Home > Ervaringen > Ervaring januari 2019

Ervaring januari 2019

Lieve mensen van Welkom,

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad samen met kraamhulp Wendy! Ze heeft zo goed voor ons en onze kleine meid gezorgd. Ze was geduldig, zorgde voor goede uitleg, gaf begeleiding betreft de borstvoeding en regelde alles in het huishouden. We willen Wendy daarom mega bedanken. Zonder haar was onze kraamtijd niet zo bijzonder geweest. Wellicht tot in de toekomst!
Dikke knuffel van Sanne, Jeroen en Sophie uit Grave

                                                                            

Fijn dat er wordt gekeken naar wat het gezin nodig heeft. Er is ons netjes uitgelegd hoe of wat. Vragen die wij eventueel nog hadden, zijn beantwoord. Fijn dat er zoveel geduld was. Een hartstikke fijne tijd gehad met Marie. Voor ons was het echt een match en wij zijn blij dat Marie ons in de kraamtijd heeft mogen begeleiden.

                                                                             

De matchmaker vonden wij een super goede tool om tot een juiste match te komen! Irene was er voor ons allemaal in huis, zelfs voor onze huiskat! En dat vonden wij ook belangrijk dat die aandacht kreeg. Ze lette ook op dat mijn vriend voldoende rust kon pakken in deze nieuwe en hectische periode. De informatievoorziening van Irene levelde heel erg met mijn manier van informatieverwerking. Niet te ingewikkeld en zonder poespas. Gewoon duidelijk en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven zodat je het snel eigen kunt maken. Ook zorgde ze voor een gedosseerde informatievoorziening, want er komt zoveel op je af. Ik had echt het idee dat ze oog had voor onze belastbaarheid. Als iets nog even teveel was omdat er meer aandacht nodig was voor lichamelijk herstel bijvoorbeeld dan plande ze de voorlichting op een later moment, zodat ik het beter kon opnemen.
De moeilijke beslissing om van borstvoeding over te stappen op flesvoeding heeft Irene goed begeleid en zonder oordeel of haar eigen visie op te leggen of door te drukken. Irene was op een van de belangrijkste momenten in ons leven bij ons in huis en het voelde meteen heel vertrouwd. We waren dankbaar voor haar aanwezigheid en de match die we hadden, want we hebben ook hele andere verhalen gehoord van vrienden en familie over kraamzorg. Irene was echt een steun voor het hele gezin om deze nieuwe fase van ons leven op te starten. Ze heeft ons in een week klaargestoomd voor het ouderschap. We zijn door een rollercoaster gegaan en zij was ons veilige bakje tijdens de rit, maar toen de rit erop zat konden wij met een glimlach uitstappen en vertrouwen in onszelf dat wij haar kunnen loslaten en het allemaal zelf moeten gaan doen als kersverse ouders. Wij kijken met een heel speciaal gevoel terug op de periode van het kraambed en waarschijnlijk zullen we Irene niet meer zien maar ze heeft een speciaal plekje in ons hart gekregen door haar professionele begeleiding en zorg.

                                                                                                       

Ine heeft super goed en lief voor ons gezorgd in deze hele rare kraamweek. We hebben toch kunnen genieten dankzij haar goede zorgen! Ook mijn zieke vriend kreeg alle lieve zorg en aandacht die nodig waren! Daar zijn we heel blij mee en heel dankbaar voor.

                                                                                                       

We hebben een top kraamweek gehad met dimphie. Ze heeft ons heel erg veel geleerd. En ons super geholpen. Echt een kanjer.  Dimphie heeft ons alles heel erg goed uitgelegd. Ze gaf ons meer als voldoende rust. Ze ging ook super om met onze hond jazz die ze overal bij betrok. Ook met Fynn ging ze super om. We raden haar echt aan als kraamverzorgende.

                                                                                                       

Uitermate tevreden over Ine. Ine is een warm persoon met een zorgzaam hart die ons echt heeft verwend. Alleen maar lof over Ine!! Ine heeft in alles perfect verzorgd.

 

 

 

Beste Jeanne en Danique, wij hebben weer een fijne kraamweek gehad met jullie. Heel erg fijn was dat Jeanne voor de tweede keer bij ons was, dit was ook erg vertrouwd. Ook onze oudste Sofie was blij met jullie, al die aandacht en overal mee mogen helpen. Bedankt voor alles. Thijs Lisanne en dikke kus van Sofie en Noor


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder