Home > Ervaringen > Ervaringen augustus 2020

Ervaringen augustus 2020

Wij willen onze kraamtopper enorm bedanken!

Voor de 3e keer mochten wij genieten van onze topper van een kraamverzorgster! Sabine heeft ons enorm in de watten gelegd, niks was te veel voor haar. Ze is betrokken, lief en een echte topper in het verwennen van de kraamvrouw en haar gezin! Ondanks de warmte en een gezin met nu 3 kids is ze altijd de lieve, vrolijke, betrokken en deskundige kraamverzorgster! Enorm lief voor onze 2 zonen, ze betrok de boys er enorm goed bij tijdens en met de verzorging van hun kleine zusje. Onze zonen, dochter en zo ook mama en papa gaan je missen. Maar we zijn klaar om ons avontuur zelf aan te gaan.

Sabine 3 x is scheepsrecht maar voor nu nemen we echt afscheid van elkaar. Onze kraambedden zullen we nooit vergeten zo ook je liefde voor het vak niet!

Dikke knuffels van Denn, Lenn, Riva en uiteraard ook van hun mama en papa.

                                                                                                   

Een woord van dank aan ANK!
Op 7 augustus zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Cis.
Ondanks het feit dat deze week alle hitte-records verbroken zijn en we een aantal slapeloze nachten hadden, was dit een onvergetelijk mooie kraamweek. Daarin speelde Ank van Welkom Kraamzorg een hele grote rol! Behalve haar professionaliteit hebben we mogen genieten van haar kwaliteiten, gewoon als 'mens': absoluut zorgzaam, behulpzaam en respectvol. Ank hoorde gewoon bij ons! Onze 2-jarige dochter Janske heeft ook met ons mee genoten van Ank! Het voelde ook voor haar direct vertrouwd en zij heeft samen met Ank veel plezier gehad.
We zijn er nu zelf weer klaar voor om de zorg voor ons gezin en voor elkaar over te nemen.
We zullen deze kraamweek nooit meer vergeten.
Lieve Ank, bedankt voor alles!

Groetjes Familie Peters - Van de Goor

                                                                                                   

Marja was een perfecte match voor ons. Zeer vriendelijk, behulpzaam en ervaren. Zij heeft veel benuttige informatie gegeven, veel met huishoudelijke taken geholpen. Wij hebben de tijd met haar prettig ervaren. Marja had veel informatie die op dit moment van toepassing waren aan ons verteld. Wij zijn super tevreden van onze kraamtijd en verzorging. Marja is zeer vriendelijke persoon en wij zijn blij met haar.

Gezin uit Uden

                                                                                                     

We werden goed te woord gestaan na de aanmelding. Werden vrijwel meteen gebeld ook al duurde het nog even voor we zorg nodig hadden. Jammer dat het door de Corona het intake gesprek telefonisch moest. Maar prettig gesprek. Namen de tijd voor ons.
Rijanny heeft ons goed geholpen in de kraamweek. We hebben een heftige kraamweek gehad. Maar met de zorg van Rijanny toch enigszins prettige week ervaren. We hebben duidelijke informatie gekregen. Namens Rijanny hebben we een fijne lactatiekundige ontvangen thuis en hebben we nog enkele dagen borstvoeding kunnen geven. Weinig contact gehad met de verloskundige . Als er contact was. Dit verliep prima.
We wilden Rijanny een 12 geven maar kon niet hoger als een 10!

Gezin uit Mill 

                                                                                                  

De kraamverzorgster kwam na de geboorte. Vanwege de snelle bevalling. Duidelijke informatie. Ze had ook veel goede tips om ons te helpen met mink en met de borstvoeding. Na een heftige 2de nacht waren mijn tepels best kapot. Dankzij de kraamverzorgster en haar goede tips en tricks ben ik super geholpen. Als ik geen tips of hulpmiddelen had gekregen had ik het denk ik niet volgehouden.
Super kraamverzorgster. Veel goede adviezen en hulpmiddelen. Ze ging super om met ons gezin en ook met onze honden!
Dat vonden wij super fijn en hebben de kraamweek als heerlijk ervaren.
Organisatie en kraamverzorgende Ingrid krijgen van ons een 10!

Gezin uit uit Wilbertoord

                                                                                                    

Wij hebben een hele fijn kraamweek gehad met Lia. Lia heeft geweldig voor mij en de kleine gezorgd en hield de huishoudelijke taken ook super goed bij.

Gezin uit Boxmeer

                                                                                                     

Op 4 augustus is onze lieve dochter en zusje June geboren. En wat een bofkonten zijn wij! Voor de 2e keer hebben wij mogen genieten van de geweldige zorg van Ingrid. Zo'n kraamverzorgster is echt goud waard!
We hebben heerlijke ontbijtjes gehad, fijne gesprekken, wat heeft ze hard gewerkt in die hitte, niets was te veel. En niet te vergeten alle aandacht voor grote broer Flynn, ook hij zal de heerlijke ontbijtjes en gezellige liedjes gaan missen. Een kraamweek om nooit te vergeten. We gaan je missen. Dankjewel voor alles lieve Ingrid!

Liefs Koen, Karlijn, Flynn en June

                                                                                                    

Ondanks de hitte, heeft Kraamverzorgende Ingrid kei hard gewerkt en ons een top kraamweek gegeven. Ingrid heeft er alles aan gedaan om de borstvoeding te laten slagen, was reëel en liet keuzes aan ons, maar gaf wel fijne adviezen. Ingrid is een top kraamverzorgster, echt goud waard!! Er is heel goed geluisterd naar onze wensen.

                                                                                                    

Rijanny is echt een topper. We waren de eerste dagen zo onzeker maar ze liet ons met een goed gevoel achter en toen ze ging hadden we ook echt het gevoel gekregen dat we het met zijn 2e aankonden. We hebben het erg gezellig gehad en heel veel geleerd. Ik zou iedereen Rijanny aanraden!!

(ps. Graag hadden wij meer informatie willen weten over het gebruik van een airco. Rijanny gaf ook aan hier niks vanaf te weten dus waren erg blij dat ze dit eerlijk heeft verteld.)

                                                                                                    

Ank is een lieve, duidelijke en zorgzame kraamverzorgster. Ank was er voor mama, papa en baby Cas. Rust, reinheid en regelmaat laat Ank in ons kersverse gezin zien. Door de duidelijke uitleg en handige tips voelden wij ons vrij snel zelf verzekerd. Niks was gek qua vragen en we vroegen dan ook alles wat we konden verzinnen om zoveel mogelijk kennis tot ons te krijgen! Er zijn nu soms momentjes dat we zeggen... zullen we de Ank methode proberen. Kort om, Ank is een echte kraamtopper!

Gezin uit Beers     

                                                                                                   

Beiden kraamverzorgenden Jolanda en Sandra zijn twee hele lieve en zorgzame dames, die heel open overkomen. Ik vond het fijn dat alles waar ik meer zat ik even bij hun kwijt kon en vervolgens hielpen zij mij om die zorgen lost te laten. Met fijne tips hebben ze mij en mijn partner geholpen bij de eerste stapjes in het ouderschap. Ze namen echt de tijd voor je, zaten niet op de klok te kijken. Door deze twee dames hebben wij een fijne kraamtijd gehad! Dankjewel!

Gezin uit Cuijk

                                                                                                   

Hoi Welkom,

Naar aanleiding van jullie berichtje op facebook 'waar we de hydrofiele doek XL voor gebruiken', hierbij 2 foto's van ons zoontje en hoe wij deze mooie doek gebruiken.
Nog altijd blij met de verleende kraamzorg en deze mooie hydrofiele doek.

Met vriendelijke groeten,
Familie Noorloos


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder