Home > Ervaringen > Ervaringen december 2020

Ervaringen december 2020

Ineke is echt een topper! Gelukkig dat ze haar pensioen nog even heeft uitgesteld! Het kostte veel moeite om de borstvoeding op gang te brengen. Ineke bleef heel geduldig, bleef volhouden en meedenken. Heel fijn!
Blijf vooral zo doorgaan!

                                                                                                    

 Alles was heel goed verlopen. Ank is een leuke en zorgzame vrouw!

                                                                                                   

We hebben Merel 1 uur gehad voor de opstart na de geboorte. Ze heeft ons de eerste dag wegwijs gegeven en de volgende dag kwam Angelique. Ik voelde me direct heel goed om mijn gemak door haar. Ik durfde mezelf direct volledig open te stellen voor de verzorging. Angelique heeft me heel goed begeleid in het geven van borstvoeding. Ondanks verschillende obstakels, bleef Angelique mij vertrouwen geven. Ze heeft duidelijk veel ervaring op het gebied van borstvoeding en mede dankzij haar vertrouwen en professionaliteit heeft de borstvoeding kunnen slagen. Hele fijne kraamperiode gehad. Angelique is een harde werker, ze was heel lief voor Frenkie, ze heeft ons voorzien van alle nodige informatie en daarbij was het gezellig! Na 8 dagen waren wij helemaal klaar en voorbereid op de toekomst samen met Frenkie. Ik zou Angelique in een volgende kraamperiode graag opnieuw willen als kraamhulp.

                                                                                                    

Hele fijne couveuse nazorg gehad van Angelique. Fijn dat ze verstand had van prematuur baby'tjes. We hebben heel veel aan haar gehad om met de overgang van het ziekenhuis naar huis om te gaan. Ze begreep volkomen dat dit een hele omschakeling is. We hebben heel veel aan Angelique gehad, echt een topper!


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder