Home > Ervaringen > Ervaring december 2018

Ervaring december 2018

Op 20 december 2018 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Luca, nadat wij het ziekenhuis mochten verlaten kregen wij onze kraamzorg van Ingrid. Wat hebben wij een top tijd gehad in onze kraamweek met haar. Ze is heel lief, legt alles netjes uit en steekt graag haar handen uit de mauwen. Soms zelfs iets te veel vinden wij.. Daarnaast was ze super behulpzaam. Het wilde niet zo goed lukken met de borstvoeding omdat het super veel zeer deed en Ingrid deed er alles aan om er voor te zorgen dat we alles geprobeerd hadden om de borstvoeding te laten slagen. Helaas bleef het te veel pijn doen, maar kon ik mede dankzij Ingrid zeggen dat we alles hadden geprobeerd wat we konden proberen. Ze was ook zeker wel in voor een grapje en we hebben velen momenten gehad dat wij hartelijk hebben gelachen om haar uitspraken. Die missen we soms ook echt! Kortom Ingrid is een topper en we hebben haar ook wel echt gemist! Voor de volgende willen wij haar ook zeker terug! Dankjewel Ingrid voor de fijne tijd! Groetjes Anoushka, Jan-piet en Luca

                                                                                             

Op dinsdag 27 november is onze zoon Nils geboren.
Op zondag 2 december mochten we naar huis. Daar kregen we nog 4 dagen de hulp van kraamzorg Ingrid. We hebben dit als erg prettig ervaren. Ingrid had echt verstand van zaken en zorgde dat alles geregeld werd, lactatiekundige, extra overleg verloskundige en consultatiebureau. Ook betrok ze onze dochter heel leuk overal bij: Nils in bad doen, brood smeren en er was zelfs nog tijd om gezellig met haar een boekje te lezen.
We hebben allemaal genoten van je aanwezigheid Ingrid!
Liefs Mark, Ellen, Malou en Nils

 

                                                                                                   

Ik richt mij even tot Ineke!!
Wat ben jij een heldin, een topper, zorgzaam, lief, meegaand, gewoon weg fantastisch!!!
Als er een award bestond voor beste kraamverzorgster win jij hem zeker.
Jij leerde ons, als kersverse ouders, de zorg voor ons kindje, waarbij je ontzettend veel meer deed ook voor ons.
Ik zag hoe trots je bent op je vak en hoe trots je dan ook weer was/bent op Jax en ook op zijn mama en papa.
Ineke, ik ben zo blij dat jij ons hebt bij gestaan de eerste week van ons allermooiste ervaring van ons leven, waar ook jij bij hoort.

Welkom, wat een top personeelslid om te hebben. En aan de rest te lezen hebben jullie een leuk, goed en ervaren team. Wees trots op het personeel. Zo te lezen doen ze het allemaal super!!! Zoals we zelf hebben ervaren met Ineke.
Ineke super super bedankt voor alles je zorgzaamheid en de extra liefde die je bracht in ons huis.
Heel veel liefs en een dikke kus en knuffel van Jax, Marjoelein & Sean

                                                                                                    

Wij hebben echt een hele bijzondere en zeer leuke kraamtijd gehad dankzij Lisette. Lisette paste perfect in onze woonsituatie en wij hadden echt een hele leuke klik met haar. Ze legde alles goed uit en er was altijd tijd voor vragen en advies.

                                                                                                    

Mede dankzij Lisanne hebben we een hele fijne kraamweek gehad, een lieve, en zorgzame vrouw, die ons heel goed en duidelijk begeleid heeft. Sanne was ook een fijne meid om als stagiaire erbij te hebben, jammer dat ze er maar 2 dagen bij was. Wij zijn zeer tevreden over Welkom kraamzorg!

                                                                                                   

We waren erg tevreden over de kraamzorg.
Ga zo door!

                                                                                                    

Marjo is een erg fijne kraamverzorgster. Een vertrouwd gevoel, en heeft alles gedaan wat wij aan gaven of vroegen van haar. Ook in overleg vanuit haar kant. Ging ook goed om met het feit dat mijn moeder zelf kraamverzorgster is, en deze veel over de vloer kwam. 

                                                                                                   

Kraamverzorgende Hilde zag snel wat er gedaan moest worden. Daarnaast heeft ze goed inzicht in wat we nodig hebben. Zo had ze al tegen mijn vriend gezegd dat hij een kolf apparaat moest huren en waren we snel bij de lactatiekundige. Dit heeft er voor gezorgd dat we snel met de juiste mensen en middelen bezig waren. Daarnaast was ze lief voor onze dochter Julia en heeft ze ons veel tips gegeven! Bij een mogelijke nieuwe zwangerschap zou ik heel blij zijn als ik Hilde weer als kraamhulp zou kunnen krijgen! Een topper!
Hilde besprak alles duidelijk met ons. Ook waar we informatie konden vinden, heel fijn! Wij hebben een hele positieve ervaring! Alles liep prettig!

                                                                                                     

Kraamverzorgende Dimphie heeft ervoor gezorgd dat mijn kraamtijd een geweldige periode was voor zowel mijn man, hond en Tije. We hebben veel geleerd en gelachen en zijn ontzettend goed verzorgd. Bij een vervolg zwangerschap zou ik direct weer verzoeken om Dimphie als kraamhulp. Perfect duidelijke uitleg en goede beantwoording van onze vragen. We hebben een geweldige kraamweek gehad, Dimphie bedankt!

                                                                                                      

Wij waren heel blij met Yvonne tijdens de kraamtijd. Ze heeft ons lekker onze eigen gang laten gaan en daar waar nodig adviezen gegeven. Ook wat betreft de verzorging voor Evy en mij had ze goed tips en ze hielp ons daar waar nodig was. Kraamzorg op maat was voor ons ideaal. We wisten zelf al het een en ander en daar waar nodig kregen we van Yvonne advies. We hebben in totaal 30 uur gehad en dat was voor ons voldoende. We vonden het super dat Yvonne ons heeft mogen helpen.


Wij helpen je graag met een warm welkom.

Onze pluspunten

Lees verder

Welkom baby's!

Lees verder

Samenwerkingen

Lees verder

Onze cursussen

Lees verder

Onze extra’s

Lees verder

Aanmelden

Klik hier

Werken bij

Lees verder