0900
we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
Home > Ervaringen > Ervaring mei 2017

Ervaring mei 2017

Lieve Jolande en femma! Wat een fantastische kraamtijd hebben wij samen beleefd! Het was één van de mooiste en bijzonderste week van ons leven. Mede dankzij jullie goede en warme zorg. We hebben veel gelachen maar er was ook ruimte voor een traan. Een van de mooiste momenten deze week: Jolande op de bakfiets onze oudste kinderen sten en mink ophalen van school. Femma maakt ook mee een proefritje! Wat een gezelligheid :) Dames jullie zijn Top! Femma suc6 met de laatste loodjes school. Wij weten zeker ook jij wordt een fantastische kraamhulp. We missen jullie!! Heel veel liefs van ons vijfjes Dennis, hanneke, Sten, mink en djes.

                                                                                    
Negen dagen heeft onze kraamverzorgster Hanneke ons met raad en daad bijgestaan. Het is heel fijn om van iemand met zoveel ervaring de handigheidjes te leren om je baby zo goed mogelijk te verzorgen. Wat we ook heel prettig vonden, is dat Hanneke de hele kraamperiode bij ons in huis is gebleven. Zelfs toen we twee dagen extra kraamzorg kregen, werden privé afspraken afgezegd zodat Hanneke ook die twee dagen bij ons kon blijven. Hanneke is ordelijk, punctueel en netjes: het is zo heerlijk om te ervaren dat je je huishouden met een gerust hart aan haar kunt toevertrouwen. En dan hadden we ook nog eens het geluk dat Hanneke fantastisch kan koken en elke dag de mooiste én lekkerste gerechten voor ons maakte. Wij kijken terug op een super fijne kraamperiode!  

Frank & Maud én een dikke knuffel van Mara!

                                                                                     
Onze kraamweek zit er alweer op! Wat was het weer een feestje met mijn tante in huis: Tante Berian. Ze heeft supergoed voor ons gezorgd. De dag begon al zo heerlijk met een ontbijtje op bed. We hebben erg veel gelachen en grote broer Brent voelde zich helemaal op z'n gemak. Heel erg bedankt tante Berian!! Groetjes Rob & Sanne, Brent en Merle

                                                                                     

''Vandaag hebben we met een dubbel gevoel afscheid genomen van onze twee geweldige kraamverzorgsters, Anja en Inge. Wat zijn we verwend met hun inzet, kennis, expertise en gezelligheid. En wat hebben ze goed voor ons, onze zoon Mees (3) en onze dochter Soof, gezorgd. We zijn door hen echt in de watten gelegd.''

                                                                                               

Wat een toppers allemaal!!

                                                                                                 

Rianne is fantastisch!!! We hadden geen betere kraamverzorgende kunnen wensen!!! Liefdevol, zorgzaam, gezellig noem maar op. Kan geen minpunt geven alleen maar dikke pluspunten! Wees zuinig op haar, ze is er 1 uit duizenden!!!

                                                                                               

Jullie doen het super! Bij ons is alles vlekkeloos gelopen van aanmelding tot en met het einde van de kraamtijd.  Dus dikke 10 daarvoor!

                                                                                                                                                                                           

Het was een heerlijk gesprek. Goede informatie gekregen waar ook alles besproken kon worden, maar buiten dit om ook een heel gezellig en persoonlijk gesprek.

                                                                                              

Wat hebben we genoten van onze kraamtijd. Rianne is een geweldige lieve en warme vrouw en zo zorgzaam. Ze heeft ons in de watten gelegd. Maar ook was het erg gezellig met haar erbij. Verder was ze gigantisch met onze andere 2 meiden en ze liepen helemaal weg met haar. Ze vonden het ook heel jammer dat ze na 8 dagen de zorg  erop had zitten. Wat zijn die 8 dagen snel gegaan met haar. We hebben echt van de kraamtijd kunnen genieten. Het was ook heel jammer dat ze alweer moest gaan. Ze was gewoon de perfecte match in ons gezin. En ook niet geheel onbelangrijk wat kan ze heerlijk koken!  We zijn echt voor 200% tevreden....

                                                                                               

De aanmelding verliep vlot, het gesprek was duidelijk en het was erg fijn dat er een huisbezoek was. Hierdoor kwamen we meteen persoonlijk in contact met de organisatie wat een vertrouwder gevoel gaf.

                                                                                              

Er was een kleine miscommunicatie over het aantal uren, maar dit hebben we alsnog kunnen oplossen met het aanvragen van meer uren. Verder was alles duidelijk.

                                                                                             

We hebben allemaal enorm genoten van Bep. Niet alleen de verzorging was optimaal, maar ook in de omgang was het erg fijn. Vanaf het eerste moment was er een veilige en vertrouwde sfeer. Wij als jonge ouders hebben veel geleerd en enorm veel gelachen met Bep. Complimenten!! Deze erg fijne kraamtijd heeft er voor ons ook zeker voor gezorgd om de volgende keer opnieuw te kiezen voor Welkom Kraamzorg.

                                                                                            

Alles verliep vlotjes. De omgang met de verloskundige was erg prettig. We hebben flink gelachen en alles verliep goed.

                                                                                           

Echt als heel prettig ervaren! Benadering precies zoals bij ons past, en veel vertrouwen gehad. Zou niet beter hebben kunnen wensen.

                                                                                          

Ingrid was echt een gezellige en professionele hulp voor ons! Goede ondersteuning en tips maar ook veel gezelligheid en humor. Precies wat wij wilden! Ook erg fijn dat ze zo leuk was met onze dochter van 2 jaar, ze betrok haar erbij en gaf haar aandacht als wij daar even geen tijd voor hadden, echt top!

                                                                                         

Vorig jaar zijn mijn tweelingjongens geboren op 24 maart en bij thuiskomst van ziekenhuis 28 maart 2016 was Corine er om ons de rest van de week op gang te helpen. Onlangs zijn mijn jongens 1 jaar geworden en het gaat super goed met de boys. Ze zijn heel vrolijk en tevreden, al vanaf geboorte en nog steeds. Ik geniet elke dag van mijn twee schatjes. Mama van Loek en Daan

                                                                                               

Marloes was direct 'thuis' bij ons. Op een heel natuurlijke manier nam ze een week deel aan ons huishouden. We konden werkelijk alles met haar bespreken, en vooral veel met haar lachen en relativeren. We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen!

                                                                                                

Miriam is een fijne vrouw om in huis te hebben.

                                                                                                

Ik heb een geweldige kraamtijd gehad. Het was goed zowel voor mij als mijn vriend, zoontje en dochtertje. Echt helemaal niks te klagen. De adviezen waren goed, het was gezellig en we zijn niks tekort gekomen!

                                                                                                

Ingrid was echt een gezellige en professionele hulp voor ons! Goede ondersteuning en tips maar ook veel gezelligheid en humor. Precies wat wij wilden! Ook erg fijn dat ze zo leuk was met onze dochter van 2 jaar, ze betrok haar erbij en gaf haar aandacht als wij daar even geen tijd voor hadden, echt top!

                                                                                                 

Heel fijne kraamtijd gehad, mede door Loes en Elly. Beiden zeer betrokken en prettig in contact. Super!

                                                                                                 

Fijne intake gehad. Intaker was erg prettig in het contact en reageerde heel vlot op vragen.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier