Home > Ervaringen > Ervaring november 2018

Ervaring november 2018

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met Mariëtta en stagiare Danique. Alweer ruim een maand geleden werd onze dochter Charley geboren. Mariëtta en Danique hebben ons een top kraamweek gegeven en ook grote broers Jax en Billy vonden het erg gezellig met de dames! Wederom bedankt Welkom kraamzorg!

Ivonne was echt geweldig! Ze heeft me zo goed geholpen en zo veel geleerd! Ik ben zo veel wijzer geworden door ivonne!! En zelfverkerder. Ze heeft me heel veel methodes laten leren kennen! Voor alles krijgt Ivonne een dikke 10+!!!!!! Ik ben er zo dankbaar voor dat ik zo’n lieve en geweldig slimme vrouw heb mogen leren kennen!!! Echt een persoon met een hart van goud! Een goed luisterd oor en adviserend! Ivonne is the best!!! Alleen maar liefde voor Ivonne! Zo dankbaar!

                                                                                                       

Monique hebben we maar een paar uurtjes gehad. Ik vond dat de informatie die ik zondag kreeg niet echt praktisch aangezien ik nog niet echt bij de les was! Had dit liever een dag later gehad! Weet niet of dit aan Monique te wijten is of dat dit jullie beleid is! Heerlijke kraamweek gehad dankzij Irene!

                                                                                                      

Anja was echt top! Ze heeft enorm goed voor ons gezorgd waardoor we optimaal hebben genoten van deze periode. Alleen maar lof! Zowel bij de kraamperiode van onze eerste zijn als nu bij onze tweede zoon. Anja heeft ons in beide perioden echt super geholpen!

                                                                                                       

Op internet hebben we verschillende kraamzorg-instanties vergeleken. Mede door de Match-maker dienst, maar ook vooral op basis van het gevoel hebben wij gekozen voor Welkom. Wij hebben deze periode als zeer fijn ervaren en voelde ons erg op ons gemak. De informatievoorziening was erg duidelijk en compleet. Ook werd het op een natuurlijke manier (de juiste momenten/op de juiste wijze) gebracht en konden wij alles aan de kraamverzorgende vragen. Erg fijn! De Lactatiekundige is na de kraamweek langs gekomen. Maar de informatie van zowel de kraamverzorgster als de lactatiekundige waren erg fijn en behulpzaam.

                                                                                                     

Hele fijne kraamweek gehad met Ada, zij heeft coor alle gezinsleden even goed gezorgd. Daarbij had ze erg veel kennis en informeerde extra met boeken, artikelen, etc. Zeer tevreden. Ada krijgt van ons een dikke 10!

                                                                                                     

De bevalling ging erg snel dus ik heb weinig mee gekregen van de aanwezigheid van de kraamverzorgende. Toen onze zoon geboren was kregen we ook een andere kraamverzorgenden waar we super tevreden over waren.

                                                                                                     

We zijn super tevreden over andrea en zouden eventueel de volgende keer graag weer andrea willen. Ze is een erg warm persoon en heeft ons alles super goed uitgelegd. Andrea is een topper. Als we het een cijfer zouden moeten geven is het een dikke 10+ !

                                                                                                      

Nel was een super fijne kraamverzorgster. We hebben een super fijne tijd gehad in de kraamweek. We hebben er erg van genoten.

                                                                                                      

Colinda was een lieve kraamhulp. Ze dacht mee, informeerde me goed, gaf goed advies en keek daarbij goed naar mij. Ze hielp mij goed, was er voor mijn beide kinderen, kletste gezellig en deed ondertussen allerlei huishoudelijke taken. Ze heeft er voor gezorgd dat ik een relaxte en gezellige kraamweek had. Ik begon met borstvoeding en dat ging niet. Toen hebben we samen gepraat over kolven en daar ben ik mee begonnen. Na een dag gaf ik aan dat het me te veel werd. Toen ik vertelde dat ik wilde stoppen reageerde ze heel fijn en heeft ze goed geïnformeerd over flesvoeding. Colinda voelde goed aan dat ik wilde en was snel vertrouwd binnen ons huis. Het was een fijne week!

                                                                                                        

Bij het voeden van de baby heeft José enorm goed geholpen. Ze had zelfs zelf allerlei eigen spullen bij zich zoals een flesje en spuitje die wij mochten gebruiken. Erg fijn! José is werkelijk een geweldige kraamverzorgende. We hadden ons geen betere ondersteuning kunnen wensen in deze speciale eerste week samen met Evi. Nogmaals ontzettend bedankt!!

                                                                                                      

Beviel in 2016 echt ontzettend goed dus nu wederom voor Welkom gekozen. Dank voor twee fijne kraamtijden met twee hele fijne kraamverzorgende. Heel tevreden over jullie.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder