Home > Ervaringen > Ervaringen april 2021

Ervaringen april 2021

Lia legde ons goed in de watten. Er ontbrak ons werkelijk aan niks. Ook Sandra heeft in de korte tijd die ze bij ons was, goed voor ons gezorgd.
Lia voorzag ons goed in informatie. Ze informeerde ons over diverse apps of over de verschillende verzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn (bijvoorbeeld voor het ondersteunen van de borstvoeding of het herkennen van baby huiltjes).
Lia informeerde mij goed over de verschillende houdingen die ik kon toepassen bij het geven van borstvoeding. Ik heb verschillende houdingen uitgeprobeerd en met haar aanwijzingen ging dit heel goed. Ook bleef zij allert op signalen van een mogelijke borstontsteking.
We waren ontzettend blij dat Lia tijdens ons kraambed aanwezig was en voor ons heeft gezorgd. Het was een gecompliceerd kraambed, maar dankzij haar hulp en toewijding heeft zij ons het vertrouwen gegeven dat het allemaal weer goed komt. De zorg voor onze dochter (en natuurlijk ook de rest van het gezin) heeft zij zeer liefdevol uitgevoerd. We zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan. Lia je bent een echte engel!
De dag dat Lia niet aanwezig kon zijn is verzorgd door haar collega Sandra. Dit is ons ook erg goed bevallen! Sandra voorzag ons weer in andere informatie en zorgde ook goed voor ons gezin.

Gezin uit Geffen

                                                                                                    

 

Wij willen graag Jeanne heel erg bedanken voor de super fijne kraamweek.
Ze is ontzettend deskundig, professioneel, gezellig en zo goed geweest voor onze oudste dochter. Ze heeft ons op weg geholpen in de eerste week van onze newborn zoon, en ons het gevoel gegeven dat wij het verder prima aankunnen.
Jeanne, je bent een topper, nogmaals ontzettend bedankt.

Liefs van Jeroen, Sanne en de kleintjes

                                                                                                   

Anita heeft het super gedaan, is altijd vrolijk, werkt hard, en gaat vliegend door het huis heen. Ik heb dankzij Anita voor het eerst een hele fijne kraamtijd gehad. Ben haar oprecht dankbaar! Het klinkt wellicht gek maar ik heb oprecht niets wat verbeterd kan worden. Toen Anita weg ging moest ik zelfs even een traantje laten. Wat een heerlijk mens.
Eigenlijk een 10 maar dat komt mss ongeloofwaardig over haha maar het is wel zo!
Dus ontzettend bedankt!

______________________________________________________

Ik en mijn kind zijn opgenomen geweest in het ziekenhuis. Bo heeft 4,5 week in het ziekenhuis gelegen dus ik heb 4 uurtjes couveuse nazorg gehad. Super fijn om nog tips en tops mee te krijgen in onze thuis situatie. Hele fijne kraamverzorgende gehad, een bekende vanuit het ziekenhuis. Het was kort, maar krachtig!

Gezin uit Uden

                                                                                                  

Het is alleen jammer dat het intake gesprek nu telefonisch en via beeldbellen moet. Face-to-face is toch fijner. Ik keek erop tegen een vreemde in huis, maar Fleur was een hele fijne kraamhulp. Ze deed wat wij vroegen en ook op onze manier. Ook dringt ze niks op en ondersteunt goed en legt goed uit. Esmee zag na een paar dagen wat geel, Fleur heeft toen meteen overleg gehad met de verloskundige. Ze dacht niet dat er iets aan de hand was maar voor de zekerheid toch gebeld. De verloskundige is geweest en er was gelukkig niets aan de hand.

                                                                                                   

Kraamverzorgende Yvonne is echt een topper. Ze ontfermde zich direct over Joep en ons en las de signalen die Joep gaf (honger, borstvoeding die niet liep, paniekerig). Ze heeft ons de gehele kraamtijd onwijs goed geholpen en begeleid, waardoor wij nu zelfverzekerd zijn in de verdere ontwikkeling en opvoeding van Joep. We hebben Yvonne tevens als een lief en warm persoon ervaren! Yvonne is goud waard!

                                                                                                   

Welkom stond ook in het boekje van de verloskundige. Daarbij een goede duidelijke site met informatie. Als nieuwe ouder is het fijn om tips te krijgen in het intakegesprek. Of dingen waar je aan moet denken. Het advies en de truckjes die kraamverzorgende Jolijn aangaf heeft ons ontzettend goed op weg geholpen. Hierdoor hebben wij een mooie start kunnen maken. We wilde nog gebruik maken van lactatiedeskundige, dit is er alleen nog niet van gekomen. Borstvoeding en kolven gaat dan ook goed. Jolijn is een hele goed kraamverzorgster. Voor ons een goede match.

                                                                                                  

Bep heeft ons super goed geholpen. Niks was te veel en ze deed zelfs dingen die we niet vroegen om ons zoveel mogelijk uit handen te nemen. Daarnaast was ze er niet alleen voor mij en Noud maar ook zeker voor mijn vriend en onze dochter Lynn. Lynn heeft het ook al heel fijn ervaren. Bep is een top vrouw die we aan iederen zullen aanraden!
Ze heeft ons super geholpen en het was ook nog eens super gezellig. We voelden ons direct op ons gemak bij Bep, alsof ze al jaren bij ons over de vloer kwam. Ook heeft ze de tijd genomen om hele leuke activiteiten met onze dochter Lynn (10 jaar) te doen waardoor ook Lynn een top week heeft gehad. Wij zouden iedereen Bep aanraden!
Wij willen Bep nogmaals heel erg bedanken voor de fijne week. Veel liefs, Sander Renate Lynn en Noud.

                                                                                                   

                                                                                                   


Wij zijn heel erg goed begeleid door Lizanne bij het geven van borstvoeding.
Hele fijne kraamweek gehad mede dankzij Lizanne, ik zou iedereen in mijn omgeving haar adviseren.

Gezin uit Sint Oedenrode

16 maart 2021 is ons gezinnetje weer wat groter geworden en zijn wij trotse ouders geworden van ons dochtertje en zusje Daniek. 
Kraamhulp Yvonne heeft ons die week super op weg geholpen en ook nieuwe inzichten gegeven. Het was erg leuk om te zien hoe ze met ons zoontje Noah omging en ze heeft ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij rustig konden wennen aan de nieuwe situatie. Wij willen haar bedanken voor alle hulp tijdens de kraamweek. Jammer dat de week zo snel voorbij is gevlogen, we missen haar aanwezigheid en gezelligheid.
Welkom kraamzorg is ons bij beide bevallingen erg goed bevallen en we zullen jullie dan ook zeker aanbevelen.
Bedankt voor alle goede zorgen door fantastische kraamhulpen!
Groetjes, Linda, Michael, Noah en Daniek


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder