0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen december 2017

Ervaringen december 2017

Het was als een droom. Ria is een lieve, zorgzame, ervaren en vooral hard werkende vrouw.

                                                                                                    

Ik heb geen 10 gegeven omdat ik vind dat er altijd nog ergens ruimte voor verbetering moet kunnen zijn, maar zoals eerder aangegeven had ik me geen betere kraamhulp kunnen wensen. Saskia weet van aanpakken en draait haar hand nergens voor om. Dankzij haar heb ik een zeer prettige kraamtijd gehad.

                                                                                                    

Ik wilde niet thuis bevallen, maar dat ging niet anders omdat het erg snel ging. Dimphie heeft ons geweldig goed geholpen en ondersteunt en gaf duidelijke uitleg. We zijn allemaal perfect verzorgd. Zowel Lux en ik als Joery en onze hond. Niks was teveel gevraagd. Dimphie nam ruim de tijd om mij uitleg te geven en om me te helpen met het voeden. Dat vond ik erg fijn omdat het voor mij allemaal de eerste keer was. Dimphie en mijn verloskundige hebben goed samengewerkt om onze zoon thuis veilig op de wereld te krijgen. Ook na de bevalling ging de samenwerking goed!
Gewoon helemaal geweldig! Alleen maar dank!!

                                                                                                    

Wij vinden dat we enorm geboft hebben met zowel Sanne bij de bevalling als Adry tijdens de kraamweek. Adry heeft ons direct een vertrouwd en warm gevoel gegeven en ook de betrokkenheid van sanne tijdens de bevalling was erg prettig. (Kraam)tranen toen ze vertrokken!

                                                                                                  

Van verschillende organisaties folders gekregen. Jullie organisatie sprak het meest aan. We zijn super tevreden over Meintje. Een hele lieve en zorgzame kraamhulp met veel ervaring. Goede begeleiding tijdens de borstvoeding en daarom doorgezet. We hebben een hele fijne en leerzame kraamweek gehad, dankzij Meintje.

                                                                                                  

Jolanda was een hele prettige kraamverzorgende. Had aandacht en interesse voor het hele gezin en nam de tijd voor uitleg en hulp waar nodig. Jolanda heeft me goed gelopen  met de borstvoeding en duidelijke uitleg gegeven. Mijn man ervaarde haar ook als zeer prettig en samen met jolanda hebben we verschillende dingen uitgeprobeerd en geleerd. We hebben het als een goede en mooie kraamweek ervaren. Goede uitleg en verschillende houdingen geleerd. Waardoor de borstvoeding snel goed verliep.

                                                                                                

Bij mijn eerste bevalling was de kraamhulp geen positieve ervaring. De reden daarvan was dat ik 3 verschillende heb gehad. Er werd goed gereageerd op mijn verhaal dat mijn eerste keer kraamhulp niet goed verlopen was. er werd begrip getoond en advies gegeven om herhaling te voorkomen, en een aantekening gemaakt erover. We Hebben een zeer prettige ervaring met de kraamhulp gehad. Ik hoefde niets te vragen. alles deed de kraamhulp uit zich zelf. Ze hielp heel goed met mij, de baby en mijn man. Ik heb een a4 gekregen met daarop geluiden die een baby kan maken en daar de kenmerken van. Ze heeft via een app de geluiden laten horen.

                                                                                                   

Wij zijn heel tevreden en blij dat Irene ons bij heeft gestaan tijdens de eerste week. Een min puntje is het verplaatsen van sommige spullen, soms ten goede en soms niet makkelijk vindbaar. Haha.
Geen toelichting nodig, haar kennis en ervaring hebben wij ten harte genomen en helpt ons nog steeds. Ze heeft voldoende begeleiding geven en ons de ruimte om zelf te ontdekken hoe het moet bij Cas. Wij zijn en waren heel tevreden over Irene, bij ons 2de kindje willen wij graag dat zijn weer komt om ons te begeleiden. Haar kennis en ervaring heeft ons goed geholpen en ze was heel behulpzaam als de verloskundige er was. Heel fijn dat ze ook opgemerkt had dat Cas een te korte tongriem had en dit snel kon worden verholpen. Hij steekt nu zijn tongetje naar je uit. Heel fijn was ook dat ze niet opdringerig was en mama zelf liet beslissen of ze doorging met de borstvoeding. Hierbij de keuze bij mama liet. Dank je wel, Irene. Het was een plezier om je te mogen ontmoeten en te ontvangen.
Het is geen verbetering, maar een aanvulling; misschien een soort van verhuur van kolf apparatuur e.a. nu dat we weten dat de thuiszorgwinkel gestopt is en alleen online werkt. Dan kan bij de eerste dag kraamzorg meteen gestart worden met de stimulatie van borstvoeding.

                                                                                                      

Hilde stemde goed af op onze wensen. Door haar ervaring wist ze precies wat nodig was. We hebben een zeer prettige kraamtijd gehad en zouden bij een volgend kindje zeker weer voor Hilde kiezen.

                                                                                                     

Onze kraamverzorgende hield zich mooi afzijdig zodat ik in mijn cocon kon kruipen. Colinda had een goede klik met onze andere twee kinderen. Doordat we al twee kinderen hadden was informatie geven in dit geval niet nodig. Mijn vragen werden goed beantwoord. Een erg fijne kraamverzorgster die een goede klik had met onze kinderen. Achteraf kijken we terug op een hele fijne kraamweek.

                                                                                                   

Ik zie vaak jullie auto's rijden! Dus jullie waren de eerste waar ik aan dacht!

                                                                                                   

Je hoefde het maar te vragen aan Rita of ze deed het. Echt een fijne kraamhulp met behoorlijk wat ervaring!

 

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder