Home > Ervaringen > Ervaringen december 2021

Ervaringen december 2021

Wij zijn onwijs blij dat wij Nel als kraamverzorgende hebben gehad. Ze was super en heeft de kraamweek erg prettig gemaakt.

                                                                                                       

Dymphie heeft onze kraamweek écht gemaakt. Ze verzorgde ons goed, maar bood ook emotioneel geweldige ondersteuning. Ze gaf ons zelfvertrouwen en haar manier van communiceren en informatie verstrekken was zeer prettig en duidelijk. Zoals eerder genoemd: een zeer kundige professional en een mooi mens. We voelden ons super ondersteund en gesterkt. Dymphie heeft onze kraamweek tot een ‘roze wolk’ gemaakt.

                                                                                                    

Toen we op zoek gingen naar een kraamzorgorganisatie, hadden we nog niet gedeeld dat we zwanger waren, dus konden we niet bij vriendinnen om advies vragen. Vandaar dat we hebben gegoogled, daar kwamen veel organisaties uit. De site van Welkom zag er goed uit, maar er waren meer organisaties die nette sites hadden, daarom vond ik de keuze lastig. De reden dat we voor Welkom hebben gekozen is vanwege jullie matchmaker, omdat een vriendinnetje die net wat verder was vertelde dat ze voor jullie had gekozen, en omdat jullie ook in Uden zitten (daar verhuizen we volgend jaar naartoe), dus mochten we in de toekomst nog eens kraamzorg nodig hebben dan zou dat handig zijn). Het intakegesprek met Hanneke was fijn, de informatie die ze gaf was duidelijk en de vragen die wij hadden werden prettig beantwoord. We waren super blij met onze kraamverzorgende! Precies de kraamhulp die we nodig hadden; ze heeft ons super goed op weg geholpen en heeft ons het vertrouwen gegeven om er samen met Tijmen iets moois van te maken. We hebben geen verbeterpunten; waren super tevreden over jullie organisatie. Hebben jullie dan ook aangeraden aan anderen.

                                                                                                    

Josè is the best nurse ever! First day she saved my breastfeeding. She did a lot for our family, she was like a "guardian angel" for our doughter Hanna. We got from her a lot of help, advice and important information about baby care. We are very grateful to her and we are happy that Josè was with us for the first few days.

Gezin uit Vught

                                                                                                    

Wij zijn zeer tevreden over de kraamverzorgende, een heel warm mens. Ze gaf ons veel informatie, gaf ons advies. Ze heeft ons veel geholpen. Het verminderde mijn stress. Ik kan zo'n verpleegkundige aan iedereen aanbevelen!


Gezin uit Uden

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder