0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen augustus 2017

Ervaringen augustus 2017

Darter Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne zijn op 6 augustus de trotse ouders van hun lieve dochtertje Zoë geworden. Kraamverzorgende Marie van Welkom Kraamzorg heeft kraamzorg mogen geven in het kersverse gezin.
Bijgaande foto ontvingen wij van trotse vader Michael!
                                                                                          

Wij zijn ontzettend blij met haar als kraamzorg, ze was een goede ondersteuning en een wijze raad voor ons. Het was een heerlijke tijd samen, we genieten nog na.
                                                                                                            

Wij hadden vandaag onze laatste dag kraamzorg met kraamverzorgende Anja. Wat een geweldige lieve goede kraamzorg heeft zij geleverd!! Een kanjer in haar vak!! Wij zijn super blij met alles wat we van haar geleerd hebben en hoe ze met alles omgaat. Ons kleine ventje Harvey is met 2395 gram en 44 cm geboren dus waren bang hoe het de eerste dagen zou gaan maar met de geweldige hulp van Anja zijn deze dagen super voor ons geweest. Harvey's opa had maandag een herseninfarct gehad en dinsdag werd ons ventje geboren. Dit was voor ons een heel dubbel gevoel en dachten dat we niet konden genieten van onze kraamweek zoals het hoort en hadden hier best wel een beetje stress van. Doordat Anja hier ook tijd in heeft gestoken is die stress gelijk weggegaan en hebben we echt kunnen genieten wij zijn haar hier erg dankbaar voor.

Nogmaals Anja je bent een kanjer!! We gaan nu op eigen benen verder maar gaan je toch missen!

 


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder