Home > Ervaringen > Ervaringen augustus 2018

Ervaringen augustus 2018

Het is alweer even geleden. Op 24 mei ben ik bevallen van onze dochter Yara. Wat was ik blij toen 's avonds Els aanbelde! Ik hoorde meteen de vertrouwde stem die ons ook in de kraamweek van onze zoon Levi heeft begeleid. We kijken wederom terug op een superfijne kraamweek, met veel fijne gesprekken, tips en heerlijke fruitcocktails! Ze was super lief voor Levi en hij was heel trots op zijn grote broer diploma. Ze zorgde goed voor Yara en hielp ons goed op weg met de borstvoeding! Els, nogmaals superbedankt voor 2 hele fijne weken en een heleboel mooie herinneringen!

En ook de laatste dagen met Debbie waren een mooie afsluiting van de eerste week als ons gezin van 4. Dankjewel voor alle goede zorgen!

Ria wist veel over borstvoeding dus kon ons heel goed helpen

Een fijne vrouw en een goede hulp met verl ervaring

 

Rijanny is echt een topper! Voor de tweede keer een geweldige tijd gehad! Wij zijn echt heel blij geweest met de hulp van Rijanny. Niet alleen ik, maar iedereen hier in huis! 

                                                                                                   

 

Bep is een ontzettend lieve en zorgzame vrouw, die fantastisch gezorgd heeft voor alle gezinsleden! Enorm lief voor ons en voor de kinderen!!! Een hele dikke vette 10 voor Bep!!! Wat een enorme kanjer en fantastisch leuke, lieve, fijne, zorgzame en deskundige vrouw. Samen met Bep hebben wij een geweldige kraamweek gehad. Het hele gezin was (en blijft ;-) dol op haar en als wij kraamzorg Welkom waren, zouden we zorgen dat we haar nog heel snel zouden clonen voordat ze met pensioen gaat. Wat een gemis voor jullie organisatie als deze allerbeste kraamhulp straks niet meer voor jullie werkzaam is! Heel fijn dat wij als groot en druk gezin met 4 jonge kinderen in een drukke periode voor jullie alle uren kraamzorg gekregen hebben!

                                                                                                   

Familie Brands uit Nuland

Hele fijne ervaring met Welkom Kraamzorg! Goed geregeld en fijne mensen.
Anja is een lieve, betrokken en kundige kraamverzorgster. Voelde heel vertrouwd en veel aan haar gehad! Dankje Anja voor de fijne kraamweek!

                                                                                                   

Via deze weg willen Pascal en ik van de gelegenheid gebruik maken om onze diepe dank en waardering uit te spreken voor Hetty en Jolanda die ons de afgelopen week hebben begeleid, gecoached en gesteund tijdens onze kraamweek. Vaak moet je al boffen wanneer je een klik hebt met één kraamverzorgster en wij hebben het geluk gehad dat we een klik hadden met twee dames die samen zo’n 50 jaar aan ervaring rijk zijn. Je kan je voorstellen hoe gelukkig wij ons hebben geprijsd. Onze complimenten aan de twee dames die een prachtig visitekaartje zijn voor jullie organisatie en weet dat we jullie, en met name hen in het bijzonder van harte zullen aanbevelen in onze omgeving.

Nieltje, Pascal en Lucas


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder