Home > Ervaringen > Ervaringen februari 2020

Ervaringen februari 2020

Fijn intake gesprek en heel duidelijk. Neemt de tijd voor alles, bespreekt alles netjes, is heel duidelijk, geeft goeie tips, heel geduldig is niet opdringerig en legt alles netjes uit.

                                                                                                    

Anny is een hele lieve vrouw, ze legde alles netjes uit en betrok onze oudste zoon er ook goed en netjes bij. Ze was ook heel geduldig met hem en hij wachtte haar iedere dag op. Verder was ze ook heel duidelijk over de verzorging van de baby en legde netjes uit wat ze ging doen en waarom. Heeft ook goed geholpen in het huishouden, ze is super zorgzaam en lief en een gemis in ons gezin! Super fijne kraamweek gehad! Voor ons en ook zeker voor ons zoontje Bram van twee hadden we geen betere start kunnen maken!

                                                                                                    

Larissa heeft het heel goed bij ons gedaan. Een korte, maar fijne en gezellige, kraamtijd gehad. Ze hield goed rekening met onze wensen, fijne communicatie!

                                                                                                    

Het was een fijne kraamweek.

                                                                                                    

Ik zou Rita meteen adviseren bij vriendinnen! Top kraamhulp! We hebben een onwijs fijne en goede kraamwerk gehad. Ze was er voor mij als moeder, maar ook voor de vader en Fee de grote zus. Super!!
Super, gaf rust bij ons als ouders!

                                                                                                    

Ingrid heeft hart voor haar werk. Zij heeft mij elke dag kunnen ontzorgen door het reilen en zeilen van het huishouden over te nemen, super lief voor mijn oudste dochter te hebben gezorgd, liefdevol met de baby om te gaan en een luisterend oor voor mij te zijn geweest. Ook de kleine dingen zoals het mooi opmaken van mijn lunch en ontbijt en mij verwennen met fruitsalades maken dat de kraamtijd net iets specialer wordt!

                                                                                                   

Goede duidelijke info. Adviserend op een duidelijker manier en ook geruststellend. Na een niet zo positieve ervaring in het ziekenhuis heeft ze mijn zelfvertrouwen terug gegeven wat betreft voeding. Staat open voor suggesties en wilt graag vanuit een open sfeer werken binnen het gezin. 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder