Home > Ervaringen > Ervaringen april 2022

Ervaringen april 2022

Het intakegesprek via internet met Petra hebben wij als heel prettig ervaren. Heldere duidelijke uitleg en genoeg ruimte om vragen te stellen.

We kunnen niet meer dan alleen goeds over kraamverzorgende Annie spreken. We kijken terug op een hele fijne en ontspannen kraamtijd. De match was honderd procent. We hopen op een volgende keer en dan willen we graag weer Annie! ;)
De informatievoorziening was helder, duidelijk, bom vol kennis, openheid en ruimte voor vragen. Fijn verspreidt over de dagen. Afgestemd op ons.
De rust die Annie meebrengt was heel fijn en maakte dat ik heel ontspannen was/ben tijdens het geven van borstvoeding. Dit heeft uiteraard ook een positieve uiting op het geven van borstvoeding.

Gezin uit Reek

                                                                                               Geboren dochter Sofie uit Cuijk

Tevreden vrienden hadden verteld over jullie (Welkom Kraamzorg).
Het intakegesprek was gezellig en duidelijk gesprek.
De kraamverzorgende voelde goed aan wat wij nodig hadden. Gaf goede adviezen en tips, maar gaf ons ook voldoende ruimte om zelf te ontdekken en vaardig te worden. Mooi balans hierin. Wij voelde ons ook op het gemak bij haar.
Wij waren ontzettend tevreden over Sandra. Mocht er ooit een tweede komen, dan is de kans heel groot dat wij weer voor Welkom kraamzorg kiezen. Dan ook het liefst natuurlijk met Sandra.
Ontzettend bedankt voor de mooie kraamtijd! Liefs Bart en Cindy

Gezin uit Cuijk

                                                                                             


Super fijne kraamtijd gehad door Astrid! Fijne, gezellige maar vooral ook deskundige kraamverzorgster! Echt een topper!
Veel tips gekregen over de begeleiding bij het voeden van de baby

Gezin uit Lith 

                                                                                              

De eerste twee dagen kwam Renée, ze zorgde goed voor ons en gaf ons fijne tips. We vonden het dan ook jammer dat ze na twee dagen niet meer zou komen. Vanaf de derde dag kwam Anny en wat was dat fijn! De borstvoeding lukte helaas niet zo goed en Anny keek goed mee en hielp hierbij. Ze had fijne tips en gaf ook de juiste steun. We waren elke ochtend weer blij dat Anny kwam en vonden het dan ook gek om afscheid te nemen. Ze zorgde goed voor ons en zag wat we nodig hadden. En daarbij was het ook nog eens erg gezellig! Een paar dagen nadat Anny weg ging was het (mijn eerste) moederdag en hiervoor stuurde ze zelfs nog een kaartje: zo lief!

Het leek erop dat de borstvoeding de eerste dagen goed ging, maar toen ze na een aantal dagen af bleef vallen bleek dat toch niet het geval te zijn. Anny heeft hierbij goed geholpen.
De kraamverzorgenden waren geweldig!

Gezin uit Vorstenbosch


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder