0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen februari 2017

Ervaringen februari 2017

Loes was in een woord GEWELDIG!! Ik zou haar bij iedereen aanbevelen, ze heeft voor ons alle 3 super gezorgd. Ik voelde me een prinses en ze was zo lief voor Jelle. Ik kon met al mijn vragen bij Loes terecht, ze had overal antwoord op. Loes heeft goed geholpen met de borstvoeding, ik ben me daardoor ook een stuk zelfverzekerder gaan voelen over het borst voeden.
Een 11!!

Welkom kraamzorg mag blij zijn met een medewerker zoals Loes.

Gezin uit Boekel
                                                                                               

Lia was een geschenk uit de hemel. Ons wondertje kon geen betere start krijgen. Lia heeft ons geholpen door een overweldigend, maar fantastisch begin. Ze kon papa goed aan en hielp mij heel erg om mijn rust te nemen. Ook alle tips en adviezen waren nuttig en zullen we nooit vergeten. Naast een fijne aanwezigheid in het huis, had ze een soort kalmte en een leuk gevoel voor humor. Mocht ik de volgende keer bewust een tweede kindje nemen, dan hoop ik dat Lia nog een keertje bij ons wil vertoeven een weekje. Alle info was compleet en alles werd rustig uitgelegd. Al mijn vragen zijn ruim beantwoord en alles werd opgeschreven zodat ik het nog kon nalezen. Onze dochter drinkt nu alweer 120ml. Door de begeleiding kijken wij goed naar wat de baby aangeeft wat zij wilt.
Lia, kom alstublieft terug we missen je!

Veel liefs en een dikke kus van onze dochter!

Gezin uit Cuijk

                                                                                                
Ria had meteen een vertrouwensband met onze eerste zoon die haar iedere dag graag zag komen. En ik kon me volledig toeleggen op het verzorgen en voeden van de baby door haar goede zorgen in het huis. Met name over de borstvoeding hebben we veel gesproken, aangezien er opstartproblemen waren. Dankzij haar had ik gelijk zalf voorhanden om erger te voorkomen. We waren heel blij met Ria die rust en gezelligheid bracht tijdens mijn kraamperiode. Mij goed in de gaten hield en heel lief voor mijn oudste zoon was.

Gezin uit Escharen


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier