverzorgende. Hebben echt zoveel aan haar gehad. En de eerste dag nadat ze er niet meer was verliep het echt zo emotioneel. We hebben haar enorm gemist! En zijn blij dat ze bij ons is geweest de kraamweek.

Gezin uit Cuijk

                                                                                                

Kraamtijd heel fijn ervaren met Bep. Veel geleerd van haar, het klikte en voelde vertrouwd.

Gezin uit Oss

                                                                                                

Het intakgesprek wat helaas via de telefoon, maar het werd goed uitgelegd allemaal en het was een prettig gesprek.
We werden met aandacht verzorgd, ook mentale ondersteuning door een goed gesprek.
Onze kraamverzorgende had duidelijk ervaring en wist op allerlei gebieden met tips en uitleg vertrouwen te geven.
Verschillende houdingen geoefend en tips gekregen en zo een goede start kunnen maken met borstvoeding.
We hadden een ervaren kraamverzorgende, ze is zowel gezellig als professioneel, biedt veel tips en zorgt voor veel leermomenten elke dag. Biedt een luistert oor in de ochtend bij het bespreken van de afgelopen nacht. Geeft handvatten en vertrouwen voor na de kraamperiode.
Tip voor de kraamzorgorganisatie: Wellicht in corona tijd meer inzicht geven in het aantal uur kraamhulp dat wordt geboden indien dit bekend is. Dus of de volledige aangevraagde uren ook daadwerkelijk wordt gedraaid

Gezin uit Oss

                                                                                                  

We zijn super tevreden geweest had niet beter gekund.
Heel veel duidelijke informatie gekregen wat ons veel rust en duidelijkheid gaf.
Er was goede communicatie en alles was heel duidelijk.
Mieke is een top vrouw die ons een hele mooie kraamweek heeft gegeven we hadden niet beter kunnen wensen! We hebben heel veel fijne informatie gekregen en heel gezellig en fijn kunnen praten en lachen.

Gezin uit Uden

                                                                                              

Dimphie heeft mij (samen met mijn partner en verloskundige) echt onwijs goed door de bevalling heen geholpen. Hierdoor kijk ik terug op een hele mooie en fijne bevalling, wat heel waardevol voor mij is!
Dimphie deed zoveel meer dan de basis. Het was een feestje om haar hier te hebben. Ze heeft super goed voor ons allemaal gezorgd. Daarnaast hebben we heel veel van haar geleerd, daar zijn wij enorm dankbaar voor.
Dimphie heeft alle onderwerpen heel uitgebreid met ons besproken. Heel duidelijk en praktisch. Hier hebben wij heel veel aan gehad en daarnaast ook veel zelfvertrouwen door gekregen.
De borstvoeding kwam goed op gang. Met dank aan Dimphie leerde Floris en ik elkaar snel kennen qua voeden. Ook is mijn borstgezondheid goed in de gaten gehouden door Dimphie waardoor ik geen problemen heb gehad en de stuwing heel snel en zonder veel last onder controle was.
Zo dankbaar voor de fijne kraamweek, kon niet beter. We zijn zeer tevreden over alles.

                                                                                           


Ik vond de kraamverzorgenden beide super! Nel zou ik zeker ook bij mijn volgende kind willen als kraamverzorgster!!
Welkom Kraamzorg is een hele fijne organisatie met hele lieve mensen!

                                                                                           

Intakegesprek was prima, weinig vragen vanuit onze kant, maar goede duidelijke informatie. Telefonisch had in ons geval ook volstaan, maar in combinatie met corona en thuiswerken was dit ook prima.
Beiden kraamverzorgenden waren we heel tevreden over. Er werd goed voor ons en voor de baby gezorgd. Greetje vonden we uitzonderlijk goed, die was ook erg leuk met de twee oudere kinderen, die vonden het allebei heel leuk om Greetje te helpen en waren blij met hun diploma. Daarnaast was Greetje altijd bezig, ons huis is zelfde zo schoon geweest. Ze wist het op die manier een extra fijne kraamtijd te maken.
Verloskundige kwam vaak terwijl kraamzorg al weg was, er was geen specifieke overdracht. Misschien omdat alles wel goed ging, maar het leek eerder gewoon twee losstaande dingen, geen samenwerkende partijen. Het lijkt me beter als af en toe wel wordt afgestemd dat de verloskundige komt terwijl er nog kraamzorg aanwezig is.

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder