Home > Ervaringen > Ervaringen april 2016

Ervaringen april 2016

                                                                                                                      
Ondanks de extra zorg en aandacht die wij nodig hadden rondom de opstart van de borstvoeding zijn ook genoeg huishoudelijke taken gedaan. Hard gewerkt door de kraamverzorgster en daarnaast ook genoeg aandacht voor emoties etc. Een toppertje!

Gezin uit Oss

                                                                                                                      
Marloes was een erg fijne kraamhulp. Ze heeft mij erg goed geholpen met de verzorging. Zij heeft me meer zelfvertrouwen gegeven dat ik de verzorging van onze zoon ook kon met mijn handicap. Ze heeft veel aanvullende informatie gegeven. Wederom ook daarin een top kraamverzorgende! Wij konden geen betere kraamverzorgende hebben.

Gezin uit Veghel

                                                                                                                      
Zeer tevreden!  Een hele fijne begeleiding tijdens de bevalling door Saskia en tijdens de kraamdagen heel fijn begeleid door Ria!

Gezin uit Boekel

                                                                                                                      
Wij zijn heel erg blij met de ondersteuning die Berian heeft geboden in de kraamweek. Naast een prettige verzorging kwamen wij niks te kort. We hebben veel geleerd, konden met alles bij haar terecht, hebben veel gelachen, maar ook serieuze gesprekken kunnen voeren. De hulp en ondersteuning van Berian heeft er voor gezorgd dat wij een ontzettend fijne en relaxte kraamweek hebben gehad waarin we volledig ons zelf konden zijn.

Gezin uit Berghem

                                                                                                                     
Wij hebben Marieke als fijne kraamverzorgende ervaren. Ze kijkt goed naar de persoon zelf wat haar wensen zijn/wat haar karakter is en handelt daar naar. Bij een eventuele volgende zwangerschap hebben we haar graag weer als verzorgende! Suggestie: Eventueel het nieuwe overdrachtsformulier aanpassen, maar daar moet je eerst mee werken voordat je weet welke dingen je mist of welke dingen eventueel overbodig zijn, maar daar wordt volgens mij al aan gewerkt en is voor mij persoonlijk niet aan de orde. Voor de rest zou ik zeggen; ga zo door, want wij hebben alles als zeer prettig ervaren.

Gezin uit Schaijk

                                                                                                                     
Ank, echt een lieve kraamhulp! Toen de dagen voorbij waren heb ik haar echt gemist! Ank was precies de hulp die ik in gedachte had vooraf aan de kraamhulp, Ank bedankt!

Gezin uit Cuijk

                                                                                                                     
Anita was een geweldige kraamhulp! Ze was erg lief, behulpzaam en niks was voor haar te veel gevraagd. We hebben ontzettend veel plezier met Anita gehad en ook veel van haar geleerd. Als er ooit een 2e komt, is Anita meer dan welkom! Door Anita voelde ik me de eerste week net een prinsesje. Je kon zien dat ze plezier in haar werk heeft en daardoor is niks te veel gevraagd. Het contact verliep erg prettig en het klikte enorm (ook met mijn vriend). Zeker een aanrader en ze verdient een dikke 10!!! Vooral zo door gaan, want wij zijn dik tevreden!

Gezin uit Ravenstein

                                                                                                                     
Wij hebben het contact met jullie organisatie, zowel de intake als de kraamverzorgster als zeer prettig ervaren. Wij willen jullie danken voor de zorg en steun in ons kraambed en zijn zeer tevreden over jullie organisatie.

Gezin uit Veghel

                                                                                                                     

 

Leonie dank je wel voor een ontzettend fijne, gezellige, leerzame, emotionele, vrolijke, lieve, behulpzame kraamtijd vol verwennerij, gezellige praat en humor. Wij hebben geboft met jou als onze kraamhulp. Wat hebben we genoten!!!
Wie weet tot een volgende keer...

xxx Tommie, Marco en Dionne

 

_____________________________________________________________________
Stagiaire wat onzeker in haar houding maar inhoudelijk erg goed op de hoogte en daarnaast respectvol en zorgzaam.
Met Corine hadden we een erg fijne match, na opname in ziekenhuis erg begripvol en ondersteunend richting ons.
Erg prettig dat wij dezelfde kraamhulpen 'terug kregen' bij terugkomst uit het ziekenhuis. Ook de extraatjes zoals een lekkere fruitcocktail werden erg gewaardeerd, evenals de diploma's voor de andere kids. Fijn dat de tijd werd genomen om even door te spreken hoe de nacht was gegaan e.d. Fijne week!

Gezin uit Nistelrode
_____________________________________________________________________
Els nam echt de tijd om te luisteren dat was erg prettig. Ook voor de monsters op de slaapkamer van onze oudste had ze een oplossing. "Ze nam ze mee". Mijn dochter heeft nu geen last meer van monsters op haar kamer!!

______________________________________________________________________
Fijn dat we mee mochten doen aan de pilot, dat de kraamverzorgende al enkele uren in het ziekenhuis bij ons heeft gewerkt. Dit is goed bevallen en maakt de overgang naar huis minder groot.

______________________________________________________________________
Heel goed dat er bij de intake al prioriteiten gesteld kunnen worden zodat je aan kunt geven wat je belangrijk vindt. Ilse is een geweldige kraamverzorgster. Heel lief voor de kinderen en natuurlijk voor de baby. Is beschikbaar wanneer nodig met raad en daad, maar laat je ook met rust als dat kan. Heel erg fijn persoon om om je heen te hebben. De kinderen (vooral de jongste) waren meteen gek op haar. Ze heeft hem ook een hele leuke week bezorgd terwijl alles in huis ook doorliep. Heel flexibel wat de indeling van de tijden betreft. Ze had van mij nog wel een week mogen blijven!

Ilse heeft me heel goed begeleid, helaas toch een borstontsteking gekregen. Op afstand via app heeft Ilse nog wat hulp geboden. Mijn man vond het lastig om op de website het nummer te vinden dat gebeld moest worden toen de baby geboren was (beetje onduidelijk keuzemenu).
Kan geen verbeterpunten bedenken. We hebben twee maal een hele goede ervaring gehad!

Gezin uit Heesch

                                                                                                                               
Berian was precies wat ik wilde in een kraamverzorgende. Dankzij haar vakkundigheid, haar flexibiliteit en haar persoonlijk karakter heb ik een hele fijne kraamtijd gehad! Die vrouw verstaat haar vak!! Ze verdient een dikke bonus!

Gezin uit Boxtel

                                                                                                                                 
Erg goede en fijne ervaring gehad tijdens de kraamweek. Moeilijke emotionele momenten gehad, maar kraamverzorgster heeft mij er super doorheen geholpen! Lactatie deskundige was niet vanuit welkom kraamzorg. Het wordt erg mooi verteld allemaal, maar als de borstvoeding niet lekker loopt, vind ik het heel moeilijk. Kraamverzorgster heeft mij veel meer (reële) informatie verstrekt en mij veel meer geholpen.

Gezin uit Heeswijk-Dinther

                                                                                                                                   
We zijn respectvol behandeld door Ria met veel liefde en warmte. Ook veel handige tips gekregen voor ons oudste zoontje!

Gezin uit Zeeland

                                                                                                                                     
Martine was een geweldige kracht in de verzorging van mama en van onze zoon, ze was vooral heel duidelijk en goed in informatie geven aan ons allemaal. Martine was erg geduldig en dat gaf mij en onze zoon alle tijd om onze weg hierin te vinden. Martine heeft ons ook fijn begeleid om andere houdingen te laten zien in borstvoeding. In 1 woord door Martine een hele mooie en fijne kraamweek gehad waar we alles hebben mogen ontdekken en vragen. Alles was zo relax en liep super!  Top kraamweek gehad. Martine willen we heel graag terug voor ons 2de kindje.

Gezin uit Grave

                                                                                                                                     
Marlies heeft er voor gezorgd dat we een hele fijne kraamtijd hebben gehad. Ze hield rekening met onze wensen en behoeftes. We vonden het fijn dat ze zoveel ervaring had.  Erg leuk om te zien dat ze dit werk met veel liefde en plezier doet!!! We kijken er heel positief op terug.

Gezin uit Uden

                                                                                                                                      
Wilma was bij de bevalling. Ze was heel hartelijk en rustig. Dit had een positief effect op mij. Het gaf me vertrouwen en stelde me gerust. Ine heeft voor ons gezorgd in de kraamweek. Ze nam alle tijd voor ons en hield rekening met onze wensen en behoefte. We voelden ons gehoord en ondersteund. We hebben veel van haar geleerd. Wij hebben de ondersteuning bij de bevalling en in de kraamweek als zeer positief ervaren!

Gezin uit Cuijk 

                                                                                                                                       
Saskia was een hele fijne kraamverzorgende. Ze heeft ons super goed geholpen met uitleg over hoe voor onze dochter te zorgen en ze was zelf ook erg liefdevol in de omgang met haar. Met de borstvoeding heeft ze ook goed geholpen. Ook zorgde ze erg goed voor mij en mijn vriend. Tevens deed ze nog heel veel werk in het huishouden. Saskia heeft goed de tijd genomen om alles uit te leggen aan ons en schreef het ook op zodat we het altijd terug kunnen lezen. Dankzij de goede samenwerking van de verloskundige met de kraamverzorgende heb ik een superfijne thuisbevalling gehad.

Al met al waren wij erg blij met haar.

Gezin uit Uden

______________________________________________________________________________


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze 10 pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier