Home > Ervaringen > Ervaringen april 2020

Ervaringen april 2020

Wauw wat een geweldige kraamtijd hebben wij gehad!! Onze dochter Fenne is op 18 april 2020 thuis geboren. Mama moest nog na het ziekenhuis erna voor complicaties, 9 dagen kraamzorg gehad i.v.m..extra zorg die nodig was! Maar wat was dat fijn! Ingrid kennen wij via via, wat een top kraamverzorgster! Je kan merken dat Ingrid veel ervaring en passie heeft voor het vak, zoals bijv. elke ochtend ontbijt op bed. Ze neemt de tijd voor alles!! Vandaag laatste dag kraamzorg gehad, dat was wel even een moeilijk momentje..
Wij kijken terug naar een geweldige tijd!

Fam. Thomassen - Janssen

                                                                                                   

Marjo was een hele fijne vrouw die altijd klaar stond om mijn vragen te beantwoorden! De controles deed ze verder super! 

Marjo je was een topper!

Fam. uit Cuijk

                                                                                                   

Ilse werkt met heel veel liefde en passie, niks was teveel altijd netjes op tijd! Was een hele fijne ervaring! Zijn haar dan ook ontzettend dankbaar voor alles! Ze verdiend een dikke vette 10!!! We zijn zeer tevreden met hoe alles is verlopen van aanmelding tot uitvoering kraamzorg.

Fam. uit Oeffelt

                                                                                                   

Ik was heel blij met Hilde. Vooral erg leuk om te zien hoe goed ze met Flynn was. Fijne duidelijke adviezen gehad. Kon met al mijn vragen bij haar terecht. Via deze weg wil ik Hilde nogmaals bedanken voor al haar hulp. Zij heeft geholpen van mijn kraamweek een fantastische fijne week te maken. Bedankt ook voor de fijne adviezen. En je hulp met Flynn. Heeft het nog vaak over jou gehad.

                                                                                                       

Heb voorafgaand bij een andere organisatie gezeten, maar wilde deze zwangerschap een andere organisatie en het Dunstan Babytaal als extra sprak me juist aan bij jullie. Alles werd goed toegelicht over de zorg tijdens, de taken en indeling zorguren. Wilma was heel snel aanwezig toen ze gebeld werd door Vita Nova. Ze hoorde derde kindje en stond 5 minuten na aankomst verloskundige bij ons voor de deur (het hielp dat ze in de buurt woonde). Maar dit was wel iets wat extra prettig was. Ze ondernam meteen actie aangezien mijn bevalling enorm snel ging.

Bij binnenkomst (mijn oudste zoon van 6 maakte open) sprak ze Milan meteen aan en ook met zijn geschiedenis van afgelopen week (opname ziekenhuis) dit stelde hem meteen gerust. De gehele week heeft ze mij goed verzorgd en geluisterd. De kinderen heeft ze vermaakt door spelletjes te spelen en te knutselen alvast voor moederdag. Ze zorgde ook dagelijks dat de was bij was en het sanitair schoon bleef.
Ik was bij mijn eerdere 2 kinderen al bekend met overproductie en dat ik in mijn kraamweek koorts kreeg. Hiervan was Wilma ook op de hoogte door de intake. Ze heeft me geadviseerd om te gaan blokvoeden en hierover ook uitleg gegeven dit heeft ervoor gezorgd dat mijn borsten niet de enorme druk hadden en ik GEEN koorts kreeg. Ook gaf ze de tip dat wanneer ik te erge stuwing zou krijgen juist een handschoentje moest vullen met warm water en tijdens het voeden op de borst moest leggen zodat de melk klieren open zouden gaan i.p.v. met een warm washandje gaan wrijven. Deze tips hebben mij erg geholpen.
Bij binnenkomst tijdens bevalling begon de communicatie direct tussen Wilma en de verloskundige. Kleertjes, warme kruik etc. want niks stond klaar aangezien ik zo snel beviel. Er werd actie ondernomen na communicatie.
We waren erg blij met Wilma en heb dit kraambed als heel prettig ervaren.

                                                                                                   


Super verzorging gehad! Veel informatie gekregen. Heel tevreden over de samenwerking. Super fijne kraamweek gehad veel geleerd, Kon al mijn vragen stellen alles was heel duidelijk. De kraamverzorgende heeft super geholpen!

                                                                                       


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Lees verder

Werken bij

Lees verder