0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaringen april 2017

Ervaringen april 2017

Op 2 april 2017 is Tom geboren. Dankzij onze kraamhulp Ingrid hebben wij enorm genoten van onze kraamweek.
We zijn lekker in de watten gelegd, hebben veel geleerd maar ook veel gelachen dus voor ons kon het niet beter! Enorm bedankt hiervoor.

 Groetjes de mamma's van Tom, Kim en Ellen

Mijn kraamverzorgster was super. Ik wil Loes daarom ook echt bedanken!!!! Ze werkte hard heeft me alles goed uitgelegd! En deed het super met Shenna en Naomi! Loes je was geweldig!!! Ben zeer tevreden over je!

                                                                                               

De zorg voor ons kindje en mij vonden wij het allerbelangrijkste, maar daarnaast maakte wij ons ook wat zorgen over de omgang met onze hond (dit is namelijk een rottweiler) deze is goed opgevoed maar niet iedereen kan met zo'n hond en de verandering die hij krijgt d.m.v. het kindje omgaan. Hier werd erg fijn rekening mee gehouden en hierdoor hebben we ook geen problemen gehad, heel erg fijn!
Dankzij Lisette hebben we een top week gehad, zij heeft naast de verzorging mij ook erg goed geholpen met de borstvoeding!

                                                                                               

Intake gesprek, heel fijn, persoonlijk, waarbij er alle ruimte was om te bespreken wat ik wilde. Lisanne heeft veel kennis over de verschillende vormen/ manieren van voeden. Zij gaf ons het gevoel naast ons te staan bij de keuze van voeden, ook op het moment dat ik overwoog te stoppen met de borstvoeding in verband met pijn.

                                                                                                

We waren supertevreden en blij met Miriam. Ze was een schot in de roos voor Jasmijn en ons gezin. De klik met ons oudste zoontje was er ook, dit vonden we erg belangrijk! Na de mindere ervaring bij ons eerste kind, nu helemaal positief over de kraamverzorgende Miriam! Mochten we nog ooit gezinsuitbreiding krijgen, dan is Miriam van harte 'welkom' bij ons!

                                                                                               

We hebben een hele fijne kraamweek gehad, mede dankzij de goede zorgen en fijne aanwezigheid van Marjo en Kimberley. De bevalling ging zo snel dat de baby al geboren was toen de kraamverzorgenden aankwamen. Ze hebben wel alles heel netjes opgeruimd.

                                                                                              

Ria was een geweldige kraamzorg waar wij heel veel van hebben geleerd.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier