Home > Ervaringen > Ervaringen februari 2021

Ervaringen februari 2021

Bij zowel Saskia als Jeanne zijn we super tevreden over alles wat ze voor ons hebben gedaan. Naast de verzorging van Noek hielden ze ook de huishoudelijke taken bij, dit had niet gehoeven maar het was toch wel heel fijn dat alles bijgehouden werd. Er werd goed voor ons gezorgd, we kwamen niks tekort. Zelfs de kraamman kreeg een ontbijtje op bed.
In het begin vond ik het lastig om Noek goed aan te leggen aan de borst. Maar met hulp van Saskia en Jeanne heb ik hier steeds meer vertrouwen in gekregen en ging het steeds makkelijker.
Heb een verplaatste thuis bevalling gehad in het ziekenhuis, er was geen kraamhulp aanwezig maar een stagiaire verloskundige. In de map van Welkom ontbrak veel informatie omtrent de bevalling, later hebben we het bevallingsverslag nog gevraagd en deze is per post opgestuurd. Dit was dus niet voor handen voor de kraamhulp. Dit zorgde voor enige verwarring.
Wij zijn super blij met de hulp die we hebben gehad van zowel Saskia als Jeanne! Even spannend toen bleek dat Saskia hier maar voor 4 dagen zou zijn, je hebt toch al zo’n vertrouwen opgebouwd met elkaar. Maar gelukkig hadden we deze vertrouwensband ook direct met Jeanne, en vonden we het helemaal niet erg dat we twee kraamhulpen hebben gehad. Twee super fijne, gezellige, hardwerkende kraamhulpen.

                                                                                                   

... ondanks alles was er 's nachts met code rood iemand die ons kwam helpen ondanks alle omstandigheden! Een bijzonder geboorteverhaal!

Afgelopen zaterdag op zondagnacht met de afgegeven code rood en de avondklok, mochten wij naar het ziekenhuis. Het was zover de baby had deze nacht uitgezocht. Door de weersomstandigheden spraken we met de verloskundige af in het ziekenhuis om te kijken of het echt zover was. De rit was pittig met weeen over de klonten sneeuw, schuiven van de gladheid en de harde wind maar om 3 uur kwamen we aan in het ziekenhuis. En na controle bleek dat ik al op 7-8 cm ontsluiting zat. De kraamzorg werd gebeld, vliezen gebroken en heel vlot konden we gaan persen. Precies op het juiste moment kwam Angelique binnen en zag ze precies de baby nog geboren worden met de laatste perswee. Op 7-2-2021 om 04:13 uur is onze dochter Yfke geboren. En om 7.15 uur waren we lekker warm en veilig thuis en heeft Angelique ons op gang geholpen. Een geboortedag met zoveel eromheen, covid, avondklok, code rood, en heel veel sneeuw om niet te vergeten.
En ondanks alles zijn jullie er!
Want een geboorte kun je niet plannen!

                                                                                                   

Hele fijne kraamzorg (Anita) veel ervaring en tips maar nooit opdringerig of dwingend. Gezellig een ongedwongen. Hele fijne kraamweek gehad.

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder