Home > Ervaringen > Ervaring maart 2019

Ervaring maart 2019

We hebben een fantastische kraamtijd gehad! Rea was een geweldige steun en toeverlaat. Het voelde enorm vertrouwd, wat de kraamweek een nog fijnere periode maakte. Naast alle tips, hulp, het geduld van Rea en de warmte, hebben we ook veel lol gehad en leuke gesprekken gevoerd.

                                                                                                    

Christien is iemand waarbij je je meteen helemaal op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Wij waren super tevreden! Vooral met de borstvoeding heeft ze erg geholpen en ik merkte dat ze er veel kennis en ervaring in heeft. Je kunt bij haar terecht met al je vragen en neemt de tijd voor je. Ons 2 jarige zoontje voelde zich ook al snel op zijn gemak bij Christien. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad!

                                                                                                   

Als er iets was dan bleef Corina tot het goed was. Ze gaf zorg op maat wat wij als zeer prettig hebben ervaren! Bij een tweede kind zal mijn voorkeur zeker weer uit gaan maar Corina. Corina is een fijn zorgzaam mens die de kneepjes van haar vak goed kent en deze over kan brengen aan ons als kersverse ouders.

                                                                                                    

Madeleine is een super hulp, echt een super lieve vrouw. Zorgde dat het huis lekker schoonwas, de was gedaan, alles netjes opgeruimd, mijn goed laten rusten En zeker tevreden hoe ze met mijn andere zoontje om ging. Hoe ze die erbij betrok vond ik zo geweldig om te zien. Als ooit nog zwanger zal raken, niet dat het gebeurt, zou ik zeker voor Madeleine kiezen. Ze is gewoon een super hulp meer kan ik er niet van maken.

                                                                                                     

Het was erg fijn dat Jeanette bij elke voeding mee keek en eventueel tips gaf over het aanleggen, houding en aanhappen. We zijn erg te spreken over hoe Jeanette ons heeft bijgestaan tijdens onze kraamtijd. Een pluim voor deze kraamverzorgende!

                                                                                                      

Topper! Hele fijne tijd gehad!

                                                                                                     

Hele fijne kraamverzorgster, goede uitleg, goede begeleiding bij borstvoeding, fijn persoon.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder